gas83 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 οσο η ρεαλ εχει τετοιες διαιτησιες σχεδον καθε αγωνιστικη(τα βλεπετε παλι σημερα.πεναλτι για θελτα στο 2-3 παιζεται ο διαιτητης)) το πρωταθλημα εχει δρομο και πιθανον να μην ξαναστραβωπατησει αν παιζει συνεχως με 13 και 14 παικτες ξαναλεω αθλος αν το παρουμε θα χαρω διπλα ειναι εκνευριιστικο να μην την αφηνουν να χανει βαθμους ενω εμεις αν δεν παιξουμε καλα κανουμε γκελα αμεσως θα πρεπε να χε τελειωσει αντικειμενικα το πρωταθλημα ηδη και να εχουμε εστιασει στο τσουλου την προσοχη μας οποιος βλεπει κατι διαφορετικο(περα απο το πως παιζει η καθε ομαδα) ας μας το πει 1
PostHelper Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ξαναλεω αθλος αν το παρουμε θα χαρω διπλα ειναι εκνευριιστικο να μην την αφηνουν να χανει βαθμους ενω εμεις αν δεν παιξουμε καλα κανουμε γκελα αμεσως Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα. Σε εμας με μια διαμαρτυρια κοκκινη, στην Ρεαλ Μ. επι 300 χρονια ο Πεπε μπορει να κλωτσαει, ο Ραμος να κανει ο,τι θελει(μπουνιες, αγκωνιες, νιντζα, προκλησεις) πριν δεχτει μια κιτρινη. Καλα για τα πεναλτυ τραγικη ιστορια κλασικα. ΚΑΙ φετος. Ισως ειδικα φετος ισως και οχι. Αφου ο Ροναλντο δεν ξερει πως θελει να τον αποκαλουν. Βουτηχτη ή πεναλντο? θα πρεπε να χε τελειωσει αντικειμενικα το πρωταθλημα ηδη και να εχουμε εστιασει στο τσουλου την προσοχη μας οποιος βλεπει κατι διαφορετικο(περα απο το πως παιζει η καθε ομαδα) ας μας το πει Τι να σου πουνε οι τυφλοι?? Αφου τα βλεπεις και τα βλεπει ολος ο κοσμος εδω και παρα πολλα χρονια. Χασαμε και πρωταθλημα απο την Ρεαλ Μ. λογω διαιτησιας πριν 2-3 χρονια. Αλλά αυτη ηταν παντα η Ρεαλ Μ. μεσα στην βρωμια και στην ευνοια. 1
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πραγματικα η μονη διαφορα απο τις διαιτησιες της σουπερλιγκ(δεν υπαρχει στην ουσια) ειναι οτι τουλαχιστον βλεπουμε μπαλλα απο τις ομαδες αυτες και χορταινουμε λιγο ποδοσφαιρο σκεψου τωρα ποσο τεραστια διαφορα θα ειχε αν μπορουσαμε να παμε στα ημιτελικα εντελως ξεκουραστοι πχ οπως η μπαγερν που εχει τελειωσει με το πρωταθλημα μιλαμε για λεπτομερεις που κανουν τη διαφορα και κρινουν τιτλους και εντος ισπανιας και εκτος
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Σημερα οντως ηταν εμφανες το σπρωξιμο....κριμα για ενα τοσο ωραιο πρωταθλημα με τοσες ομαδαρες που παιζουν καλη μπαλα και μπορουν να σου κανουν τη ζημια. Και μετα σου λενε για Πρεμιερσιπ και οτι στην Ισπανια υπαρχουν μονο 2 ομαδες...ε ετσι χαιρω πολυ.
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 αν ηταν μονο για σημερα λες ενταξει δεν τρεχει κατι η μεγαλη ομαδα θα παρει και κανα σφυριγμα παραπανω αν κατσεις και ψαξεις το θρεντ και τον 2 ομαδων απο την αρχη της χρονιας η απλα αν βλεπεις τα ματς θα δεις οτι θα πρεπε να συζηταμε για αλλα πραγματα τωρα ειναι χαοδεις η διαφορα στις αποφασεις και προφανως δε θελω η ομαδα μου να κερδιζει ετσι(που ετσι κι αλλιως δε γινεται ειδικα φετος) αλλα μιλαμε για πολλα ματς υπερ της ρεαλ που εχει γινει αλλοιωση αποτελεσματος
Raikkonen86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 αν ηταν μονο για σημερα λες ενταξει δεν τρεχει κατι η μεγαλη ομαδα θα παρει και κανα σφυριγμα παραπανω αν κατσεις και ψαξεις το θρεντ και τον 2 ομαδων απο την αρχη της χρονιας η απλα αν βλεπεις τα ματς θα δεις οτι θα πρεπε να συζηταμε για αλλα πραγματα τωρα ειναι χαοδεις η διαφορα στις αποφασεις και προφανως δε θελω η ομαδα μου να κερδιζει ετσι(που ετσι κι αλλιως δε γινεται ειδικα φετος) αλλα μιλαμε για πολλα ματς υπερ της ρεαλ που εχει γινει αλλοιωση αποτελεσματος Καταρχας gas να σου πω οτι παρολες τις απειρες διαφωνιες μας, σε εκτιμω και πιστευω οτι ξερεις απο μπαλα ( σε εκτιμω στα πλαισια στου φορουμ, γιατι δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα). Αλλα αυτο που λες ρε φιλε νομιζω οτι ειναι παρα πολυ υπερβολικο... Δε λεω φυσικα και παιρνει σφυριγματα η Ρεαλ ( οπως και η Μπαρτσελονα δεν μπορεις να το αρνηθεις). Οπως εχει υποθει απειρες φορες αυτα συμβαινουν στις μεγαλες ομαδες ( δες γιουβε και United να γελας 50 χρονια). Αλλα το να μου λες οτι σε καθε αγωνιστικη η Ρεαλ νικαει με την βοηθεια και μονο του διαιτητη ειναι εκτος τοπου και χρονου... Ειναι σαν να μου λες οτι η Ρεαλ χρειαζεται αλλοιωση του αποτελεσματος απο τον διαιτητη για να νικησει την Ελτσε, την Γραναδα, την Ραγιο, την Αλμερια κλπ κλπ.... Αν ηταν ΟΛΟ το ισπανικο πρωταθλημα ( διαιτητες, παραγοντες κλπ κλπ κλπ) υπερ της Ρεαλ τοτε εσυ τωρα δεν θα ησουν 2 βαθμους μπροστα, το πρωταθλημα θα ειχε τελειωσει στην 30η αγωνιστικη και εσυ δεν θα ειχες παρει 6 πρωταθληματα απο το 2000 και μετα ( 6 εσεις, 5 εμεις, 2 βαλενθια, 1 ατλετικο και 1 λα κορουνια). Επισης αν η la liga ηθελε την Ρεαλ πρωταθλητρια δεν θα επετρεπε να χασει εντος και εκτος ( με 4αρα) απο την Ατλετικο, ουτε απο την Μπιλμπαο, ουτε απο την Σοσιεδαδ, ουτε απο την Βαλενθια και απο εσας... Δε λεω οντως εχουμε παρει 3-4 μουφοπεναλντι με τις βουτες του Ροναλντο και αρκετα σφυριγματα αλλα μεχρι εκει... Το να μιλας για αλλοιωση αποτελεσματος σε καθε αγωνιστικη και βοηθεια του διαιτητη για να νικησει η Ρεαλ τους πλατανιαδες και τους εργοτεληδες της ισπανιας ειναι το λιγοτερο υπερβολικο...
gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δλδ τι περιμενες να σου κανει ο διαιτητης στο ατλετικο ρεαλ 4-0 να παρει την μπαλλα και να τη βαλει μονος του μεσα ειναι σα να μου λες επειδη ευννοειτε η ρεαλ θα τελειωσει το πρωταθλημα με 30 νικες και πρεπει να ναι πρωτη προφανως θα κανει και μερικα πολυ ασχημα ματς που θα χασει ποντους η δε θα κατσουν οι κρισιμες φασεις για να παρει κανα σφυριγμα η θα κερδισει ανετα η θα ειναι ατυχη και θα γκελαρει σου ειπα γω τιποτα για τις ακριβως προηγουμενες αγωνιστικες με ειμπαρ γραναδα ραγιο λεβαντε?? για ψαξε να δεις γιατι λες οτι λεω καθε αγωνιστικη για τα 2 προηγουμενα ματς ειπα με μαλαγα(γκολ οφσαιτ με το σκορ 0-0 και χτες πεναλτι που δε δινεται στο 2-3) εγω σου λεω οτι σε πρωταθλημα που ειναι στους 2 ποντους εχεις παρει πολλα ματς με σφυριγματα και τωρα και στην αρχη του πρωταθληματος που σημαινει οτι η διαφορα θα πρεπε να ναι μεγαλυτερη απλα πραγματα επειδη εχω κολλημα μα την μπαλλα και παρακολουθω και ξενα φορουμ απο αλλες ομαδες(μικρες και μεγαλες) που ειναι ουδετεροι συμφωνουν απολυτα με αυτο που λεω στο φορουμ της μαντσεστερ πχ που εχουν σα θεο το ροναλντο και δε τολμουν να πουν ασχημα λογια τον κοροιδευουν για ολες αυτες τις βουτιες που κανει και τα πεναλτι που παιρνει ε μαντεψε.αυτα τα πεναλτι σου εχουν δωσει πολλους ποντους απο την αρχη της σεζον αλλα δε χρειαζεται να θεσω αυτο το επιχειρημα αν εχεις ματια βλεπεις κατσε δες καθε χρονο ποσα πεναλτι παιρνει καθε ομαδα και ποια ειναι και ελα πες μου μετα επισης ακυρο το επιχειρημα ποσα πρωταθληματα εχεις παρει αφου σε σπρωχνουν μα καποιες χρονιες δεν ειχες καλη ομαδα πως να παρεις το πρωταθλημα απο τη μπαρτσα που κανει πολυ λιγες γκελες προφανως και η μπαρτσα κατα καιρους εχει παρει σφυριγματα ως μεγαλη ομαδα αλλα τα τελευταια χρονια εχει ξεφυγει το θεμα μας παιζουν 70-30 πολλες φορες ακομα και μεσα στο καμπ νου και εχω να σου πω οτι θυμαμαι απειρα πεναλτι πεντακαθαρα που δε μας εχουν δωθει και ειναι πολλα και αυτη τη χρονια το οτι κερδιζουμε πολλα απο αυτα τα ματς επειδη εχουμε τρομερη επιθεση δε λεει κατι αν ψαξεις το θρεντ θα δεις οτι ακομα και σε ματς που εχουμε παρει τραβαμε τα μαλλια μας με αυτα που σφυρανε και δεν ειναι μονο τα πεναλτι που επηρεαζουν ενα ματς.ειναι και οι καρτες τα φαουλ τα ανυπαρκτα οφσαιτ κτλ(το λεω και για τη ρεαλ αυτο) δες εδω πχ απο φετινη μας γκελα.0-0 τι πεναλτι δε μας δινεται γελαει ο κοσμος.και ειναι παρα πολλα τετοια μεσα στη χρονια και φυσικα το τελευταιο πρωταθλημα που πηρατε ειναι εντελως κλεμενο ειχαν γινει τρις χειροτερα απο φετος δε νομιζω να μπορεις να ισχυριστεις το ιδιο για τη δικη μου ομαδα τεσπα δε περιμενω να το παραδεχτεις ουτε εχω καμια ορεξη να κατσω να σου ψαξω στο youtube ολα τα φετινα που εχουν γινει γιατι υπαρχουν φυσικα αλλα δε θα χαλασω το χρονο μου γιαυτο και πολλα εγραψα ηδη βασικα 2
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Λοιπόν επειδή δεν θα βγει πάλι άκρη θα πω δυο κουβέντες και κλείνει για μενα εδώ το θέμα περι διαιτησίας... Δεν επιτρέπεται να είσαι φίλος της δεύτερης ιστορικοτερης( μεγαλυτερης όπως θες πες το, γνωμη μου είναι ) ομάδας στον κοσμο και να μου λες ότι οι διαιτητες σε παίζουν 70-30 κατα μεσα στο γηπεδο σου... Βλέπεις τα ππράγματα μεσα απο μπλαουγκρανα γυαλιά... Στο βιντεο που παρεθεσες, η μοναδική φαση που σηκωνει συζήτηση ειναι αυτή του πεναλντυ, που όντως είναι καθαρό για μένα... Πιστεύω οτι ο διαιτητής δεν το είδε. Απο κει και περα αν η μπαρτσελονα εξαρτάται απο ενα μη δοθεν πεναλντυ για να παρει αποτέλεσμα απέναντι στην λεβαντε δεν είναι δικο μου θεμα ( ουτε δικο σου στην τελική)... Αυτα απο εμένα... Δεν θα ξαναμπω στον κοπο να μιλήσω για διαιτησιε. Τζαμπα χαλαμε την ωρα μας να γράφουμε.
Linus_Lost Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Λοιπόν επειδή δεν θα βγει πάλι άκρη θα πω δυο κουβέντες και κλείνει για μενα εδώ το θέμα περι διαιτησίας... Δεν επιτρέπεται να είσαι φίλος της δεύτερης ιστορικοτερης( μεγαλυτερης όπως θες πες το, γνωμη μου είναι ) ομάδας στον κοσμο και να μου λες ότι οι διαιτητες σε παίζουν 70-30 κατα μεσα στο γηπεδο σου... Βλέπεις τα ππράγματα μεσα απο μπλαουγκρανα γυαλιά... Στο βιντεο που παρεθεσες, η μοναδική φαση που σηκωνει συζήτηση ειναι αυτή του πεναλντυ, που όντως είναι καθαρό για μένα... Πιστεύω οτι ο διαιτητής δεν το είδε. Απο κει και περα αν η μπαρτσελονα εξαρτάται απο ενα μη δοθεν πεναλντυ για να παρει αποτέλεσμα απέναντι στην λεβαντε δεν είναι δικο μου θεμα ( ουτε δικο σου στην τελική)... Αυτα απο εμένα... Δεν θα ξαναμπω στον κοπο να μιλήσω για διαιτησιε. Τζαμπα χαλαμε την ωρα μας να γράφουμε. Η ομαδα μας δεν εχει αναγκη την καλη διαιτησια για να κερδισει... Αλλα οταν φετος βλεπεις οτι 2 στα 3 παιχνιδια να μας σφαζουν τοτε δεν αποτελει συμπτωση. Εχουμε διαρκως κακες διαιτησιες κατα της Μπαρτσα.
gas83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Λοιπόν επειδή δεν θα βγει πάλι άκρη θα πω δυο κουβέντες και κλείνει για μενα εδώ το θέμα περι διαιτησίας... Δεν επιτρέπεται να είσαι φίλος της δεύτερης ιστορικοτερης( μεγαλυτερης όπως θες πες το, γνωμη μου είναι ) ομάδας στον κοσμο και να μου λες ότι οι διαιτητες σε παίζουν 70-30 κατα μεσα στο γηπεδο σου... Βλέπεις τα ππράγματα μεσα απο μπλαουγκρανα γυαλιά... Στο βιντεο που παρεθεσες, η μοναδική φαση που σηκωνει συζήτηση ειναι αυτή του πεναλντυ, που όντως είναι καθαρό για μένα... Πιστεύω οτι ο διαιτητής δεν το είδε. Απο κει και περα αν η μπαρτσελονα εξαρτάται απο ενα μη δοθεν πεναλντυ για να παρει αποτέλεσμα απέναντι στην λεβαντε δεν είναι δικο μου θεμα ( ουτε δικο σου στην τελική)... Αυτα απο εμένα... Δεν θα ξαναμπω στον κοπο να μιλήσω για διαιτησιε. Τζαμπα χαλαμε την ωρα μας να γράφουμε. οποτε συμφωνουμε οτ ιυπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος δευτερον στα τοσα που εγραψα το μοναδικο σου επιχειρημα ειναι οτι η μπαρτσα δε χρειαζεται ενα πεναλτι για να κερδισει την λεβαντε μαλιστα σορρυ που στο λεω αλλα αυτο ειναι επιχειρημα μικρου παιδιου και μετα μου λες εμενα για γυαλια δλδ λες οτι μια ομαδα οταν δεν παιζει καλα δεν τρεχει και τιποτα αν σφαζεται αφου ειναι μεγαλη ομαδα και πρεπει να βρει τροπο να κερδισει παρολο που η δικη σου ομαδα σε ιδιες ασχημες εμφανισεις παιρνει αυτα τα σφυριγματα και τα ματς(αλλα και ανυπαρκτα σφυριγματα) αλλα εκει δεν τρεχει τιποτα για ψαξτο λιγο κατι δε κολλαει καλα δλδ αν εισαι μεγαλη ομαδα πρεπει να κανεις 38 νικες της σεζον παιζοντας καλη μπαλλα.λολ το καταλαβαινεις οτι αυτα που λες δε στεκουν ετσι?? ολες οι ομαδες εχουν ματς που δεν παιζουν καλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να αδικουνται
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Θα ξεκινησω με τα στατιστικα της Ρεαλ ( φαουλ, καρτες,κορνερ κλπ κλπ κλπ για να δουμε ποσο καταφορα ειναι ερωτευμενοι ολοι οι διαιτητες μαζι της και της τα δινουν ολα υπερ). Ρεαλ Μαδριτης 2014-2015 ( μετα απο 33 αγωνιστικες) Βαθμοι: 79 Γκολ Υπερ: 99 Γκολ Κατα: 30 Μ.Ο. Φαουλ Υπερ ανα αγωνα: 10.55 Μ.Ο. Φαουλ Κατα ανα αγωνα: 15.39 Συνολο Φαουλ Υπερ: 348 Συνολο Φαουλ Κατα: 508 Κιτρινες: 72 Κοκκινες:3 Κιτρινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Ρεαλ: 101 Κοκκινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Ρεαλ: 1 Μ.Ο. Κορνερ Υπερ ανα αγωνα: 6.36 Μ.Ο. Κορνερ Κατα ανα αγωνα: 4.45 Κακως βαζω τα κορνερ αλλα τεσπα Μπαρτσελονα 2014-2015 ( μετα απο 33 αγωνιστικες) Βαθμοι:81 Γκολ Υπερ:91 Γκολ Κατα:19 Μ.Ο. Φαουλ Υπερ ανα αγωνα: 10.09 Μ.Ο. Φαουλ Κατα ανα αγωνα: 15.79 Συνολο Φαουλ Υπερ:333 Συνολο Φαουλ Κατα:521 Κιτρινες:61 Κοκκινες:3 Κιτρινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Μπαρτσελονα:85 Κοκκινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Μπαρτσελονα: 8 Μ.Ο. Κορνερ Υπερ ανα αγωνα: 6.09 Μ.Ο. Κορνερ Κατα ανα αγωνα: 3.42 Βγαλε τα καταλανικα γυαλια και διαβασε. http://www.footstats.co.uk
Linus_Lost Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 <p>Θα ξεκινησω με τα στατιστικα της Ρεαλ ( φαουλ, καρτες,κορνερ κλπ κλπ κλπ για να δουμε ποσο καταφορα ειναι ερωτευμενοι ολοι οι διαιτητες μαζι της και της τα δινουν ολα υπερ).</p> <p> </p> <p>Ρεαλ Μαδριτης 2014-2015 ( μετα απο 33 αγωνιστικες)</p> <p>Βαθμοι: 79</p> <p>Γκολ Υπερ: 99</p> <p>Γκολ Κατα: 30</p> <p>Μ.Ο. Φαουλ Υπερ ανα αγωνα: 10.55</p> <p>Μ.Ο. Φαουλ Κατα ανα αγωνα: 15.39</p> <p>Συνολο Φαουλ Υπερ: 348</p> <p>Συνολο Φαουλ Κατα: 508</p> <p>Κιτρινες: 72</p> <p>Κοκκινες:3</p> <p>Κιτρινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Ρεαλ: 101</p> <p>Κοκκινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Ρεαλ: 1</p> <p>Μ.Ο. Κορνερ Υπερ ανα αγωνα: 6.36</p> <p>Μ.Ο. Κορνερ Κατα ανα αγωνα: 4.45</p> <p> </p> <p>Κακως βαζω τα κορνερ αλλα τεσπα</p> <p> </p> <p> </p> <p>Μπαρτσελονα 2014-2015 ( μετα απο 33 αγωνιστικες)</p> <p>Βαθμοι:81</p> <p>Γκολ Υπερ:91</p> <p>Γκολ Κατα:19</p> <p>Μ.Ο. Φαουλ Υπερ ανα αγωνα: 10.09</p> <p>Μ.Ο. Φαουλ Κατα ανα αγωνα: 15.79</p> <p>Συνολο Φαουλ Υπερ:333</p> <p>Συνολο Φαουλ Κατα:521</p> <p>Κιτρινες:61</p> <p>Κοκκινες:3</p> <p>Κιτρινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Μπαρτσελονα:85</p> <p>Κοκκινες που δοθηκαν σε αντιπαλους της Μπαρτσελονα: 8</p> <p>Μ.Ο. Κορνερ Υπερ ανα αγωνα: 6.09</p> <p>Μ.Ο. Κορνερ Κατα ανα αγωνα: 3.42</p> <p> </p> <p> </p> <p>Βγαλε τα καταλανικα γυαλια και διαβασε. </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.footstats.co.uk'>http://www.footstats.co.uk</a></p> <p> </p> Αυτά που κολλάνε? Δεν έχουν καμία σχέση μ τη διαιτησία! Τέλος πάντων, σημέρα παίζουμε μ Χετάφε... Θα κάνει αλλαγές, ίσως κ στην επίθεση! Ελπίζω ν δούμε αρκετά γκολ!
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν εχουν καμια σχεση με διαιτησια... Μαλιστα Οκ παιδια παρακαλω να μην γινει καποιο σχολιο τυπου ερωτησης-απαντησης σε εμενα δεν θελω να ασχοληθω αλλο...
Linus_Lost Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 <p>Δεν εχουν καμια σχεση με διαιτησια... Μαλιστα</p> <p>Οκ παιδια παρακαλω να μην γινει καποιο σχολιο τυπου ερωτησης-απαντησης σε εμενα δεν θελω να ασχοληθω αλλο...</p> Μα δεν καταλαβαίνεις τη βάση της συζήτησης... Γράφεις κάποια στατιστικά ν μας δείξεις τι? Τέλος πάντων Θ χαρώ διπλά άμα τ σηκώσουμε φέτος! 1
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τα στατιστικα ειναι η αποδειξη της σφαγης σε ολους τους τομεις που λεει ο gas σε καθε αγωνιστικη της liga... Oταν μιλας για ΣΦΑΓΗ σημαινει οτι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ειναι εναντιον σου... Εγω τα βλεπω ολα ισορροπημενα. Δεν λεω εχει παρει σγυριγματα η Ρεαλ και 2-3 μουφα πεναλντυ απο τις βουτες του Ροναλντο αλλα και η Μπαρτσελονα εχει παρει σφυριγματα και σε καμια των περιπτωσεων δεν σφαγιαζεται καθε αγωνιστικη απο τους διαιτητες... Σφαγη θα ηταν αν επεφταν ανυπαρκτες κιτρινες, αν δινονταν ανιπρακτα φαουλ αν οι αντιπαλοι κερδιζαν ανιπαρκτα γκολ αν αν αν και απο ολα αυτα η Μπαρτσελονα δεχοταν γκολ και εχανε αγωνες- εκανε γκελες. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Σεβαστη η δικια σας φυσικα. Αυτα απο εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα