Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο ελειπε να μη λεει ο καθενας τη γνωμη του

Εγω απλα οταν κατα τη δικη μου κριση θεωρω κατι που λες εσυ η καποιος αλλος υπερβολικο η μη σωστο(παντα κατα την αποψη μου) προσπαθω με επιχειρηματα συνηθως να εξηγησω την δικη μου αποψη

Αυτο και τιποτα αλλο

Δεν ειπα ποτε σε κανενα να μη λεει τη γνωμη του και ουτε ειμαι ο παππας

Και γω κανω λαθος εκτιμησεις,μη τρελενεσαι

Ουτε και σκοπος μου ειναι να την λεω στο κοσμο

Απο οτι βλεπεις μαλλον ειμαι ο πιο ενεργος στο θρεντ γιατι μου αρεσει να συζηταω για την ομαδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο 2ο μέχρι στιγμής είμαστε κακοί. Είναι λογικό και κατανοητό, αλλά περιμένω μια καλύτερη διαχείριση. Αντ' αυτού το ένα λάθος στην άμυνα διαδέχεται το άλλο. Παρατηρήστε ότι δεν μπορούμε να διώξουμε σωστά την μπάλα.

Απο οτι βλεπεις μαλλον ειμαι ο πιο ενεργος στο θρεντ γιατι μου αρεσει να συζηταω για την ομαδα

Και κανένας δε σου τη λέει, ακόμα και όταν τρως σκάλωμα με τη διαιτησία. Άσε και μας να πούμε τη μ@λακία μας.

Προλαβαινουμε να αποκλειστουμε? Παιζουμε λες και εληξαν ολα ομως αμα το παμε ετσι λες και παιζουμε με παιδικο άλλα 2 γκολακια τα τρωμε.

Και μετα....

Άλλα 3 γκολάκια θέλουν. Λίγη αξιοπρέπεια.

Λάθος πάσες, λάθος απομακρύνσεις, λάθος επιλογές. Τράτζικ, λέμε. Αντί να παγώσει το χρόνο ο δικός μας, το έκανε ντέρμπι.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν παίζουν μπάλα οι παίχτες, αλλά οι προπονητές. Πχ, ο σιχαμένος θα είχε κλειδώσει την πρόκριση, θα είχε κατεβάσει γενικούς, θα είχε πάρει την μπάλα και θα είχε φύγει για το σπίτι του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...