PostHelper Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ο Σουαρεζ γιατι βγηκε αλλαγη? Μηπως τραυματιστηκε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ελπιζω για ξεκουραση... Εχει τρεξει πολυ ο δρακουλας μαζι με τον Ρακιτιτς σε ολη την σεζον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αυτο ελειπε να μη λεει ο καθενας τη γνωμη του Εγω απλα οταν κατα τη δικη μου κριση θεωρω κατι που λες εσυ η καποιος αλλος υπερβολικο η μη σωστο(παντα κατα την αποψη μου) προσπαθω με επιχειρηματα συνηθως να εξηγησω την δικη μου αποψη Αυτο και τιποτα αλλο Δεν ειπα ποτε σε κανενα να μη λεει τη γνωμη του και ουτε ειμαι ο παππας Και γω κανω λαθος εκτιμησεις,μη τρελενεσαι Ουτε και σκοπος μου ειναι να την λεω στο κοσμο Απο οτι βλεπεις μαλλον ειμαι ο πιο ενεργος στο θρεντ γιατι μου αρεσει να συζηταω για την ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Στο 2ο μέχρι στιγμής είμαστε κακοί. Είναι λογικό και κατανοητό, αλλά περιμένω μια καλύτερη διαχείριση. Αντ' αυτού το ένα λάθος στην άμυνα διαδέχεται το άλλο. Παρατηρήστε ότι δεν μπορούμε να διώξουμε σωστά την μπάλα. Απο οτι βλεπεις μαλλον ειμαι ο πιο ενεργος στο θρεντ γιατι μου αρεσει να συζηταω για την ομαδα Και κανένας δε σου τη λέει, ακόμα και όταν τρως σκάλωμα με τη διαιτησία. Άσε και μας να πούμε τη μ@λακία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Προπονητική εντολή είναι αυτή η μαλακία που παίζουμε στο Β' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Διακοπες στο β Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Κοιμηθειτε κι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Προλαβαινουμε να αποκλειστουμε? Παιζουμε λες και εληξαν ολα ομως αμα το παμε ετσι λες και παιζουμε με παιδικο άλλα 2 γκολακια τα τρωμε. Και μετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τι νοοτροπία είναι αυτή ?Ξύνουνε τα @@ τους και τρώνε γκολ. Ξεχάσανε τα 8 μπαλάκια πέρσυ ?Λίγο πάθος να ρίξεις μια 5αρα δεν υπάρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άλλα 3 γκολάκια θέλουν. Λίγη αξιοπρέπεια. Λάθος πάσες, λάθος απομακρύνσεις, λάθος επιλογές. Τράτζικ, λέμε. Αντί να παγώσει το χρόνο ο δικός μας, το έκανε ντέρμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Νταξει δε πειραζει καλο εινα να παμε τελικο με μια ηττα ετσι για το γουρι Σερι με νικες ειμαστε μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Κακο το θεαμα αλλα αφηστε τους να ξεκουραστουν και σε ενα αγωνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλυτερα τωρα παρα στον τελικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν παίζουν μπάλα οι παίχτες, αλλά οι προπονητές. Πχ, ο σιχαμένος θα είχε κλειδώσει την πρόκριση, θα είχε κατεβάσει γενικούς, θα είχε πάρει την μπάλα και θα είχε φύγει για το σπίτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ουτε μια σωστη πασα δεν μπορει να δωσει ο Νευμαρ. Ευκολο γκολ ειχε ο Μεσι αλλα του την εδωσε οπου να'ναι!!!!Τελος παντων τελικος λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα