Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω δει ακόμα αγώνα της Μπάρτσα φέτος γιατί είμαι ένα μήνα χωρίς ίντερνετ... Από βδομάδα όμως μπαίνει το ΟΤΕ τν και θα βλέπω φουλ!!!

Μπράβο μας για την άμυνα! Τώρα μένει να δέσουν οι παίχτες μεταξύ τους όταν θα μπει ο σουαρεζ!

Δημοσ.

.... Ο Πέδρο δεν κάνει για Μπαρτσελόνα, έχει να παίξει καλά εδώ και δύο χρόνια. Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο, άντε να μπεί ο Σουάρεζ....

Συμφωνω απολυτα.

Εγω το ελεγα ακομα κα απο τις χρονιες που "θεωρουνταν χρησιμος και καλος" και σκοραρε 15 γκολ. Το παιδι δεν κανει για την Μπαρτσελονα. Θα δειτε πως αν πουληθει θα καταληξει σε ομαδα επιπεδου Ουντινεζε, Γουεστ Χαμ και Φραϊμπουργκ.

Παικτης που δεν τριπλαρει κανεναν, δεν εχει καθολου πασα, εχει μετρια τελειωματα και τα μονο προσοντα του ειναι η φιλοτιμια και οτι τρεχει πολυ, δεν κανει για ομαδα επιπεδου Μπαρτσελονα.

Ας τον ξεφορτωθουμε επιτελους...

Δημοσ.

καλα ειναι δεδομενο οτι θα φαει παγκο αμα αρχισει να παιζει ο σουαρεζ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano SergiRoberto - Pedro Messi Neymar

ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα παει το κεντρο με αυτη την τριαδα

επιτελους ο μασε θα παιζει φετος και στην κανονικη του θεση

Δημοσ.

Γιατι βαζει συνεχεια Τσαβι βασικο με το καθε καφενειο? Υποτιθεται φετος ειναι η χρονια που πρεπει να συνηθισουμε χωρις Τσαβι...

Δημοσ.

Γιατι βαζει συνεχεια Τσαβι βασικο με το καθε καφενειο? Υποτιθεται φετος ειναι η χρονια που πρεπει να συνηθισουμε χωρις Τσαβι...

ο τσαβι πρωτη φορα ξεκιναει φετος

οπως το φοβομουν το ματς 

και μεγα λαθος του λουτσο τοσο πολυ ροτασιον στο κεντρο.ουτε στην προπονηση δεν πρεπει να χουν παιξει αυτοι οι 3 μαζι ξανα

λογικα με την εισοδο του ινιεστα να γινουν λιγο καλυτερα τα πραγματα.

και αυτο το κολημα με τον πεδρο ειναι απλα απιστευτο.

για 13254564534 παιχνιδι παιζουμε με 10 και ομως συνεχιζει να ξεκιναει

αδιανοητο

αφου γλιτωσαμε τα 2 τετατετ στο τελος ελπιζω να το παρουμε στο δευτερο εστω και δυσκολα ειναι πολυ σημαντικο να παμε μαδριτη με +4

Δημοσ.

λογικα θα κερδισουμε,εγω νομιζω τα μπακ δε βοηθανε σημερα,για τον πεδρο τα εχουμε πει,δε νομιζω να πολυπαιξει μετα με σουαρεζ

Δημοσ.

τι λες ρε που δε βοηθανε.ειδικα ο ενας βοηθαει καθε ματς την αντιπαλο ομαδα εδω και 2 χρονια περιπου...

χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...