Linus_Lost Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Σήμερα Θ είναι πολύ δύσκολο τ παιχνίδι, ελπίζω ν μην χάσουμε βαθμούς... Edit Πως γίνεται σε ολα τα κρίσιμαματς να τρώμε αστεία γκολ κ να βάζουμε στο παιχνίδι τους αντιπάλους, από τ πουθενά?
gas83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 εξαιρετικη εμφανιση μεχρι τωρα κριμα να φαμε γκολ απο καθαρο λαθος του τερματος η αληθεια ειναι οτι εχει κανει ελαχιστα φετος επιτελους ο νευ βρηκε το καταλληλο ματς για να παιξει αυτο που ξερει εχουμε ηδη χωρους επιθετικα που νομιζω θα τους εκμεταλευτουμε οσο η σεβιλλη θα ανεβαινει ψηλα για την ισοφαριση ειχαμε ηδη φασεις για το 0-3 πριν το γκολ θα ναι κριμα να μην κανουμε ενα τεραστιο διπλο,δειχνουμε οτι το χουμε αν και αλλαξε λιγο η ψυχολγια πρεπει να παμε για το τριτο και οχι να κρατησουμε το σκορ 1
liopyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 To χαζεύω από stream από espn. Είναι η κάμερα πολύ κοντινή είναι είναι ιδέα μου; Μου θυμίζει κάτι μεταδόσεις 90's που δεν έβλεπες τα 3/4 του γηπέδου.
AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 To χαζεύω από stream από espn. Είναι η κάμερα πολύ κοντινή είναι είναι ιδέα μου; Μου θυμίζει κάτι μεταδόσεις 90's που δεν έβλεπες τα 3/4 του γηπέδου. Σε stream από beinHD πάντως,που το βλέπω εγώ,κανονικά είναι.
gas83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 τον νευμαρ βγαζεις ρεεεεεεεεεε το νευμαρ???????????? αν ειναι δυνατον
AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Για δώσε ένα λινκ. http://www.vipleague.me/football/296542/1/fc-sevilla-vs-fc-barcelona-live-stream-online.html 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 εεε τι περιμενεις με αυτα που εχει χασει ο σουαρες.Τιμωρει η μπαλα..
Linus_Lost Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τραγικο το να κερδιζουμε 0-2 και να φερνουμε ισοπαλια τελικα... Ριξαμε τον ρυθμο, για να κανουνμε συντηρηση? και το πληρωσαμε.
gas83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 κριμα πολυ κριμα απο 2 ατομικα λαθη τα γκολ και τελειως λαθος διαχειριση του ματς πρεπει να πας με ενα τριτο να το τελειωσεις εκει οχι να περιμενεις να το φας πρωτα και μετα να επιτεθεις τεσπα εχει δρομο ακομα θα παιξει και η ρεαλ εκει 1
Rabican Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 το θεμα ειναι οτι οι αλλοι ανεβαινουν και πλεον με μια ακομη στραβη παει η κουπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα