kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ποιητική διάθεση έχει και η άμυνα και μου αρέσει.
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν θα τελειωσει και με 11 παικτες η Σιτυ αν συνεχισει ετσι...κομπλε.
Linus_Lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο κοντός κλασσικά φοβερός σήμερα!!! Ο νασρι ήταν για κόκκινη!
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άσε τα ομαδικά ρε Νευμάρ και χώστο. Είδατε τι όμορφα είναι όλα πίσω με τον Μάσε στη θέση του Μπούσκι. 2
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το ελεγχουμε προς το παρον αν και εγω φοβαμαι ακομα. Ο Μεσι ειναι λες και παιζει με παιδακια, τους κανει ο,τι θελει. Κλασικα. Αμα ηταν ετσι στο μουντιαλ θα το επαιρνε η Αργεντινη αλλά ετυχε στην χειροτερη κατασταση του λογω τραυματισμου. Ο Νευμαρ εξελισσεται στο σκοραρισμα και στο να τελειωνει τις φασεις σε Πεδρο Νο2. 1
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο κοντός έχει βγάλει 4 διαφορετικούς παίχτες μας φάτσα με το τέρμα και μόνο ο ένας σκόραρε. Καλά, χαμός σε αυτή τη φάση στα δυο τέρματα! Αρνητικός πρωταγωνιστής για μένα ο Σουάρεζ.
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Επικοι χασογκοληδες ειμαστε και ΕΠΙΚΗ βουτια και επικο μαιμου πεναλτυ!! Ευτυχως το επιασε. 2
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Προπονηση στα τετ α τετ τουλαχιστον για ενα 45ωρο!!!!! Πόσα ακομη μπορουμε να χασουμε?? 1
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο Σουαρεζ προσπαθει αλλά ειναι λιγο ατσαλος. Το ιδιο και ο Νευμαρ. Ποιοτητα φοβερη αλλά ειναι καπως ασυνονιστοι με την ομαδα. Ο Νευμαρ σιγα σιγα φτιαχνει, ε θα φτιαξει και ο Σουαρεζ. Ο Μεσι κλασικα ειναι αδιαφορος για τα προσωπικα του στατιστικα και δεν κυνηγαει το γκολ και προτιμαει τις πασιτσες και να περασει ο χρονος να νικησει και να προκριθει η Μπαρτσελονα. Δεν μου αρεσει αυτο γιατι εγω θελω να επιτιθονται σε καθε περιπτωση, αλλα δειχνει οτι δεν εχει νοοτροπια να κοιταει τον εαυτο του αλλά τον ενδιαφερει πρωτα η ομαδα. Χαμενο τετ α τετ και παλι!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! Με μια απλη πασα του Σουαρεζ θα ειχαμε τωρα το 2-0. Ο Μεσι θα ειχε 5-6 ασιστ αν βαζανε τα αυτονοητα. Τζαμπα κινδυνευουμε(γιατι ποδοσφαιρο ειναι και 2 γκολ ευkολα μπαινουν). EDIT: Ενταξει δεν μπαινει!!!! Και ο Μεσι χαμενο τετ α τετ αν και οκ αυτο ηταν καλη φαση.
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Οφειλουμε να παραδεχτουμε και τον Χαρτ στα ενας εναντιον ενος παντως... Τρομερες τοποθετησεις. 1
Linus_Lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ευτυχώς το πέναλτι δεν μπήκε κ δεν κινδύνεψαμε. Μπροστά πρέπει ν κάναμε ρεκόρ χαμένων ευκαιριών..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα