Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ελεγχουμε προς το παρον αν και εγω φοβαμαι ακομα.

Ο Μεσι ειναι λες και παιζει με παιδακια, τους κανει ο,τι θελει. Κλασικα. Αμα ηταν ετσι στο μουντιαλ  θα το επαιρνε η Αργεντινη αλλά ετυχε στην χειροτερη κατασταση του λογω τραυματισμου.

Ο Νευμαρ εξελισσεται στο σκοραρισμα και στο να τελειωνει τις φασεις σε Πεδρο Νο2.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κοντός έχει βγάλει 4 διαφορετικούς παίχτες μας φάτσα με το τέρμα και μόνο ο ένας σκόραρε.

Καλά, χαμός σε αυτή τη φάση στα δυο τέρματα! Αρνητικός πρωταγωνιστής για μένα ο Σουάρεζ.

Δημοσ.

Ο Σουαρεζ προσπαθει αλλά ειναι λιγο ατσαλος. Το ιδιο και ο Νευμαρ. Ποιοτητα φοβερη αλλά ειναι καπως ασυνονιστοι με την ομαδα. Ο Νευμαρ σιγα σιγα φτιαχνει, ε θα φτιαξει και ο Σουαρεζ.

Ο Μεσι κλασικα ειναι αδιαφορος για τα προσωπικα του στατιστικα και δεν κυνηγαει το γκολ και προτιμαει τις πασιτσες και να περασει ο χρονος να νικησει και να προκριθει η Μπαρτσελονα. Δεν μου αρεσει αυτο γιατι εγω θελω να επιτιθονται σε καθε περιπτωση, αλλα δειχνει οτι δεν εχει νοοτροπια να κοιταει τον εαυτο του αλλά τον ενδιαφερει πρωτα η ομαδα.

Χαμενο τετ α τετ και παλι!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! Με μια απλη πασα του Σουαρεζ θα ειχαμε τωρα το 2-0. Ο Μεσι θα ειχε 5-6 ασιστ αν βαζανε τα αυτονοητα. Τζαμπα κινδυνευουμε(γιατι ποδοσφαιρο ειναι και 2 γκολ ευkολα μπαινουν).

EDIT: Ενταξει δεν μπαινει!!!! Και ο Μεσι χαμενο τετ α τετ αν και οκ αυτο ηταν καλη φαση.

Δημοσ.

Ευτυχώς το πέναλτι δεν μπήκε κ δεν κινδύνεψαμε. Μπροστά πρέπει ν κάναμε ρεκόρ χαμένων ευκαιριών..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...