Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τρομερο αποτελεσμα 

στα ημιτελικα με το 1,5 ποδι

το μονο που με προβληματισε ειναι οτι πριν το 0-2 η ομαδα εδειξε οτι ξεμενε απο δυναμεις

πολυ αργες επιστροφεςς στην αμυνα

επερναν τη μπαλλα της παρι για αντεπιθεση και μετραγα 4-5-6 παιχτες προς την περιοχη τους να περπατανε

ξαναλεω οτι η τριαδα μπροστα αν ειναι σε καλη φορμα ειναι ικανη να παρει ολες τις κουπες μονη της

οχι οτι ειναι και το πιο ευκολο βεβαια

εχουμε παιξει πολλα σερι δυσκολα ματς.παμε για το 5 σε 15 μερες με βαλενθια και τα 3 ειναι ηταν πολυ δυσκολα

λογικο να ειναι κουρασμενοι αλλα θελει προσπαθεια ακομα πρεπει να κερδισουμε παση θυσια τη βαλενθια και ας κανει μετα πολυ ροτασιον

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν το μεταξύ το 2ο γκολ (1o) του Σουάρεζ μου θύμησε το γκολ του Βαις με τον Ολυμπιακό και πάλι με αντίπαλο την Παρί :P

Επεξ/σία από optimus_crime
  • Like 2

Τους κέρασε ο δόντιας, 2 ποδιές 2 γκολάρες.

Ο Μέσσι πάντως στο 90% του αγώνα πάλι εξαφανισμένος, έκανε 2-3 φάσεις βέβαια, ένα δοκάρι, μια ασίστ, αλλά όταν τον βλέπω να περνάει ο αντίπαλος με την μπάλα από δίπλα του και να περπατάει μου φεύγουν καντήλια.

Ο Ινιέστα τι έπαθε ακριβώς; Θα χάσει αγωνιστικές;

<p>Τους κέρασε ο δόντιας, 2 ποδιές 2 γκολάρες.</p>

<p> </p>

<p>Ο Μέσσι πάντως στο 90% του αγώνα πάλι εξαφανισμένος, έκανε 2-3 φάσεις βέβαια, ένα δοκάρι, μια ασίστ, αλλά όταν τον βλέπω να περνάει ο αντίπαλος με την μπάλα από δίπλα του και να περπατάει μου φεύγουν καντήλια.</p>

<p> </p>

<p>Ο Ινιέστα τι έπαθε ακριβώς; Θα χάσει αγωνιστικές;</p>

Δηλαδή εσύ έχεις δει πολλές φορές εξαφανισμένο τ Μέσι? Θα μας τρελάνεις?

Φέτος σε όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει (καμιά 10ριά?) περπατάει. Απλά.

Μπορεί να κάνει 2 φάσεις που θα κρίνουν ένα αγώνα, αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει και ένας 35χρονος Μέσσι, δεν ειναι δικαιολογία.

Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη της χρονιας ηταν ετσι, μετα ανεβηκε παρα πολυ και εκανε παπαδες μεχρι τη διακοπη με τις εθνικες.
Μετα τη διακοπη δεν ειναι αυτος που ηταν, ελπιζω να ανεβει παλι αλλιως σκουρα τα πραγματα.

μην ξεχνατε οτι πολλες φορες φετος δε χρειαζεται να ειναι συνεχως επιθεση με το μυαλο του μονο στο γκολ οπως πχ ο ροναλντο

ειναι ματς οπως το χτεσινο και αυτα με τη σιτυ που μπορει να ειναι Mvp του ματς χωρις να σκοραρει αλλα να οργανωνει μαεστρικα ολο το παιχνιδι απο πισω μιας και πλεον μετα απο χρονια εχει βοηθεια στο σκοραρισμα

μας εχει κακομαθει προφανως αλλα το να μην σκοραρει δε σημαινει οτι δεν επαιξε και καλα

εχει παραγινει αυτο με τα στατιστικα και τα γκολ

ειναι ομως τετοια η μαγεια του παιχτη που ακομα και ετσι που σε πολλα ματς βολοδερνει στο κεντρο να βοηθησει στην αναπτυξη εχει τα διπ΄λασια γκολ απο τον επομενο και φυσικα παρα πολλες ασσιστ

Παίκτης που πέτυχε στην Πρέμιερ Λίγκ και βγήκε MVP ολόκληρου του πρωταθλήματος (το πιο δύσκολο στον κόσμο), δεν υπήρχε περίπτωση να μην πετύχαινε στην Μπάρτσα. Τεράστιος στραϊκερ και το τελευταίο δίμηνο παίζει στο 100%. Αν συνεχίσει έτσι ο Σουάρεζ πάμε καρφί για Τ.Λ.

ειναι ματς οπως το χτεσινο και αυτα με τη σιτυ που μπορει να ειναι Mvp του ματς χωρις να σκοραρει αλλα να οργανωνει μαεστρικα ολο το παιχνιδι απο πισω μιας και πλεον μετα απο χρονια εχει βοηθεια στο σκοραρισμα

μας εχει κακομαθει προφανως αλλα το να μην σκοραρει δε σημαινει οτι δεν επαιξε και καλα

εχει παραγινει αυτο με τα στατιστικα και τα γκολ

Δεν με νοιάζει να μη σκοράρει, ούτε να είναι ντεφορμέ, φυσιολογικό είναι, όλοι οι παίχτες το παθαίνουν.

Το να περνάει από δίπλα του η μπάλα όμως και να περπατάει, ε, είναι εκνευριστικό, και κυρίως προσβλητικό προς τους ίδιους του τους συμπαίχτες, φάση "εγώ είμαι ο μέσσι και αφήνω εσάς τους μαλάκες να τρέχετε και να καλύπτετε για εμένα επειδή μπορώ".

Είναι προκλητική συμπεριφορά, να βλέπεις τον γέρ-Τσάβι και τρέχει και το παλεύει ο καημένος μέχρι να σκάσει, και να έχεις την πριμαντόνα να κόβει βόλτες.

Ε όχι ρε τσόγλανε, βάλε μυαλό ή πάγκο.

Ή πήγαινε να τα κάνεις στον Μουρίνιο αυτά του χρόνου να έχουμε να γελάμε.

Δεν με νοιάζει να μη σκοράρει, ούτε να είναι ντεφορμέ, φυσιολογικό είναι, όλοι οι παίχτες το παθαίνουν.

Το να περνάει από δίπλα του η μπάλα όμως και να περπατάει, ε, είναι εκνευριστικό, και κυρίως προσβλητικό προς τους ίδιους του τους συμπαίχτες, φάση "εγώ είμαι ο μέσσι και αφήνω εσάς τους μαλάκες να τρέχετε και να καλύπτετε για εμένα επειδή μπορώ".

Είναι προκλητική συμπεριφορά, να βλέπεις τον γέρ-Τσάβι και τρέχει και το παλεύει ο καημένος μέχρι να σκάσει, και να έχεις την πριμαντόνα να κόβει βόλτες.

Ε όχι ρε τσόγλανε, βάλε μυαλό ή πάγκο.

Ή πήγαινε να τα κάνεις στον Μουρίνιο αυτά του χρόνου να έχουμε να γελάμε.

νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος στα παραπανω. δεν πιστευω οτι εχει τετοια συμπεριφορα ο μεσι. τελευταια φορα που περπαταγε, περσι, ειχε θεμα τραυματισμου. ΙΣΩΣ, λεω, ισως, να προσπαθει καποιες φορες να κρατησει δυναμεις γιαυτο που τον εχει περισσοτερο αναγκη η ομαδα. μια δυναμικη μπουκα οπου θα φαει 3-4 κλωτσιες και δε θα πεσει κατω. lets face the truth, αυτο μπορει να το κανει καλυτερα απο αλλους. για να πιεζουν και να ριχνουν ξυλο υπαρχουν τα μπακ, υπαρχουν τα χαφ, υπαρχει ο μασερανο... :P

δεν ξερω. αυτη ειναι η αποψη μου... μπορει να ειμαι λαθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...