Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

messi σε τρομερη καταασταση ολη τη χρονια

αν ο ενρικε συνελθει και κανει τα βασικα και φορμαριστουν και καποιοι παιχτες ολα γινονται(κυριως για τσουλου) μιας και στο πρωταθλημα θες διαρκεια και δε το βλεπω να την εχουμε

Δημοσ.

ωραια συνεντευξη του κοντου δημοσιευτηκε. μιλαει και για λουις ενρικε και για πιθανοτητα μεταγραφης του..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλυτερο μας παιχνιδι καναμε με την Ατλετικο! Πραγματικα χαρηκα την ομαδα μας μετα απο καιρο!!! Πολυ καλος κ ο Ρακιτιτς σε αυτο το παιχνιδι...

Επισης χθες τι γκολαρα εβαλε ο Ματιε?!? Ο Ανταμα Τραορε ειναι ηδη ετοιμος νομιζω να ανεβει στην πρωτη ομαδα και να παρει καποια παιχνιδια!

ΥΓ: Για διαιτησια τι να πεις? Τα ειδαμε ολοι νομιζω τα οργια..

Επεξ/σία από linuslost
  • Like 1
Δημοσ.

αν μερικοι παιχτες κλειδι πιασουν φορμα για να τον βοηθησουν λιγο με αυτο το μεσσι θα παρουμε σιγουρα κουπα(ες)

δεν ξερω ποια αλλα φετος θυμιζει μεσσι  09-11 

αντε αλλο ενα στο δευτερο και μετα αλλαγες γιατι ακολουθει μεσοβδομαδα κυπελλο με ατλετικο

Δημοσ.

Ωραιο ματς σημερα, με ομορφο ποδοσφαιρο απο την ομαδα.

Ο Μεσι οντως ασταματητος ειναι και ο Νειμαρ επισης πολυ καλος(δειτε οπωσδηποτε την τριπλα που κανει στο 5').

Απο την αλλη, ο Μπουσκετς μετριοτατος και ο Πικε κακος.

Δημοσ.

O Ρακιτιτς αρχιζει κ μου αρεσει... Το εχω κραξει πολλες φορες αλλα δειχνει να ανεβαινει τελευταια!

Δημοσ.

ο ρακιτιτς εκτος απο μερικα ματς που σερνοταν ολη η ομαδα κανει πολυ καλη χρονια

εμενα απο την αρχη μου αρεσε

και εχω παρατηρησει τελευταια οτι παιρνει πολυ παραπανω επιθετικες πρωτοβουλιες σε σχεση με πριν(κυριως καθετες μπαλιες) και ισως γιαυτο να φενεται πιο πολυ

επρεπε ομως να γινει αυτο το χε δειξει οτι το χει στη σεβιλλη

με τον ινιεστα μετριο και τον μπουσι πολυ μετριο καποιος πρεπει να δημιουργει και απο το κεντρο και οχι να τα περιμενουμε ολα απο τον κοντο και το νευμαρ

ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αμυντικη λειτουργεια στα στημενα φετος

να λεμε και τα καλα εκτος απο το να κραζουμε

ολο και ολο ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ γκολ απο στημενη φαση εχουμε φαει με το τελος του πρωτου γυρου κατι που θα φανταζε αδιανοητο

και το ακομα περιεργο ειναι οτι παιρνουμε σχεδον ολες τις κεφαλιες

γενικα αμυντικα ειμαστε αρκετα καλοι.αν βελτιωθει το κεντρο θα παμε καλα.μεγαλο ΑΝ ομως αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ρακιτιτς και εμενα μου αρεσει πολυ. Ειναι εξυπνος, εχει δυνατο σουτ, καλες εκτελεσεις στημενων, μαρκαρει, τι αλλο θελουμε;

Αν ειχε διπλα του τον καλο Ινιεστα θα κεντουσαν, αλλα δυστυχως εχει τον αορατο Μπουσκετς, τον μετριο Ινιεστα και τον γερο-Τσαβι.

Στην αμυντικη λειτουργια εχουμε μεγαλη βελτιωση. Δεν το λεω βαση των γκολ που δεχτηκαμε φετος σε συγκριση με την περσινη χρονια (ουτε καν εχω δει τα στατιστικα), αλλα αποκλειστικα βαση της εικονας που παρουσιαζει η αμυντικη μας λειτουργια. Το πιο περιεργο ειναι πως δεν εχω ιδεα πως τα καταφερνουμε, ενω συνεχιζουμε να:

1. Κραταμε τον Μασερανο σην αμυνα

2.  παιζουμε με τον κακιστο Πικε

3. μην εχουμε παρει αντικαταστατη του μετριοτατου Αλβες

4. παιζουμε με τον  Μπουσκετς στο κεντρο, ο οποιος σερνεται φετος.

Θα ηθελα αμυντικο διδυμο: Ματιε- Μπαρτρα, Αμυντικο χαφ Μασερανο και παγκο: Πικε, Μπουσκετς.

Με αφορμη τη μαγικη, αλλα Ροναλντινιο, τριπλα του Νειμαρ, ειδα στο youtube μερικα βιντεακια του μαγου Ροναλντινιο.

Τι αδικο αυτος ο παικταρας να μην εχει μετρο στην προσωπικη του ζωη, για να συνεχιζε καμια 5ετια ακομα στην ομαδα.  Γνησιο ποδοσφαιρικο ταλεντο τεραστιων διαστασεων και ειμαστε τυχεροι που τον καμαρωσαμε στη χρυση ομαδα της Μπαρτσα.

Απολαυστε τον:

https://www.youtube.com/watch?v=_dCjy2ye3Xk

• Like 3
Δημοσ.

Για σημερα τι πιστεύετε?

Πρέπει ξανά να προηγηθουμε πρώτοι ,γτ όταν σκοράρει πρώτη η Ατλέτικο δύσκολα το γυρνάς τ παιχνίδι. . .

Δημοσ.

η λογικη λεει οτι δε θα χει σχεση με το ματς του πρωταθληματος

θα μπουν πιο παθιασμενα οι της ατλετικο

νικη με οποιοδηποτε σκορ μου κανει και ας σκοραρει η ατλετικο μιας και πιστευω οτι μπορουμε να παρουμε αποτελεσμα στο δευτερο ματς

προφανως ενα 2-0 θα ηταν ιδανικο

ελπιζω να μην γινουν αλχημειες στην εντεκαδα

η ομαδα 3 σερι  ματς επαιξε με τους ιδιους και δειχνει να βρισκει ρυθμο παιζοντας καλη μπαλλα

δυσκολο ματς ειμαι αισιοδοξος ομως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...