Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμη και η Ατλέτικο εκτός νομίζω οπότε υπομονή.

Ποιο πιθανο να παρουν 4 κοκκινες σε 10 λεπτα και να παρετε το παιχνιδι στα χαρτια παρα να παιξουν σωστα, κατι το οποιο μπορει να φερει το πρωταθλημα σε εμας( αν η διαφορα διατηρηθει στους 2 βαθμους και δεν αυθηθει).

Δημοσ.

εισαι μεντιουμ και ξερεις οτι δε θα κινδυνευει μεχρι τοτε με την τριτη θεση που οδηγει απευθειας στους ομιλους απο βαλενθια η σεβιλλη

γιατι δεν ειναι και πολυ μακρια

εχουμε δρομο ακομα

Δημοσ.

Και η Ρεαλ εχει Σεβιλλη και Βαλενθια ακομα οποτε πιθανη δικη μας απωλεια μπορει να ισορροπηθει. Μονο με αυτοκτονια χανεται αυτος ο τιτλος και δεν πιστευω οτι θα αυτοκτονησουμε και φετος.

Δημοσ.

εισαι μεντιουμ και ξερεις οτι δε θα κινδυνευει μεχρι τοτε με την τριτη θεση που οδηγει απευθειας στους ομιλους απο βαλενθια η σεβιλλη

γιατι δεν ειναι και πολυ μακρια

εχουμε δρομο ακομα

Δεν ειμαι μεντιουμ. Ειμαι Ρεαλ Μαδριτης και ξερω οτι η Ατλετικο Μαδριτης δεν θα κυνηγησει παιχνιδι το οποιο θα δωσει πρωταθλημα στην ομαδα μου! Ειναι απλο Gas...  Το ιδιο θα ελεγα αν στην θεση της Ατλετικο ηταν η Μπαρτσελονα ... Φυσικα ολα αυτα αν διατηρηθει η μεχρι στιμγης βαθμολογικη διαφορα.

Δημοσ.

θα προτιμουσα πολυ αργο ρυθμο σημερα με βαρετο ποδοσφαιρο και οσο το δυνατο λιγοτερη κουραση

δε με ενδιαφερει το σκορ αρκει να περασουμε ξεκουραστα

μιλαμε για 6ο ματς σε 18 μερες(τα 5 πολυ δυνατα) και παμε και για 7ο δυσκολο εκτος με εσπανιολ μετα

θελουν οπωσδηποτε ξεκουραση μερικοι παικτες 

απιστευτος γολγοθας ειναι τρομερο οτι εχουμε μονο μια ισοπαλια και ολα τα αλλα νικες

ινιεσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

• Like 1
Δημοσ.

Για πλακα σημερα... Κατι απο τα παλια εχει η ομαδα ή μου φαινεται? Επιτελους βλεπουμε ξανα λιγο Ινιεστα.

Α ρε Ντανι θα κλαιμε με μαυρο δακρυ.....

• Like 1
Δημοσ.

φανταστικο ημιχρονο

δεν ξερω αν το εχει παρατησει η παρι αλλα η ενεργεια και η πιεση που βγαλαμε ηταν εξωπραγματικη και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο που τη βρηκαν

εγω νομιζα θα το παμε στο χαλαρο

λες και βλεπω μπαρτσα πεπ απο αποψη με το που τη χανουμε την ξαναπαιρνουμε καπακια

απολαυση

Δημοσ.

λες και βλεπω μπαρτσα πεπ απο αποψη με το που τη χανουμε την ξαναπαιρνουμε καπακια

απολαυση

Ναι θυμιζει αρκετα σημερα εκεινη την υπερηχητικη ομαδα.

Και η Ρεαλ εχει Σεβιλλη και Βαλενθια ακομα οποτε πιθανη δικη μας απωλεια μπορει να ισορροπηθει. Μονο με αυτοκτονια χανεται αυτος ο τιτλος και δεν πιστευω οτι θα αυτοκτονησουμε και φετος.

Το 6 στα 6 δεν ειναι καθολου δεδομενο.

Ακομα εχει ΠΟΛΥ/ΜΑΚΡΥ και ΔΥΣΚΟΛΟ δορμο το πρωταθλημα. Τιποτα δεν κριθηκε!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...