kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ειμαστε πια πρωταθλητες εκτος συγκλονιστικου απροοπτου... Καλά εντάξει, περίμενε λιγάκι. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Υπάρχει ακόμη και η Ατλέτικο εκτός νομίζω οπότε υπομονή. Ποιο πιθανο να παρουν 4 κοκκινες σε 10 λεπτα και να παρετε το παιχνιδι στα χαρτια παρα να παιξουν σωστα, κατι το οποιο μπορει να φερει το πρωταθλημα σε εμας( αν η διαφορα διατηρηθει στους 2 βαθμους και δεν αυθηθει).
gas83 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εισαι μεντιουμ και ξερεις οτι δε θα κινδυνευει μεχρι τοτε με την τριτη θεση που οδηγει απευθειας στους ομιλους απο βαλενθια η σεβιλλη γιατι δεν ειναι και πολυ μακρια εχουμε δρομο ακομα
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και η Ρεαλ εχει Σεβιλλη και Βαλενθια ακομα οποτε πιθανη δικη μας απωλεια μπορει να ισορροπηθει. Μονο με αυτοκτονια χανεται αυτος ο τιτλος και δεν πιστευω οτι θα αυτοκτονησουμε και φετος.
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εισαι μεντιουμ και ξερεις οτι δε θα κινδυνευει μεχρι τοτε με την τριτη θεση που οδηγει απευθειας στους ομιλους απο βαλενθια η σεβιλλη γιατι δεν ειναι και πολυ μακρια εχουμε δρομο ακομα Δεν ειμαι μεντιουμ. Ειμαι Ρεαλ Μαδριτης και ξερω οτι η Ατλετικο Μαδριτης δεν θα κυνηγησει παιχνιδι το οποιο θα δωσει πρωταθλημα στην ομαδα μου! Ειναι απλο Gas... Το ιδιο θα ελεγα αν στην θεση της Ατλετικο ηταν η Μπαρτσελονα ... Φυσικα ολα αυτα αν διατηρηθει η μεχρι στιμγης βαθμολογικη διαφορα.
gas83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 θα προτιμουσα πολυ αργο ρυθμο σημερα με βαρετο ποδοσφαιρο και οσο το δυνατο λιγοτερη κουραση δε με ενδιαφερει το σκορ αρκει να περασουμε ξεκουραστα μιλαμε για 6ο ματς σε 18 μερες(τα 5 πολυ δυνατα) και παμε και για 7ο δυσκολο εκτος με εσπανιολ μετα θελουν οπωσδηποτε ξεκουραση μερικοι παικτες απιστευτος γολγοθας ειναι τρομερο οτι εχουμε μονο μια ισοπαλια και ολα τα αλλα νικες ινιεσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα 1
Orpheas1992 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για πλακα σημερα... Κατι απο τα παλια εχει η ομαδα ή μου φαινεται? Επιτελους βλεπουμε ξανα λιγο Ινιεστα. Α ρε Ντανι θα κλαιμε με μαυρο δακρυ..... 1
Linus_Lost Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μπραβο στον Ενρικε που μας ξαναεκανε ομαδα!!!
gas83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 φανταστικο ημιχρονο δεν ξερω αν το εχει παρατησει η παρι αλλα η ενεργεια και η πιεση που βγαλαμε ηταν εξωπραγματικη και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο που τη βρηκαν εγω νομιζα θα το παμε στο χαλαρο λες και βλεπω μπαρτσα πεπ απο αποψη με το που τη χανουμε την ξαναπαιρνουμε καπακια απολαυση
PostHelper Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 λες και βλεπω μπαρτσα πεπ απο αποψη με το που τη χανουμε την ξαναπαιρνουμε καπακια απολαυση Ναι θυμιζει αρκετα σημερα εκεινη την υπερηχητικη ομαδα. Και η Ρεαλ εχει Σεβιλλη και Βαλενθια ακομα οποτε πιθανη δικη μας απωλεια μπορει να ισορροπηθει. Μονο με αυτοκτονια χανεται αυτος ο τιτλος και δεν πιστευω οτι θα αυτοκτονησουμε και φετος. Το 6 στα 6 δεν ειναι καθολου δεδομενο. Ακομα εχει ΠΟΛΥ/ΜΑΚΡΥ και ΔΥΣΚΟΛΟ δορμο το πρωταθλημα. Τιποτα δεν κριθηκε!! 1
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το 6 στα 6. Όσο για το σημερινό, μάλλον έχασα ένα απολαυστικό 1ο ημίχρονο.
gas83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το 6 στα 6. Όσο για το σημερινό, μάλλον έχασα ένα απολαυστικό 1ο ημίχρονο. οπως παιζουμε υπαρχει αλλα φυσικα δεν ειναι ευκολο http://zippy.gfycat.com/AlarmedWarlikeBlackcrappie.webm απολαυστε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα