gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 σοβαρα τωρα????? διαβαζουμε τρομερα πραγματα και οπως ειπα και στο θρεντ της ρεαλ τις προαλλες ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του απο το τι γραφει ο καθενας και μιας και σου αρεσουν και τα στατιστικα ολος τυχαιος ξεχασες να μας γραψεις τα πεναλτυ αλλα μας εβαλες μεσα τα κορνερ τους βαθμους και τα γκολ!!! χαχαχαχα 11 υπερ ρεαλ 4 κατα 5 υπερ μπαρτσα 5 κατα αντε γιατι πρεπει ντε και καλα να γραψεις κατι ενω δε σε παιρνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν με παιρνει??? Τα στατιστικα αυτα δειχνουν ποσο "σφαζεται" η ομαδα σου... Για τα πεναλντυ εχω απειρες φορες οτι απο τα 11 που εχει η Ρεαλ ( νομιζω 10 ειναι) τα 2-3 ειναι ΜΟΥΦΑ εξαιτιας των κολυμβητικων ικανοτητων του Ροναλντο... Κανεις δεν ειπε οτι ο Ροναλντο δεν κερδισε πεναλτυ με βουτες, το εχουμε αλλωστε πει πολλες φορες στο θρεντ της Ρεαλ... Ποτε δεν λεω κατι μονο και μονο για να το πω... Σε αντιθεση με εσενα που καθε φορα προσπαθεις να με μειωσεις οταν δεν μπορεις να μου απαντησεις σοβαρα... Τα γκολ και τους βαθμους τα εβαλα ποιο πολυ για εχει καποιος μια πληρη εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 και μονο που προσπαθεις να μου παραθεσεις επιχειρηματα αφηνοντας απεξω το πιο τρανταχτο παραδειγμα δειχνει ποιος μιλαει σοβαρα και ποιος οχι μονος σου μειωνεσαι με αυτα που γραφεις.δε σε μειωνει κανενας μια χαρα σου απανταω σοβαρα και με επιχειρηματα γραφοντας κατεβατα το οτι απαντας με ασχετα παραδειγματα μαλλον εμενα θα πρεπε να σου λεω οτι τρολαρεις και δεν απαντας σοβαρα συν οτι δεν απαντας ουτε στα μισα τεσπα αστο γιατι δεν εχεις και καποιον να σε υποστηριζει σε αυτα που λες οποτε μαλλον κατι λες λαθος εχουμε και αγωνα σε 2 ωρες οποτε προτιμω να ασχολιθω με τα του ματς στη συνεχεια ειναι λιγο δυσκολο να βγαλει καποιος ακρη μαζι σου παρολαυτα δε σε γραφω και σου απανταω και δε το λεω καθολου ειρωνικα ασε με γιατι εχω να δω και game of thrones πριν αρχισει το ματς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλα ενταξει εγω τρολαρω, ειμαι ασχετος και ολα τα σχετικα... Το ξαναλεω για τελευταια φορα για να σε αφησω να δεις game of thrones. Τα στατιστικα που παρεθεσα δειχνουν ποσο αδικουν την ομαδα σου οι διαιτητες. Αν οντως αδικουνταν τοτε θα φαινοταν ακριβως απο αυτα που παρεθεσα. Τοτε ναι θα ελεγα οτι πεφτει σπρωξιμο στην Ρεαλ και πανε την Μπαρτσα μαμιωντας μηπως και γκελαρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αληθεια σου λεω μου θυμιζεις κατι παληκαρια που στο nba κοιτανε το boxscore και νομιζουν οτι ξερουν τι εγινε στο ματς μα ακριβως το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αληθεια σου λεω μου θυμιζεις κατι παληκαρια που στο nba κοιτανε το boxscore και νομιζουν οτι ξερουν τι εγινε στο ματς μα ακριβως το ιδιο Αρα τα στατιστικα δεν μας νοιαζουν πλεον ετσι??? Μπορεις να μου πεις τι δειχνουν για σενα αυτα τα στατιστικα??? Δειχνουν ομαδα που σφαζεται???? Επιπλεον αυτα που λες( σφαγες, 70-30 κατα στο καμπ νου) ισωδυναμουν με σκανδαλο... Αν οντως υπηρχε τετοιο πραγμα θα ειχε βουηξει ο τοπος... Μη σου πω στο mega θα εκαναν και ειδικη εκπομπη... Εγω ΠΟΤΕ δεν ειδα σε καποιο αθλητικο site στους τομεις των ξενων ομαδων ( που ειναι οι ποιο ¨διασημοι¨αν θες να ξες) η σε αθλητικες εφημεριδες που διαβαζω να λενε για σφαγη της Μπαρτσα κλπ... Εν αντιθεση τα μοναδικα αρθρα που διαβαζει κανεις για την Μπαρτσελονα ειναι σχετικα με το ποσο θεος ειναι ο Μεσσι και για τις τρομερες αλλαγες του Ενρικε... Μαλλον μονο εσυ και οι υπολοιποι "καταλανοι" τα βλεπτε αυτα... EDIT: Εγω δεν λεω τπτ αλλο ( σταληθεια αυτην την φορα ). Εχετε και αγωνα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 παραληρημα λολ Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Bartra Mathieu Adriano - Rafinha Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar μεγαλο ροτασιον ας ελπισουμε σε ενα γρηγορο 2,3-0 μπας και βγουν και οι επιθετικοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Φαντάζομαι κάπου έναν Ισπανό να μπορεί να παρακολουθήσει την διαφωνία σας και να έχει γαμηθεί στο γέλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 σωπατε ρε μας δωσαν καθαρο πεναλτι.παραγκα τη μαγεια αυτη η ομαδα πολυ ομορφα γκολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σχεδόν ολα τα γκολ πανέμορφα!!! Βέβαια η Χετάφε είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 btw, νομιζω το ματς με ατλετικο θα κρινει εν πολλοις τον τιτλο. η ρεαλ δε βλεπω να γκελαρει. εμεις παιζει να χασουμε βαθμους στη μαδριτη... ο τιτλος παιζεται φουλ ακομη, αρα κανενας απο τους 3 στοχους δεν ειναι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η Ρεάλ έχει Σεβίλλη κ Βαλένθια ανάμεσα στα ματς τ Τσ.Λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 και μιας και σου αρεσουν και τα στατιστικα ολος τυχαιος ξεχασες να μας γραψεις τα πεναλτυ αλλα μας εβαλες μεσα τα κορνερ τους βαθμους και τα γκολ!!! χαχαχαχα :lol: Αλλες εποχες θα εμπαινα στην συζητηση περι διαιτησιας τωρα απαξιω. Δεν εχει νοημα να προσπαθεις να πεισεις καποιους οτι το ασπρο ειναι ασπρο. Αν δεν βλεπουν το αυτονοητο και ειναι τυφλοι ας μην το βλεπουν. Θα κανω ενα σχολιο μόνο περι μαθηματικων. Το 1 ειναι μεγαλυτερο απο το 0 αλλα το 150 ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερο απο το 0. Και το τσουβαλιασμα οτι και τα 2 ειναι μεγαλυτερα(οτι και η Μπαρτσελονα εχει ευνοηθει ως μεγαλη ομαδα(που βασικα σε καιριες φασεις αδικειται συχνα πυκνα)) ειναι παντελως ΗΛΙΘΙΟ. Για το σημερινο ματς τι γκολαρες ηταν αυτες???? Πολυ πολυ σπανια βλεπεις 6 γκολ τοσο ομορφα σε ενα ματς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 δεν ξερω τι λετε εσεις εγω βλεπω οτι ειμαστε σε πολυ καλη κατασταση και απο ολες τις ομαδες ειναι πραγματικα ευκαιρια για το τρεμπλ φετος ειδικα αν συνεχισει η τριαδα μπροστα να παιζει ετσι στα υπολοιπα 8-9 παιχνιδια που μενουν στη σεζον και δε βλεπω το λογο να μη συνεχισει επομενο ματς σαββατο εκτος με κορδοβα που εχει υποβιβαστει ελπιζω να ξεκουρασει νευμαρ σουαρεζ σε αυτο το ματς ειδικα και με τους σημερινους τραυματισμους της μπαγερν πρεπει να εκμεταλευτουμε πληρως το καμπ νου μεσοβδομαδα ειμαι αισιοδοξος μοιαζει η ομαδα να εχει την καταλληλη στιγμη την καταλληλη φορμα και μεχρι τωρα σε ολα τα μεγαλα ματς εχουμε παει εξαιρετικα επισης μεσσι-ετο-ανρι 99γκολ σε 145ματς τη χρονια του τρεμπλ βιγια-μεσσι-πεδρο 98 σε 160 με πρωταθλημα και τσουλου ΜΕΣΣΙ-ΣΟΥΑΡΕΖ-ΝΕΥΜΑΡ 102 ΣΕ 127 αν βαλω και τις ασσιστ του καθενα ξεφευγουμε πολυ με το σουαρεζ να μην εχει παιξει πολλα ματς στην αρχη λογο τιμωριας και χωρις προετοιμασια νομιζω βλεπουμε την καλυτερη τριαδα μπροστα ολων των εποχων και νομιζω του χρονου θα ειναι ακομακαλυτεροι ας ελπισουμε στο τελος της χρονιας να πανυγηρισουμε πολλες κουπες θα ναι κριμα να πανε χαμενοι οι κοποι τους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πραγματικά, με κουράσατε με την ανούσια κουβέντα για τη διαιτησία. Μπορούμε να μη ξαναμιλήσουμε για αυτό, ειδικά σε σχέση με την Ρεάλ; Αυτά κάνετε ορισμένοι και μετά βγαίνουν οι οπαδοί της Ρεάλ (σαν άλλοι Τσουκαλάδες που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία) να μας πουν ότι και αυτοί αδικούνται ή ότι δεν ευνοούνται παραπάνω από εμάς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα