Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μερικοί θα προσγειωθούν άσχημα, μου φαίνεται. Ακόμα και η χθεσινή Παρί μας έκανε αρκετές φάσεις για γκολ που σοβαρή ομάδα δε θα συγχωρούσε. Λίγο σεβασμό σε Ρεάλ (η οποία κατά τη γνώμη μου, θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει) και Μπάγερν, γιατί βλέπω τη φάπα να έρχεται. Είμαστε το αουτσάιντερ και ας λένε τα sites τα δικά τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιουβε την εχετε χεσμενη ολοι βλεπω.... Κακως. Πολυ σοβαρη ομαδα και με ικανοτατους παικτες σε καθε γραμμη, ανετα μπορει να το σηκωσει και δεν θα ειναι εκπληξη για μενα.

• Like 2

Μερικοί θα προσγειωθούν άσχημα, μου φαίνεται. Ακόμα και η χθεσινή Παρί μας έκανε αρκετές φάσεις για γκολ που σοβαρή ομάδα δε θα συγχωρούσε. Λίγο σεβασμό σε Ρεάλ (η οποία κατά τη γνώμη μου, θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει) και Μπάγερν, γιατί βλέπω τη φάπα να έρχεται. Είμαστε το αουτσάιντερ και ας λένε τα sites τα δικά τους.

δλδ αν αποκλειστουμε απο μια μεγαλη ομαδα στα ημιτελικα θα θεωρητε φαπα.μαλιστα 

το ακουσαμε κι αυτο

αμα περιμενεις απο τα σιτε να δεις ποιος ειναι φαβορι και ποιος οχι και μας θεωρεις και αουτσαιντερ τι να σου πω

αλλο αθλημα παρακολουθεις

δλδ αν αποκλειστουμε απο μια μεγαλη ομαδα στα ημιτελικα θα θεωρητε φαπα.μαλιστα 

το ακουσαμε κι αυτο

αμα περιμενεις απο τα σιτε να δεις ποιος ειναι φαβορι και ποιος οχι και μας θεωρεις και αουτσαιντερ τι να σου πω

αλλο αθλημα παρακολουθεις

Φάπα εννοώ το σκορ, όχι τον αποκλεισμό τον ίδιο. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ ασταθείς και απέναντι σε πολύ μεγάλη ομάδα, θα καταρρεύσουμε. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, υπάρχει ένα καρκίνωμα κάπου βαθιά μέσα στα κύτταρα της ομάδας που απλά έχει κουκουλωθεί αυτή τη στιγμή.

λοιπον προφανως γιουβε θα πουν οι πιο πολλοι αλλα εγω προτιμω ρεαλ σε αυτη τη φαση

καλυτερα σε 2 ματς παρα σε ενα

επισης θα δουν τη γλυκα και αυτοι με ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχαμε και μεις λιγες μερες πιο πριν δλδ

σεβιλλ εκτος-ημιτελικα-βαλενθια-ημιτελικα και δε νομιζω να τα παρουν ολα 

Γιουβε 3 σκαλια κατω απο τους υπολοιπους...

μη την ξεγραφεις μιλαμε για ιταλικη ομαδα που μπορει να παρκαρει το λεοφωρειο ισως καλυτερα και απο τη φετινη ατλετικο

και μη ξεχνας οτι το πρωταθλημα τους εχει τελειωσει σε αντιθεση με ρεαλ μπαρτσα πχ οποτε θα ειναι και ξεκουραστοι

ευκαιρια για εκδικηση

θα χουν ακομα ενα κινητρο παραπανω οι παιχτες να αποδειξουν πραγματα μιας και την τελευταια φορα που συναντηθηκαμε ειμασταν στα σαφως χειροτερα μας και αυτοι στα καλυτερα τους

τωρα ομως ειναι αλλιως

περιμενω προκριση που θα κριθει στις λεπτομερειες

κακο οτι παιζουμε στη μπαγερν δευτερο ματς αλλα εχουμε δειξει πολυ καλοι στα εκτος μεχρι τωρα

νικη με οποιοδηποτε σκορ εντος κατα τη γνωμη μου μας δινει το πανω χερι μιας και πιστευω οτι και οι 2 θα σκοραρουν στο εκτος εδρας ματς

επισης παντα με τους πιο δυσκολους και οι απεναντι παντα με τους πιο ευκολους

κατανταει εκνευριστικο

• Like 1

κατα τη γνωμη μου ολοι εχουν ισες πιθανοτητες ακομα και η γιουβε

για την γιουβε νομιζω λογο απουσιων ηταν η καλυτερη κληρωση

σε κλειστες αμυνες οπως ατλετικο δυσκολευεται να κανει το παιχνιδι της η ρεαλ και αν μη τι αλλο οι ιταλικες ξερουν να παιζουν καλη αμυνα,ιδια στιυλ ματς με ατλετικο θα δουμε

παρολαυτα εξαρταται απο τη ρεαλ και αν εκμεταλυτει της ευκαιριες που θα κανει

μη την ξεγραφετε την γιουβε ομως

δεν ξερω αν ο πογκμπα θα παιξει αλλα αν παιξει θα χει θεμα η ρεαλ στο κεντρο χωρις μοντριτς

ειναι το δυνατο σημειο της γιουβε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...