Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα ..
Δεν εχεις στοπερ αυτη τη στιμγη για να πεις οτι παρκαρεις τον Πικε στον παγκο ..

Και ποιος θα παιξει ? Εγω ? 

Αυτο που λεω ειναι πως αν ειναι καλα ο Βερμαελεν τοτε θα μπορουσε να παιζει με τον Πικε διδιμο και αριστερα να ειναι ο Ματιε που την ξερει τη θεση επαιζε και παλια αριστερο μπακ και εχει την ευχαιρια να γινεται τριτο στοπερ... 

Το ιδιο ακριβως δλδ που εκανε και ο Πεπ με Αμπινταλ και κερδιζε τριτο αμυντικο ...

Δε χρειαζεται να εχεις 2 μπακ να ανεβαινουν και να αφηνουν τα στοπερ ολομοναχα ..

Ειδικα τωρα που ειναι και για τον πεο ολε το διδιμο μας ...

Ετσι θα δεσει λιγο καλυτερα η αμυνα κατα την αποψη μου ... 

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ την Τεταρτη θα λειπουν Ματιε και Ινιεστα ...

Πες μου με ποιο κεντρο και ποια αμυνα θα παιξουμε στην Ολλανδια ..

Αν ο Αγιαξ βγαλει λιγο ταχυτητα και η αμυντικη του λειτουργια μπορει να αντεξει την επιθετικη μας τριαδα το βλεπω εγω το ονειρο .. 

Παμε για τριτη ηττα οπως παει το πραγμα .. 

Δημοσ.

μα καλοκαιριατικα πανε και δινουν μια καραβια λεφτα στον Σουαρεζ αντι να ενισχυσουν την αμυντικη γραμμη με 11αδατους ετοιμους παιχτες..

με δεδομενο οτι ο κοντος εχει καπαρωμενη την κορυφη της επιθεσης, δεν ειναι πιο σωστο να εχεις εναν περιφερειακο επιθετικο (πχ Αλεξις) σε περιφερειακη θεση από οτι εναν κεντρικο φορ (σουαρεζ); δηλαδη πιο φτηνες λυσεις για την επιθεση δεν υπηρχαν ωστε να κανουν την υπερβαση στην αμυνα οπου, αποδεδειγμενα, χωλαινουμε..;

Δημοσ.

Η Μασια δεν βγαζει πλεον παικτες??? Τι εχει συμβει?? Εκτος απο Μπατρα,Τεγιο που επαιζαν κατα καιρους δεν βλεπω να υπαρχει κινιση...

Δημοσ.

<p>Η Μασια δεν βγαζει πλεον παικτες??? Τι εχει συμβει?? Εκτος απο Μπατρα,Τεγιο που επαιζαν κατα καιρους δεν βλεπω να υπαρχει κινιση...</p>

Ντεολοφεου,Μουνιρ, Σαντρο και υπάρχουν κ πιο μικροί όπως ο Τραορε... Σιγά σιγά θα βγουν! Δεν γινεται να βγάζουμε κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα ..

Δεν εχεις στοπερ αυτη τη στιμγη για να πεις οτι παρκαρεις τον Πικε στον παγκο ..

Και ποιος θα παιξει ? Εγω ? 

Αυτο που λεω ειναι πως αν ειναι καλα ο Βερμαελεν τοτε θα μπορουσε να παιζει με τον Πικε διδιμο και αριστερα να ειναι ο Ματιε που την ξερει τη θεση επαιζε και παλια αριστερο μπακ και εχει την ευχαιρια να γινεται τριτο στοπερ... 

Το ιδιο ακριβως δλδ που εκανε και ο Πεπ με Αμπινταλ και κερδιζε τριτο αμυντικο ...

Δε χρειαζεται να εχεις 2 μπακ να ανεβαινουν και να αφηνουν τα στοπερ ολομοναχα ..

Ειδικα τωρα που ειναι και για τον πεο ολε το διδιμο μας ...

Ετσι θα δεσει λιγο καλυτερα η αμυνα κατα την αποψη μου ... 

ετσι οπως το γραψες καταλαβα οτι εννοουσες να παιζει γενικα ο πικε βασικος αν ειναι ολοι διαθεσιμοι

επισης εχεις ξεχασει οτι υπαρχει και ο μπαρτρα ο οποιος ειναι πολυ καλυτερος του πικε τη δεδομενη στιγμη οποτε αν πουμε οτι ο ενρικε θελει να βαζει το μασε και στην αμυνα εκτος του κεντρου εχεις μασε-μπαρτρα-μαιτε

το ξαναλεω δε χρειαζεται να χαραμιζεις τον αλμπα για να παιξει ο ματιε εκει που αμπινταλ δεν ειναι

αυτο που λες γινοταν τοτε ενω ηταν ολοι στο Peak τους με τον αμπινταλ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

τον ειδαμε το ματιε πως πηγε σαν αριστερο μπακ με τη ρεαλ αστο

και επισης προφανως δε χρειαζεται να ανεβαινουν και τα 2 μπακ συνεχως.το χουμε πει πολλες φορες αυτο.δε ξερω γιατι το γραφεις

εχει πλακα εντωμεταξυ που μου γραφεις για την αριστερη μερια ενω ολο το προβλημα ειναι κυριως στη δεξια και ολες οι ομαδες το εχουν παρει χαμπαρι και επιτιθονται απο κει

Εντωμεταξυ την Τεταρτη θα λειπουν Ματιε και Ινιεστα ...

Πες μου με ποιο κεντρο και ποια αμυνα θα παιξουμε στην Ολλανδια ..

Αν ο Αγιαξ βγαλει λιγο ταχυτητα και η αμυντικη του λειτουργια μπορει να αντεξει την επιθετικη μας τριαδα το βλεπω εγω το ονειρο .. 

Παμε για τριτη ηττα οπως παει το πραγμα .. 

αναγκαστικα με πικε μασε η μπαρτρα

οκ φασεις λογο της ποιοτητας των παικτων θα κανουμε

ο αγιαξ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο

αυτο που εγινε με τη θελτα και της χαμενες φασεις γινεται μια φορα στα 20 ματς

μη τρελενεσαι δε χανουμε απο τον αγιαξ

μα καλοκαιριατικα πανε και δινουν μια καραβια λεφτα στον Σουαρεζ αντι να ενισχυσουν την αμυντικη γραμμη με 11αδατους ετοιμους παιχτες..

με δεδομενο οτι ο κοντος εχει καπαρωμενη την κορυφη της επιθεσης, δεν ειναι πιο σωστο να εχεις εναν περιφερειακο επιθετικο (πχ Αλεξις) σε περιφερειακη θεση από οτι εναν κεντρικο φορ (σουαρεζ); δηλαδη πιο φτηνες λυσεις για την επιθεση δεν υπηρχαν ωστε να κανουν την υπερβαση στην αμυνα οπου, αποδεδειγμενα, χωλαινουμε..;

σωστο το πρωτο σκελος λαθος το δευτερο

ο αλεξις χαραμιζοταν εκει που επαιζε

ηταν περιορισμενος

τωρα που εχει ελευθερια στην αρσεναλ και κινειται παντου οπως και στη χιλη κανει παπαδες

το ιδιο μπορει να συμβει και με τον σουαρες

νομιζω η τακτικη και το συστημα που εχουμε ειναι λαθος για να εκμεταλευτουμε τους παιχτες μας αλλα δεν περιμενω να αλλαξει αυτο

• Like 1
Δημοσ.

@gas83 

Αν θες ασε εξω τον Αλβες και βαλε εκει καποιον που να ειναι καλος αμυντικος.

Αλλα το να εχεις και Αλμπα και Αλβες ειναι προβλημα.

Και οι δυο ειναι καλοι στο μπροστινο κομματι του γηπεδου αλλα μπαζουν στο πισω.

Και η αμυνα μας χρειαζεται βοηθεια απο καποιον τριτο.

Φωναζει ...

• Like 1
Δημοσ.

«Γιατί ο Κρόος δεν παίζει στην Μπάρσα;»

Πολλή κουβέντα έγινε το καλοκαίρι για τα τρία «όχι» που φέρεται να είπε η Μπάρσα στον Τόνι Κρόος για την απόκτησή του. Ο Γερμανός μέσος «βγάζει μάτια» στην Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν άτυπο ρόλο «Τσάβι – Τσάμπι Αλόνσο» και ο Γιόχαν Κρόιφ επιβεβαίωσε ότι προτεραιότητά του ήταν η Μπάρσα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κρόος δεν είναι στην Μπάρσα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ξέρω για την συμπάθειά του προς τον σύλλογο. Εκείνος ήθελε να παίξει εδώ» υποστήριξε ο Ολλανδός, ο οποίος για άλλη μια φορά εξήρε την δουλειά του Τζουάν Λαπόρτα ως προέδρου της Μπάρσα.

«Ο Λαπόρτα δεν παρενέβαινε ποτέ σε αθλητικά θέματα. Είχε τον Μπεγκιριστάιν και εμένα και μας άκουσε όταν του είπαμε να προσλάβει τον Ράικαρντ, αν και το υπόλοιπο ΔΣ δεν ήταν και πολύ πεπεισμένο» επισήμανε ο Κρόιφ, κατά την άποψη του οποίου, «ο Σάντρο Ροσέλ παρενέβαινε, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζει τον προπονητή που είχε (σ.σ. τον Πεπ Γκουαρδιόλα δηλαδή)».

Ο Κρόιφ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να επιστρέψει στην Μπάρσα δια χειρός Τζουάν Λαπόρτα, αν ο πρώην πρόεδρος κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του 2016. «Εξαρτάται από το πώς θα είναι η κατάσταση, γιατί όλος ο κόσμος αλλάζει. Αν και εδώ και 15 χρόνια είναι ο δικηγόρος μου και γνωριζόμαστε αρκετά καλά, πιστεύω ότι έμαθε από τα λάθη του» υποστήριξε σχετικά.

Πηγη: http://www.blaugrana.gr/2014/11/05/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B1/

Δεν το ηξερα αυτο... Εννοειται οτι τον ηθελα στην Μπαρτσα και απορησα που δεν καναμε κινηση το καλοκαιρι. Το προτιμω απο τον Ρακιτιτς.

Δημοσ.

αν ειναι να παιζει οπως παιζει πλεον,ας φυγει τωρα που γυριζει...θα κανει καλο και στην ομαδα και στον ιδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...