Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρομεσαία ομάδα καταντήσαμε. Και έρχονται χειρότερες μέρες.

Νομιζω πως το παραξεφτυλισες ή μου φαινεται;!!!

Δηλαδη θεωρεις τη φετινη ομαδα, ισαξια της Αλμερια και της Βαγιεκανο;!

Συμφωνουμε, πως δεν εχουμε δειξει τιποτε σπουδαιο, δε φαινεται να μπορουμε να κοντραρουμε ουτε τη Ρεαλ στην Ισπανια, ουτε καμια απο τις τοπ ομαδες στο Τσ. Λιγκ, αλλα ας κανουμε υπομονη ως το τελος της χρονιας.

Δημοσ.

Νομιζω πως το παραξεφτυλισες ή μου φαινεται;!!!

Δηλαδη θεωρεις τη φετινη ομαδα, ισαξια της Αλμερια και της Βαγιεκανο;!

Συμφωνουμε, πως δεν εχουμε δειξει τιποτε σπουδαιο, δε φαινεται να μπορουμε να κοντραρουμε ουτε τη Ρεαλ στην Ισπανια, ουτε καμια απο τις τοπ ομαδες στο Τσ. Λιγκ, αλλα ας κανουμε υπομονη ως το τελος της χρονιας.

Για τα δεδομένα του champions league, εννοώ. Στην Ισπανία δύσκολο να πάμε κάτω από τη 2η θέση.
Δημοσ.

το ποιο εκνευριστικο απο ολα ειναι το πως χαραμιζεται ο λεο σε πολλα  ματς και ενω ειναι σε τρομερη κατασταση

στα ματς στα οποια εχουμε γκελαρει αν δειτε συνηθως το κεντρο δε λειτουργει καθολου και ο ιδιος βλεποντας οτι δεν ακουμπαει καθολου την μπαλλα γυριζει μεχρι και τη μεσαια γραμμη να την παρει και να δημιουργησει κατι το οποιο αφηνει μια τρυπα στην επιθεση και προφανως δε περιμενει κανεις να την παρει και να περασει 10 παιχτες που ειναι πισω απο την μπαλλα

τερσαστια ευθηνη ο προπονητης ουτε ξερει τι συστημα παιζει απλα βαζει παιχτες μεσα καμια συνοχη και αυτοματισμους

συνηθως αυτα προκυπτουν απο το ατομικο ταλεντο των παικτων

ασε δε που συνεχιζει να βαζει βασικους παιχτες που ειναι ντεφορμε εδω και πολυ καιρο και εχει καψει αλλους

• Like 1
Δημοσ.

ειναι τρομερο αυτο που γινεται εδω και 3-4 χρονια

παντα με τους πιο δυσκολους που μπορουμε να πεσουμε και οι απεναντι ολο ευκολες κληρωσεις σερι

ουτε στημενο

• Like 2
Δημοσ.

Φέτος για την Μπαρτσελόνα το ακόμα πιο άσχημο είναι οτι πέφτει την ίδια εβδομάδα με το Κλάσικο.

Πέραν αυτού, την Σίτυ την έχετε αυτή τη στιγμή. Λογικά και εκείνη τη περίοδο.

Απλά η Μπαρτσελόνα φέτος έχει άλλα προβλήματα και δεν είναι οι κληρώσεις κτλ, όπως πολύ σωστά τα λέτε ήδη δηλαδή. Το -4 δεν είναι μεγάλη διαφορά, αλλά το +6 σε -4 είναι πραγματικά.

Ε μέσα στ' άλλα έρχονται και δύσκολες κληρώσεις, οκ.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι τρομερο αυτο που γινεται εδω και 3-4 χρονια

παντα με τους πιο δυσκολους που μπορουμε να πεσουμε και οι απεναντι ολο ευκολες κληρωσεις σερι

ουτε στημενο

Barcelona Round of 16

2010-2011 Arsenal  ( ξεκιναμε τα γελια) 

2011-2012 Leverkuzen ( σκαμε στα γελια )

2012-2013 Μilan ( σκαμε στα γελια)

2013-2014 City ( συνεχιζουμε το γελιο με λιγο μικροτερο ρυθμο)

2014-2015 City ( δεν γελαμε και πολυ)

Πραγματικα εισασταν παρα πολυ τυχεροι που δεν φευγατε με 4αρες και 5αρες... Δεν νομιζω οτι εχει υπαρξει ομαδα με τοσο δυσκολες ( και συνεχομενες μαλιστα) κληρωσεις στους 16 απο το 1992 και μετα οπου το champions league ειναι στην συγχρονη μορφη του...

Δημοσ.

Barcelona Round of 16

2010-2011 Arsenal  ( ξεκιναμε τα γελια) 

2011-2012 Leverkuzen ( σκαμε στα γελια )

2012-2013 Μilan ( σκαμε στα γελια)

2013-2014 City ( συνεχιζουμε το γελιο με λιγο μικροτερο ρυθμο)

2014-2015 City ( δεν γελαμε και πολυ)

Πραγματικα εισασταν παρα πολυ τυχεροι που δεν φευγατε με 4αρες και 5αρες... Δεν νομιζω οτι εχει υπαρξει ομαδα με τοσο δυσκολες ( και συνεχομενες μαλιστα) κληρωσεις στους 16 απο το 1992 και μετα οπου το champions league ειναι στην συγχρονη μορφη του...

επειδη πας να το παιξεις πονηρος

2010-2011 εγω αρσεναλ εσυ λυων στους 8 με σαχταρ και εσυ με τοτεναμ

2011-2012 λεβερκουζεν-μιλαν εγω τσσκα-αποελ εσυ λολ

2012-2013 μιλαν -παρι εγω μαντσεστερ-γαλατα εσυ

2013-2014 σιτυ-ατλετικο εγω σαλκε-ντορτμουντ εσυ

2014-2015 σιτυ και σαλκε αντιστοιχα

μιλαμε για χαοτικη διαφορα σε δυναμικοτητα στις κληρωσεις των 2 και πας να πεις την εξυπναδα σου

και παντα μετα τους ομιλους με το δυνατοτερο που μπορει να κληρωθει απο τους δευτερους στη φαση των ομιλων

αλλα ειναι λιγο δυσκολο για σενα να το καταλαβεις αυτο

συν το γεγονος οτι αυτα τα ματς δεν ειναι διακοπες σαν τα δικα σας και προφανως σε επηρεαζουν ακομα και στο πρωταθλημα μιας και δε μπορεις να κανεις ροτασιον και συνηθως πεφτουν σερι δυσκολα ματς τεταρτη-κυριακη

δεν υπαρχουν περιθωρια για απωλειες

αλλα για σενα που δεν εχεις σκεφτει τιποτα απο ολα αυτα προφανως και δε μετραει

την επομενη φορα λοιπον που θα πεις την εξυπναδα σου σκεψου το λιγο καλυτερα

• Like 3
Δημοσ.

μιλαμε για χαοτικη διαφορα σε δυναμικοτητα στις κληρωσεις των 2 και πας να πεις την εξυπναδα σου

και παντα μετα τους ομιλους με το δυνατοτερο που μπορει να κληρωθει απο τους δευτερους στη φαση των ομιλων

συν το γεγονος οτι αυτα τα ματς δεν ειναι διακοπες σαν τα δικα σας και προφανως σε επηρεαζουν ακομα και στο πρωταθλημα μιας και δε μπορεις να κανεις ροτασιον και συνηθως πεφτουν σερι δυσκολα ματς τεταρτη-κυριακη

Γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με το τρολ? Καλυτερα να μην του απανταμε... 

Αντιθετα βλεπουμε ποσο ωραια ποδοσφαιρικη κουβεντα κανουμε με τον flik ειτε εδω ειτε στο διπλανο νημα! Απαντηστε και δωστε σημασια σε αυτους που αξιζουν και με τους οποιους μπορουμε να ανταλλαξουμε δυο-τρεις αποψεις!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχας εγω μιλησα για την φαση των 16. Ανεφερες οτι τα τελευταια 3-4 χρονια κληρωνεσε με οτι δυσκολοτερο υπαρχει. Εγω καταλαβα οτι εννοεις την φαση των 16 και για αυτο εκανα αυτο το ειρωνικο ποστ... Αν δεν εννοουσες μονο την φαση των 16 θα μπορουσες να το αναφερεις ωστε να μην ελεγα την "εξυπναδα" μου.

Αλλα οχι τι λεω. Ο gas εχει παντα δικιο... Οτι και να πουν οι υπολοιποι δεν ξερουν μπαλα η τρολαρουν. Μονο ο Gas ειναι ο σχετικος με το ποδοσφαιρο σε αυτην την κοινοτητα των περιπου 300.000 μελων...  

Οσο για σενα linuslost σε εχω στην ιδια κατηγορια με τον Posthelper, παριστανω οτι δεν υπαρχεις.

Εγω θελω να κανω ποδοσφαιρικη κουβεντα σε αντιθεση με εσας που καθε φορα που προσπαθουμε να κανουμε κουβεντα απλα αναφερετε τις λεξεις fanboy, troll, ασχετος, αμπαλος κλπ μονο και μονο για να με μειωσετε νομιζοντας οτι ειστε καλυτεροι... Τι αποψεις να ανταλαξω εγω με εσενα απο την στιγμη που εσυ δεν θες να ανταλαξεις αποψεις αλλα να βγαλεις χολη???

Εdit: Επιπλεον δεν ανεφερα πουθενα τις κληρωσεις της Ρεαλ. Φυσικα και μπορει να παει με "σβηστες μηχανες" στους 4 παλι( ετσι θελω να πιστευω) οπως και τα προηγουμενα χρονια ( με εξαιρεση την united). Αλλα σε καμια περιπτωση η Μπαρτσελονα δεν ειχε υπερβολικα ποιο δυσκολες κληρωσεις. Περυσι που ολοι ειχαμε αποκλεισει την Μπαρτσελονα πριν καν παιξουν περασε με συνολικο σκορ 4-1 χωρις να πιεστει ιδιαιτερα κατι το οποιο θα συμβει και φετος πιστευω. Ανεφερες την Ντορτμουντ. Να σου θυμισω οτι περυσι ειμασταν με την ψυχη στο στομα μεχρι να τελειωσει το ματς στην Βετσφαλια καθως αν θυμασε η Ντορντμουντ νικουσε 2-0 και ευκολα θα μπορουσε να ειχε στειλει το ματς στην παραταση και να φερει τα πανω κατω οπως την προηγουμενη χρονια που με ειχε αποκλεισει ριχνοντας 4αρα...

Επεξ/σία από Raikkonen86
Δημοσ.

δε το συνεχιζω 

σου εγραψα την αποψη μου ξεκαθαρα πιο πανω

μην παμε στο τρυπακι ποια ομαδα ηταν σε καλη κατασταση και ποια οχι (εννοω απο τους αντιπαλους)αναλογα  την κληρωση και την περιοδο των αγωνων γιατι εκει και αν ειναι χαοτικη η διαφορα

διαφωνουμε αστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι ειναι αυτος ο Πεδρο? Σε ματς μικρης σημασιας οπως το σημερινο, αφηνιαζει και σκοραρει φουλ, οταν η μπαλα καιει γινεται απιστευτος χαζογκολης... 

Ωραιος ο Σαμπερ!

Επισης το εχω ξαναπει, ο Ανταμα Τραορε εχει τις προοπτικες να εξελιχθει σε πολυ καλο παιχτη! Τρομερη ταχυτητα ο ατιμος!

Επεξ/σία από linuslost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...