gas83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 απιθανα πραγματα απο τον τραγικο ενρικε τουλαχιστον εκανε τα αυτονοητα κα γυρισαμε το ματς mvp σουαρεζ τσαβι με το που βγηκε ο τραγικος μπουσι που εχω ξαναπει οτι δεν πρεπει να ξεκιναει κυκλοφορησε καλυτερα και πιο γρηγορα η μπαλλα καναμε πολλες φασεις στο δευτερο μεσσι πιο γκαντεμις πεθαινεις 4 δοκαρια σε 2 ματς δε λεει να σπαει το ρεκορ της λαλιγκα λες και τον εχει καταραστει ο τελμο ζαρα 7 δοκαρια σε 2 ματς..τα λεει ολα για το ποσο στραβα μπορει να πηγιανουν ολα οταν δεν παιζεις και καλα 1
linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ο Ρακιτιτς δεν μου άρεσε μέχρι τώρα... Ο Τσαβι πολύ καλύτερος αλλά δεν μπορεί να αντέξει ολα τα παιχνίδια. Προτιμούσα τον Κροος χίλιες φορές, ο οποίος ήθελε πολύ να έρθει σύμφωνα με τον Κροιφ!
gas83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 στα τελευταια παιχνιδια εχει πεσει αλλα μεχρι και το κλασικο ηταν πολυ καλος εχω την εντυπωση οτι χανεται στις παπαριες(τακτικες) του ενρικε δεν ξερω τι εντολες εχει αλλα φενεται πιο πολυ να βοηθαει αμυντικα ενω στη σεβιλλη ηταν το ακριβως αντιθετο για οσους εχουν δει και ειδικα τωρα που λειπει ο ινιεστα θα πρεπε να αναλαβει πιο πολλες πρωτοβουλιες μς το κεντρο να παραπαιει τελευταια χανεται κι αυτος αναγκαστικα
ougxar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τι να παιξει ρε παιδια με τον ραφινια διπλα του,σα να παιζουμε με 10 ειναι...
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πως το βλεπετε αυτο ? Με την εισοδο του Τσαβι ολοκληρωηκαν οι αλλαγες για τη Μπαρτσελονα ......... Aν γινει η ομαδα ..ρδελο μετα θα ναι δυσκολο να μαζευτει ... Ελπιζω να μη συνεχιστει η κατασταση καφενειου που επικρατει .. Επισης πολυ ενδιαφερον το παρακατω .. (Δεν εκφερει αποψη το κειμενο. Απλα καταγραφει καποια πραγματα ... ) Με ή χωρίς πλάνο η Μπαρτσελόνα;
ougxar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ναι το διαβασα μολις...ελπιζω να μη τα κανει ανω κατω ο ενρικε
linuslost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Επίσης ο Γκουαρντιολα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προπονησει ξανά την Μπάρτσα... Γιατί είναι τόσο απόλυτος? Πρόβλημα με την τωρινή διοίκηση έχει...
gas83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 προφανως και εχει ειναι γνωστο και ειναι και απο τους λογους που εφυγε επι του παραλυτου του ροσελ
linuslost Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 <p>προφανως και εχει</p> <p>ειναι γνωστο και ειναι και απο τους λογους που εφυγε επι του παραλυτου του ροσελ</p> Μα αυτό λέω κ εγώ! Έχει πρόβλημα με την τωρινή διοίκηση... Ο Γκουαρντιολα αποκλείει να επιστρέψει με οποιαδήποτε διοίκηση κ αυτό είναι που με παραξενεύει..
linuslost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειμαι καθολου θετικος για αυριο... Σκεφτομαι να ριξω κατι ψιλα στα Χ και 2. Φοβαμαι οτι θα γκελαρουμε με Σεβιλλη ή Βαλενθια.
ougxar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ελπιζω να μη το επαιξες λολ Αξιος ο παιχταρας.. 1
linuslost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Eυτυχως οχι! Επιτελους ενα καλο παιχνιδι! Το καταχαρηκα σημερα, ειδικα το δευτερο ημιχρονο που το γηπεδο κατηφορισε! Ο Μεσι ειναι απιστευτος!Χαιρεσαι να τον βλεπεις! 1
gas83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 δευτερη στη σειρα πολυ καλη εμφανιση αλλαγες για ξεκουραση στο δευτερο ακολουθει πολυ δυσκολο ματς στη βαλενθια
gas83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 μηπως να ανοιχτει ξανα η ψηφος για τη χρυση μπαλλα οπως περσυ(εκλεισε την παρασκευη) μετα τα σερι ρεκορ γιατι καπως ετσι το πηρε περσυ ο ultrex η ισχυει μονο για τους χαιδεμενους της ρεαλ αυτο???? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα