Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειναι πραγματικα κριμα μετα απο τετοια μαγικη εμφανιση να μην εχουμε βαλει 6-7-8 γκολ χωρις ιχνος υπερβολης

και ειναι διπλο κριμα γιατι δε το καθαρισαμε απο νωρις και τα παιδια ετρεχαν ακαταπαυστα μεχρι το 92 και δεν ξεκουρασαμε καθολου παιχτες για το κλασικο

ισα ισα μου φανηκαν και κουρασμενοι προς το τελος

ειναι το μονο που με πειραξε.

σα τρομερη κατασταση η ομαδα νομιζω στα τελευταια 17 ματς εχουμε 16 νικες παιζοντας πολυ ωραια μπαλλα με μονη παραφωνια το ματς με τη μαλαγα που οπως αποδειχτηκε ηταν απλα μια κακη βραδια.

για τις ευκαιριες δεν εχω να πω πολλα τα γκολ θα ερθουν οσο δημιουργουμε

μπροστα η τριαδα ειναι απολαυση

μου θυμισε πολυ το ματς με θελτα το που χασαμε και το ματς ηταν για 8-0 με 5 δοκαρια τοτε

νομιζω ηταν απλα απο κεινες τις βραδιες που η πορνη δεν ηθελε να μπει

αν και το μονο που εχω να πω για τους 3 μπροστα ειναι οτι ο νευμαρ το τελευταιο μηνα εχει χασει λιγο τα τελειωματα του αλλα θα επανελθει

ελπιζω αυτο που μας αξιζε σημερα και δε μας το δωσε να μας το δωσει την κυριακη

θα μου φανει αδιανοητο σε δευτερο σερι ματς να χασουμε τα αχαστα παλι μιας και ειναι σιγουρο οτι θα κανουμε φασεις με τον τροπο που παιζουμε και με τη ρεαλ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορουμε να κληρωθουμε με οποιονδηποτε στους 8 διαβαζω, ακομα και με τις Ισπανικες. Ας ριξω μια προβλεψη για τα ζευγαρια...
Ρεαλ - Μονακο  :P

Μπαρσα - Γιουβεντους  :devil:

Παρι - Πορτο

Μπαγερν - Ατλετικο 

Ποσες αλλαγες καναμε στο ματς ειδε κανεις? Ειδα μονο μια και sport24 που τσεκαρω μονο τον Ραφινια εχουν....τραγικος ο ερασιτεχνης αν ισχυει. Κατα τα αλλα νικη και με μισο γκολ οπωσδηποτε την Κυριακη, ειναι ολα τα λεφτα το παιχνιδι (κυριολεκτικα και μεταφορικα). 

αν παιζουμε ετσι ας κληρωθουμε με οποιον θελει 

δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα

ισα ισα νομιζω   αυτη τη στιγμη κανεις μα κανεις δε θελει να κληρωθει μαζι μας

οχι αλλη κολοφαρδη κληρωση για ρεαλ παρακαλω

σα να το βλεπω απο τωρα,μονακο αντε πορτο το πολυ

οχι οτι εχω θεμα με τη ρεαλ αλλα μην εχουμε μονο εμεις παντα δυσκολο προγραμμα.

ολα παιζουν το ρολο τους και για το πρωταθλημα αναλογα την κληρωση

• Like 2

Mεγαλη προκριση η σημερινη! Αν παρουμε και βαθμο-ους στο ντερμπυ, θα ειναι μια απολυτα επιτυχημενη εβδομαδα για την ομαδα.

Τι ΟΝΕΙΡΙΚΗ εμφανιση εκανε αποψε ο Μεσι και ο Χαρτ, απο τους Αγγλους;! 

Μου αρεσε πολυ ο Μασερανο και ο Ρακιτιτς. Δε μου αρεσε ο Ινιεστα, ο Σουαρεζ και ως συνηθως ο Αλβες.

Ειχαμε παντως συγκροτημενη αμυνα και πειθαρχημενη λειτουργια, παρα τη φοβερη επιθετικη αναποτελεσματικοτητα.

το κεντρο εχει ανεβει πολυ τελευταια

η αμυνα συνεχως σταθερη ολη τη χρονια

ποιος θα το λεγε οτι θα ξαναβλεπαμε τον παλιο πικε

ειναι τρομερος ολη τη χρονια φετος

εχω ξεχασει ποτε φαγαμε τελευταια φορα γκολ απο στημενη φαση

μονο τον ματιε φοβομουν για σημερα γιατι ειχε δειξει λιγο ασταθης απο οταν εχασε τη θεση του στην εντεκαδα μετα τον τραυματισμο του αλλα εκανε πολυ καλο ματς

ξαναλεω παλι οτι με τετοιο μεσσι και τους υπολοιπους να ανεβαινουν συνεχως κερδιζουμε τον οποιονδηποτε και ανετα σε καλη μερα για μας

νομιζω ειμαστε ξεκαθαρα πολυ καλοι μεχρι και για τρεμπλ

τουλαχιστον οι 2 εγχωριοι τιτλοι ειναι στα χερια μας και κρινονται απο μας προς το παρον

το τσουλου θελει αρκετους παραγοντες για να το παρεις οπως εχω ξαναπει αλλα δειχνουμε να εχουμε επιτελους φορμαριστει στο καταλληλο σημειο της χρονιας

τα τελευταια 2-3 χρονια επεφτε πολυ η αποδοση μετα το τελους του πρωτου μερους της σεζον

• Like 1

Εχετε ανεβει απιστευτα πολυ τον τελευταιο μηνα και παιζετε παρα πολυ καλη μπαλα. Νομιζω στο κλασικο θα φανουν πολλα. Ωστοσο πρεπει να βελτιωθειτε πολυ στο τελειωμα των φασεων γιατι απεναντι σε ομαδες οπως Ρεαλ-Μπαγερν (ακομα και Γιουβεντους) δεν θα εχετε 30 τελικες.

• Like 1

ρε παιδια δε γινονται καθε μερα αυτα που εγιναν χτες 

μη τρελαθουμε τωρα

εγω δε βλεπω κανενα προβλημα 

σκοραρουμε συνεχως 3-4-5 γκολ εδω και πολυ καιρο και αυτη τη φορα αν παει κατι στραβα εχουμε την αμυνα να μας υποστηριξει καλυτερα απο αλλες χρονιες(προφανως δεν εννοω οτι εχουμε την τελεια αμυνα)

αυτο το ματς ηταν εξαιρεση

τωρα αν ειναι να αποκλειστω ενω θα ειμαι φανερα καλυτερος απο τον αντιπαλο(πχ τσελσι τη χρονια που το πηρε) οκ συμβαινουν και αυτα

για αυτο λεω συνεχεια οτι το τσουλου ειναι πολυ δυσκολος θεσμος για να το κατακτησεις

προς το παρον παντως ειμαστε στο σωστο δρομο

Ναι ενταξει τη Σιτι κερδισαμε με κοουτς τον αστειο Πελεγκρινι που εχει 15 επιθετικους και κανενα αξιολογο κεντρικο μεσο ( εκτος του γερασμενου Τουρε ) και παει και σκαει 30εκ για τον Μπόνι ..

Μην γελιομαστε με τετοιες νικες και ερθει καμια μπαγιερν και μας ριξει 3 και λεμε τι απεγινε η παλια Μπαρτσα.

Ναι ενταξει τη Σιτι κερδισαμε με κοουτς τον αστειο Πελεγκρινι που εχει 15 επιθετικους και κανενα αξιολογο κεντρικο μεσο ( εκτος του γερασμενου Τουρε ) και παει και σκαει 30εκ για τον Μπόνι ..

Μην γελιομαστε με τετοιες νικες και ερθει καμια μπαγιερν και μας ριξει 3 και λεμε τι απεγινε η παλια Μπαρτσα.

Καλά, η εικόνα του αγώνα ήταν για 8-1, αν θες να είμαστε αντικειμενικοί. Εγώ είδα αρκετά καλά στοιχεία τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και επιθετικά. Παράγωγη ευκαιριών, σχετική ωριμότητα πίσω και στο κέντρο και με κατοχή κοντά στο 55%. Απλά δε βάζαμε γκολ.

Καλά, η εικόνα του αγώνα ήταν για 8-1, αν θες να είμαστε αντικειμενικοί. Εγώ είδα αρκετά καλά στοιχεία τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και επιθετικά. Παράγωγη ευκαιριών, σχετική ωριμότητα πίσω και στο κέντρο και με κατοχή κοντά στο 55%. Απλά δε βάζαμε γκολ.

Δε διαφωνω.

Απλα ηταν αστειος ο αντιπαλος ..

εχουμε δειξει οτι την εχουμε την psg

δε μπορει η αμυνα της να κρατησει την 3αδα μπροστα 

νομιζω δε θα χουμε προβλημα

δεν ειναι η ομαδα που ξερει να παιξει την τελεια αμυνα και να μας δυσκολεψει.

θα επιτεθει και θα βρουμε χωρους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...