Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω απλα θα υπενθυμησω πως το γκολ στο κλάσικο το τρωμε λογω Αλμπα και επισης τη φαση με το δοκαρι του Ροναλντο παλι λογω Αλμπα. 

Οχι οτι θελω να τον μειωσω. Απλα το θυμηθηκα τωρα που μιλησαμε για τον Αλμπα.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω απλα θα υπενθυμησω πως το γκολ στο κλάσικο το τρωμε λογω Αλμπα και επισης τη φαση με το δοκαρι του Ροναλντο παλι λογω Αλμπα. 

Οχι οτι θελω να τον μειωσω. Απλα το θυμηθηκα τωρα που μιλησαμε για τον Αλμπα.

Δεν τον μειωνεις καθολου. Αυτη ειναι η αληθεια.

Δυστυχως και τα 2 μπακ μας χρειαζονται αντικατασταση.

Ο μεν Αλβες εναι απαραδεκτος και ο δε Αλμπα μετριοτητα.

Δημοσ.

κι ομως οταν ειχε ερθει ο αλμπα απο βαλενθια ειχε κανει τρελλη χρονια αν θυμαμαι καλα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν εχουμε 2 καλυτερους απο αυτον και τον ντανι οποτε οποιος και απο τους 2 να λειψει θα χουμε θεμα

τουλαχιστον ο αλμπα με την ταχυτητα του προλαβαινει καταστασεις πολλες φορες κατι που δε μπορει να κανει ο ντανι και σαφως ξερουμε ολοι ποσο χρησιμοι ειναι επιθετικα τα μπακ μας για ΟΛΗ τη λειτουργεια της επιθεσης 

δυστυχως εχουμε ξεμεινει σε αυτη τη θεση οποτε οποιος λειπει εχουμε θεμα

ο αντριανο δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι παντα μου αρεσε και ειναι και μπακ καλο αμυντικα που σκοραρει(σε αντιθεση με τον αλμπα)

αλλα δεν ξερω ποσο μπορουμε να τον εμπιστευτουμε σε μεγαλα ματς εχει παιξει ελαχιστα φετος

δεν ξερω γιατι

10 μερες εκτος τελικα.καλα νεα

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1
Δημοσ.

επισης ο μεσσι να που με οτι απεκτησε ενα τραυματισμο με την εθνικη σε προπονηση στα δαχτυλα του ποδιου(δεν ξερω ακριβως τι)και μαλλον δε θα παιξει κανενα απο τα 2 φιλικα

ο τατα πριν λιγο ειπε οτι οι εξετασεις δεν εδειξαν κατι αλλα ποναει οποτε δε θα παιξει

ελπιζω να μην ειναι κατι και ετυχως που δε θα παιξει 

εχει παιξει τα πιο πολλα λεπτα απο ολους και θελει ξεκουραση

εγω ηθελα να μην ταξιδεψει καν με την εθνικη και να κατσει βαρκελωνη να γεμισει μπαταριες αλλα στο συμβολαιο για τα φιλικα υπαρχει ορος οτι πρεπει να ειναι εκει

λογικο σουπερσταρ ειναι θελει να τον δει ο κοσμος

ελπιζω να μην παιξει καν και να ξεκουραστει λιγο εκει

• Like 1
Δημοσ.

ελεος πια με τα ανουσια διεθνη φιλικα θα τραυματιστει κανας παιχτης χωρις λογο 

https://vine.co/v/OLqi6Xxt7OD

δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα κατι πρεπει να γινει με τος ποδοσφαιριστες απο τα μεγαλα κλαμπ που παιζουν 50-60 ματς τη χρονια και καταπονουνται ηδη παρα πολυ θα πρεπει να συμμετεχουν η να παιζουν λιγο κατα τη γνωμη μου σε ΦΙΛΙΚΑ ματς

δλδ ειναι κριμα να τραυματιστει καποιος παιχτης και να χασει ενα σημαντικο κομματι της χρονιας(οπως ειναι αυτο που διανυουμε τωρα) επειδη τραυματιστηκε σε ενα ακυρο φιλικο τοσο για τον ιδιο οσο και για την ομαδα του]]ας ελπισουμε να επιστρεψουν ολοι καλα γιατι οι χιλιανοι βαρανε στο ψαχνο μεχρι τωρα

• Like 2
Δημοσ.

Δύσκολο μέχρι τώρα τ παιχνίδι... Εγώ το φοβόμουν από πριν. Γενικά εκτός έδρας είμαστε πολύ κακή ομάδα..

Δημοσ.

εγω θα ελεγα κλασικη εμφανιση μετα απο διακοπη για εθνικες

το χουμε κανει συνηθεια πλεον

νευμαρ πρεπει να σοβαρευτει αμεσα.κοντευει 2 μηνες μετριας αποδοσης

δυσκολο ματς 

μεχρι τωρα στη σεζον παντα ειμαστε πολυ καλοι στο δευτερο ημιχρονο και εκει συνηθως παιρνουμε τα ματς οποτε ειμαι αισιοδοξος οτι εστω και δυσκολα θα το παρουμε

ακολουθεικ ια σεβιλλη εκτος οποτε οι 3 ποντοι πρεπει να ρθουν παση θυσια

κορακια ξανα γαμω τους ισπανους διαιτητες καθαρο γκολ

• Like 1
Δημοσ.

Ε αι στο διαολο με την διαιτησία σε κάθε παιχνίδι... Καθαρό γκολ κ πάλι το ακύρωσε. Πόσο την πονάει την Μαδρίτη κ έχουν κάνει τέτοια όργια μ τους διαιτητές?

Δημοσ.

μιλαμε για θαυμα οτι ειμαστε πρωτοι με τοσες εις βαρος διαιτησιες και υπερ της ρεαλ σε ολη τη διαρκεια του πρωταθληματος

• Like 1
Δημοσ.

Νικη με μετριοτατη εμφανιση χθες.

Μια ακομη αρχοντικη εμφανιση απο τον Πικε, που ηταν πανταχου παρων, και απο τον Μπραβο. 

Απο την αλλη, μια ακομα φορα, κακος Αλβες και απαραδεκτος Νευμαρ.

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα παιζουμε στις 9 με Αλμερια... Ευκαιρια να δουμε αρκετα γκολ γιατι ερχονται δυσκολα παιχνιδια μετα. Θα παιξουμε και με αρκετες αλλαγες απο οτι διαβασα.

Δημοσ.

θελει πολυ ροτασιον εγω ουτε λεο θα ξεκινουσα να ειναι απολυτως στο 100%(μιας και ειχε θεμα με το ποδι του)

ακολουθει τρομερα δυσκολο προγραμμα με πολλους εγωνες ανα 3-4 μερες

EDIT:οτι το ανεφερα 

http://www.gazzetta.gr/football/article/726325/me-eidika-papoytsia-o-mesi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο γκολ... Μπάρτρα και Μασεράνο στόπερ. Μαγεία!

Παρόμοιο το 2ο, περισσότερη δύναμη, λιγότερη τεχνική.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευκολη νικη με ξεκουραση για αρκετους παιχτες

ολα καλα δλδ

τρομακτικη βελτιωση στα στημενα

οχι μονο δεν τρωμε γκολ απο αυτα πλεον αλλα σκοραρουμε και αρκετα(14 γκολ  :blink:  :blink:  :blink:  :blink: )

μπραβο στον ενρικε για τη δουλεια που γινεται σε αυτον το τομεα

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...