kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μερικοί θα προσγειωθούν άσχημα, μου φαίνεται. Ακόμα και η χθεσινή Παρί μας έκανε αρκετές φάσεις για γκολ που σοβαρή ομάδα δε θα συγχωρούσε. Λίγο σεβασμό σε Ρεάλ (η οποία κατά τη γνώμη μου, θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει) και Μπάγερν, γιατί βλέπω τη φάπα να έρχεται. Είμαστε το αουτσάιντερ και ας λένε τα sites τα δικά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Προσωπικά εγώ πολύ περισσότερο φοβάμαι (πλέον) Μπάρτσα παρά Ρεάλ. Και τις φοβάμαι και τις δύο, κι ας είμαστε το "φαβορί". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γιουβε την εχετε χεσμενη ολοι βλεπω.... Κακως. Πολυ σοβαρη ομαδα και με ικανοτατους παικτες σε καθε γραμμη, ανετα μπορει να το σηκωσει και δεν θα ειναι εκπληξη για μενα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μερικοί θα προσγειωθούν άσχημα, μου φαίνεται. Ακόμα και η χθεσινή Παρί μας έκανε αρκετές φάσεις για γκολ που σοβαρή ομάδα δε θα συγχωρούσε. Λίγο σεβασμό σε Ρεάλ (η οποία κατά τη γνώμη μου, θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει) και Μπάγερν, γιατί βλέπω τη φάπα να έρχεται. Είμαστε το αουτσάιντερ και ας λένε τα sites τα δικά τους. δλδ αν αποκλειστουμε απο μια μεγαλη ομαδα στα ημιτελικα θα θεωρητε φαπα.μαλιστα το ακουσαμε κι αυτο αμα περιμενεις απο τα σιτε να δεις ποιος ειναι φαβορι και ποιος οχι και μας θεωρεις και αουτσαιντερ τι να σου πω αλλο αθλημα παρακολουθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δλδ αν αποκλειστουμε απο μια μεγαλη ομαδα στα ημιτελικα θα θεωρητε φαπα.μαλιστα το ακουσαμε κι αυτο αμα περιμενεις απο τα σιτε να δεις ποιος ειναι φαβορι και ποιος οχι και μας θεωρεις και αουτσαιντερ τι να σου πω αλλο αθλημα παρακολουθεις Φάπα εννοώ το σκορ, όχι τον αποκλεισμό τον ίδιο. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ ασταθείς και απέναντι σε πολύ μεγάλη ομάδα, θα καταρρεύσουμε. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, υπάρχει ένα καρκίνωμα κάπου βαθιά μέσα στα κύτταρα της ομάδας που απλά έχει κουκουλωθεί αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Γιουβε 3 σκαλια κατω απο τους υπολοιπους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 λοιπον προφανως γιουβε θα πουν οι πιο πολλοι αλλα εγω προτιμω ρεαλ σε αυτη τη φαση καλυτερα σε 2 ματς παρα σε ενα επισης θα δουν τη γλυκα και αυτοι με ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχαμε και μεις λιγες μερες πιο πριν δλδ σεβιλλ εκτος-ημιτελικα-βαλενθια-ημιτελικα και δε νομιζω να τα παρουν ολα Γιουβε 3 σκαλια κατω απο τους υπολοιπους... μη την ξεγραφεις μιλαμε για ιταλικη ομαδα που μπορει να παρκαρει το λεοφωρειο ισως καλυτερα και απο τη φετινη ατλετικο και μη ξεχνας οτι το πρωταθλημα τους εχει τελειωσει σε αντιθεση με ρεαλ μπαρτσα πχ οποτε θα ειναι και ξεκουραστοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Κάτι μ λέει ότι η Ρεάλ πάλι τυχερή θα είναι κ θα κληρωθει με Γιουβέντους... Εγώ πάντως θέλω φουλ τους Ιταλούς στους 4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Θεωρητικά, την Γιουβέντους θέλουμε (και εμείς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Η χειροτερη κληρωση που θα μπορουσαμε να εχουμε. Μπαγερν και με επαναληπτικο στο Μοναχο... Χλωμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 H Ρεάλ θα ήταν χειρότερη κλήρωση. Θεωρώ την Μπάγιερν υπερβολικά υπερτιμημένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ευκαιρια για εκδικηση θα χουν ακομα ενα κινητρο παραπανω οι παιχτες να αποδειξουν πραγματα μιας και την τελευταια φορα που συναντηθηκαμε ειμασταν στα σαφως χειροτερα μας και αυτοι στα καλυτερα τους τωρα ομως ειναι αλλιως περιμενω προκριση που θα κριθει στις λεπτομερειες κακο οτι παιζουμε στη μπαγερν δευτερο ματς αλλα εχουμε δειξει πολυ καλοι στα εκτος μεχρι τωρα νικη με οποιοδηποτε σκορ εντος κατα τη γνωμη μου μας δινει το πανω χερι μιας και πιστευω οτι και οι 2 θα σκοραρουν στο εκτος εδρας ματς επισης παντα με τους πιο δυσκολους και οι απεναντι παντα με τους πιο ευκολους κατανταει εκνευριστικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donpaganistis Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 60-40 υπερ της Μπαγερν θα εδινα. Εχουν πιο πλουσιο ροστερ και πιο δεμενο συνολο απο εμας. Μακαρι να ειμαστε τυχεροι και να περασουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Προσωπικα θα σας εδινα ενα +5% παραπανω απο την Μπαγερν καθαρα λογο του φορμαρισματος της επιθετικης σας γραμμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 κατα τη γνωμη μου ολοι εχουν ισες πιθανοτητες ακομα και η γιουβε για την γιουβε νομιζω λογο απουσιων ηταν η καλυτερη κληρωση σε κλειστες αμυνες οπως ατλετικο δυσκολευεται να κανει το παιχνιδι της η ρεαλ και αν μη τι αλλο οι ιταλικες ξερουν να παιζουν καλη αμυνα,ιδια στιυλ ματς με ατλετικο θα δουμε παρολαυτα εξαρταται απο τη ρεαλ και αν εκμεταλυτει της ευκαιριες που θα κανει μη την ξεγραφετε την γιουβε ομως δεν ξερω αν ο πογκμπα θα παιξει αλλα αν παιξει θα χει θεμα η ρεαλ στο κεντρο χωρις μοντριτς ειναι το δυνατο σημειο της γιουβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα