Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λάδια έχει κάτω;

Ελα ντε. Ολοι γλιστρανε. 1-2 αντε γεια.

Αν και οι Γερμανοι ειχαν και αυτοι 2-3 πολυ καλες ευκαιριες. Πολυ καλο παιχνιδι ως τωρα. Καλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι και στην κλειστη γωνια σουπερ γκουφι Νοϊερ.... Κριμα παντως θα ειναι να χαθει αυτη η κουπα. Εχουμε κανει πλακα εντος εκτος σε ενα καρο δυνατες ομαδες και μπορει να ρθει μια Ρεαλ/Γιουβε με αστειες κληρωσεις να σου το παρει.

• Like 4

λες και τους τιμωρησαμε που κανανε το λαθος να προηγηθουν! λολ

ευκαιρια να τους ανταποδωσουμε το 7-0..

η ισως καλυτερα στο 60-70 αν δεν εχει γινει κατι το απιστευτο, να βγουν καποιοι για ξεκουραση... λεω εγω τωρα, σιγα μη βγει ο κοντοστουπης..

Σουαρεζ, Μεσι, Νευμαρ ζωγραφιζουν. Ο Μεσι κανει και συντηρηση σημερα, το παει αργα αργα.

Εχουμε μερικους μηνες που ειμαστε αχτυπητοι, ειδικα τις τελευταιες εβδομαδες.

απο καρτες δε χανουμε ε; σβηνονται για τελικο, right?

Ελπίζω ναι. Δε ξέρω... Πάλι απείλησαν με σούπερ κεφαλιά οι Γερμανοί!

Τελικα θα αποκλειστουμε η οχι? Παιζουμε καλα η οχι? Αποφασιστε!

Γιατί δε ρώτησες στο 1-0;

τερ στεγκεν παιζει καλα απο οτι διαβαζω.. εχει βγαλει κανα δυο καλα...

πολυ θετικο να εχουμε 2 ισαξιους τερματζηδες....

Θυμαμαι καποιον λιγες εβδομαδες πριν(ονοματα δε λεμε αλλα ξερετε) που ελεγε οτι δεν εχουμε τερμα ενω εχουμε 2 παρα πολυ καλους λολ

Γελαει ο κοσμος

Παει ιδανικα το πραμα παντως ειμαστε με διαφορα οι λακυτερη ομαδα στην ευρωπη αυξτ τη στιγμη και με τελιωμενο το πρωταθλημα μπορουμε να παμε στους 2 τελικους που μενουν φρεσκοι

Ελπίζω ναι. Δε ξέρω... Πάλι απείλησαν με σούπερ κεφαλιά οι Γερμανοί!

Γιατί δε ρώτησες στο 1-0;

Τι να ρωτησει ακριβως στο 1-0;τα φαντασματα που βλεπετε;

• Like 1

Θυμαμαι καποιον λιγες εβδομαδες πριν(ονοματα δε λεμε αλλα ξερετε) που ελεγε οτι δεν εχουμε τερμα ενω εχουμε 2 παρα πολυ καλους λολ

Γελαει ο κοσμος

Παει ιδανικα το πραμα παντως ειμαστε με διαφορα οι λακυτερη ομαδα στην ευρωπη αυξτ τη στιγμη και με τελιωμενο το πρωταθλημα μπορουμε να παμε στους 2 τελικους που μενουν φρεσκοι

Τι να ρωτησει ακριβως στο 1-0;τα φαντασματα που βλεπετε;

Ο κόσμος γελάει με τους μετά Χριστόν προφήτες. Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται στο φόρουμ να κάνουμε ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις με αυτά που βλέπουμε ΟΤΑΝ τα βλέπουμε. Προφανώς, σε λίγο θα μας πεις ότι έχουμε και τεράστιο προπονητή!!! Τί, δεν έχουμε; Αφού πάει τελικό!  :ph34r:

Για τα φαντάσματα, ποιά φαντάσματα; Κανείς δεν είπε ότι θα αποκλειστούμε, δε ξέρετε και να διαβάζετε γμ τη τρέλα μου. Είπαμε ότι οι Γερμανοί θέλουν σεβασμό (ναι, σε εσένα το λέω που έλεγες ότι δεν τους φοβάσαι) και είπαμε ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο για μια ομάδα όπως η τεράστια Μπάγερν (έστω και η πληγωμένη Μπάγερν) να σου κάνει στο 70' το 2-0 και ξαφνικά να τρέχεις. Είπαμε κάτι άλλο; Διάβασες πουθενά μετά το 3-0 ότι θα αποκλειστούμε; Ακόμα και μετά το 1-0, διάβασες κάπου ότι αποκλειστήκαμε; Περιμένω να μας δείξεις πού.

Και για να τελειώνουμε, και απορώ γιατί τσακωνόμαστε, εδώ είναι ένα φόρουμ στο οποίο μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε, αρκεί να μην παραβιάζουμε τους κανονισμούς. Όποιος έχει πρόβλημα, ignore ή report.

Δεν υπαρχει λογος για ignore

Εμενα μου αρεσει η συζητηση

Τωρα οταν μου λες οτι αυτη η μπαγερν με 3-0 πρωτο ματς και ετσι οπως παιζουν οι ομαδες μπορει να το χει 2-0 στο 70 σορρυ δε θελω να σε προσβαλω αλλα μου ακουγεται αστειο

Επισης κανενας μετα χριστον προφητης

Ειμαι απο του λιγους που γραφουν για καθε ματς ξεχωριστα πριν ξεκινησει οποτε αλλου αυτα

Και τελος κοιταξε το γιατι τελευταια βλεπεις πολυ διαφορετικα πραγματα απο τους υπολοιπους και εχεις την εντυπωση οτι απλα θελω να στην λεω ενω προσπαθω να σου εξηγησω οτι πολλες φορες εισαι πολυ υπερβολικος

• Like 1

εισαι πολυ υπερβολικος

Υπερβολικός μπορεί να είμαι, σίγουρα είμαι (ειδικά για την επιθετική τριάδα έχω κάνει υπερβολικά σχόλια σε στιγμές που έχουν χάσει τα άχαστα), γιατί τους ημιτελικούς τους περιμένω όπως ο τυφλός το φως του, το πρωτάθλημα θα έχεις παρατηρήσει ότι δεν το πολυσχολιάζω. Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να λέει την άποψή του, ακόμα και να κάνει λάθος εκτιμήσεις, δε θα απολογούμαστε γιατί δε μας άρεσε ο Μάσε ως στόπερ και τώρα ψιλοστέκεται ή ο Ενρίκε ως προπονητής (μαντήλια του κουνούσαν, θυμάσαι; ) επειδή τώρα κοντεύει να τα πάρει όλα. Ας σταματήσει να τη λέει ο ένας στον άλλον.

Eγω το ειπα πριν τον αγωνα στο σχολιο του Posthelper οτι δεν προκειται να αποκλειστουμαι.... Απο την στιγμη που ψαχναμε 1 γκολ ηταν αδυνατο.

Τωρα, αυτο και το νημα της Ρεαλ ισως να ειναι απο τα πιο καλα σε ολο το φορουμ οποτε μου αρεσει η συζητηση. Αμα φανηκε επιθετικο το σχολιο μου παραπανω ζητω συγνωμη. Πιο πολυ πλακα εκανα παρα την ειπα σε καποιον.  Και δεν ειπε κανενας να μην γραφουμε την γνωμη μας για την ομαδα. Ολοι κατα καιρους θα εχουμε γραψει βλακειες.

@κιριλεμαν: Απλως ρε γαμωτο εισαι ολη τη χρονια απαισιοδοξος, που δεν παιζαμα καλα, αλλα εισαι ακομα και τωρα που ειμαστε σε φορμα? Ισως να ειναι το γουρι σου  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...