gas83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εχουμε παιξει με μπιλμπαο και εκτος με βιγιαρεαλ αλλα αυτο δεν εχει σχεση και αλλες χρονιες παιζαμε με καφενεια αλλα γκολ τρωγαμε αυτο με τα 5-6 δοκαρια δεν ειναι τελειως κολοφαρδια αν τα βαλεις κατω αυτα τα δοκαρια ειναι οι μονες φασεις που δεχομαστε απο τους αντιπαλους δεν ειναι δλδ οτι μας κανουν 10 φασεις και εχουμε και τυχη. βαση ευκαιριων μονο η βιγιαρεαλ θα μπορουσε να μας εχει βαλει. το πιο σημαντικο ειναι οτι δεχομαστε ελαχιστες φασεις 1
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο στον Ματιέ που βγάζει μάτια, την πίστευα απ' την αρχή αυτή τη μεταγραφή.
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μικρή ομάδα γίναμε.... εντάξει, μου το κλείσανε το στόμα! Πίσω συνεχίζονται τα παιδαριώδη λάθη!
ougxar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τι γκολαρα βαλαμε? ρε γαμωτο αυτος ο πεδρο εδω μου καθεται,δε ταιριαζει με τους υπολοιπους 2ο γκολ λαθος τερματοφυλακα
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γελάνε και οι πέτρες με την άμυνά μας.
gas83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φυσιολογικα φαγαμε και τα πρωτα γκολ της σεζον.θα γινοταν καποια στιγμη. χαζα γκολ παντως.ειδικα το δευτερο ειναι λαθος του ματ. οργανωμενη φαση δεν εχουν κανει..οι μονες φασεις τις παρι ειναι 3-4 πουληματα που συνηθως δεν κανουμε λιγο εξω απο την περιοχη τα οποια εγιναν σε σημειο που επετρεψαν στην παρι να γινει επικινδυνη νομιζω ποιο δικαιο θα ηταν το χ για ημιχρονο. επιθετικα καλα πιεζουμε εχουμε κανει και φασεις αλλα οταν παιζεις με 10 μονιμως (βλεπε πεδρο) γινεται ακομα πιο δυσκολο απο αυτα τα ματς εγω με χ ειμαι κομπλε.η ουσια ειναι η πρωτια στον ομιλο για να χεις πιο ευκολη κληρωση μετα πολυ απλα. ακομα και να χασουμε τους κερδιζεις στο καμπ νου και no problem
ougxar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 καλα για εμενα αδιαφορο ειναι αυτο το ματς,αρκει να βγουν τα σωστα συμπερασματα και τα 2 κορνερ εγιναν απο επιπολαιοτητα των μπακ
gas83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ναι πολλες τριπλες χωρις λογο σημερα και απο τους 2 και εχουν χασει ολες τις φορες την μπαλλα επισης να πουμε οτι καλος χρυσος ο μασε αλλα το τσουλου ειναι αλλο επιπεδο και παντα εκει φενονται οι αδυναμιες του ελπιζω μετα τον ομιλο να ειναι απλα αλλαγη εγω παντως θα εβγαζα μπουσι που ειναι κακος θα βαζα μασε στην θεση του και πισω πικε. ο πεδρο πρεπει να ειναι ηδη αποδυτηρια κανονικα και να μπει ο σαντρο που ειναι και ο πιο καλος απο τους 2 μικρους
gas83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ωραιο ματς ατομικα οι αμυνα εκτος ματιε τον παιζει και ο ενρικε κοιμαται
johnyboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μαλακία είπα, τον άλβες ήθελα να κράξω.γιατί γαμώ δεν παίζει άλλος εκεί δεξιά?ο μοντόγια ξέρω γω.Αυτός ο άλβες με τον νταγκλας δεν κόβουν ούτε με βαλέ
ougxar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 80χλμ/ωρα πονος στην οικογενεια. γιατι ο ινιεστα παντα παει να σκοτωσει τον τερματοφυλακα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα