gas83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 μπορει και περσυ να ειχαμε ξεκινησει καλα αλλα η ομαδα δε σου εβγαζε τοση σιγουρια ουτε ηταν καλη σε ολα τα ματς. μερικα τα παιρνε πολυ δυσκολα +οτι εχεις πολυ καλυτερο ροστερ φετος με καλυτερο παγκο για να αντεξει σε 3 διοργανωσεις και ακομα δεν εχουμε δει και σουαρεζ ασε που η ομαδα προφανως δεν ειναι ουτε στο 80% ακομα απο αποψη φορμας το πιο σημαντικο για μενα ειναι να διατηρησουμε ετσι την αμυνα. εκει θα κριθει ποσες κουπες θα παρουμε.τα γκολ μπροστα θα μπουν με τους παιχτες που εχουμε κλασικα ειμαι αισοδοξος εγω αλλα βλεπω εχει αλλο αερα η ομαδα φετος. θα δειξει παντως,προφανως πρεπει να περιμενουμε καμια 5-6 ματς ακομα για πιο ασφαλη συμπερασματα
gas83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 μετριο πρωτο μερος και περιεργο ροτασιον δευετερο σερι εκτος εδρας σε 3 μερες σιγουρα δε θα ταν ευκολο βασικα με 9 παιζουμε. ντουγκλας++πεδριτο δεν υπαρχουν + οτι ο ινιεστα για ακομα ενα ματς δε βοηθαει στην δημιουργια φασεων ολα απο το μεσσι τα περιμενουν που οπως και στα προηγουμενα ματς παιζει αρκετα πισω αν κρατησουμε στην αμυνα που και παλι καλα παει πιστευω να βαλουμε εστω ενα. αυτη την περιοδο πιο πολυ μετρουν τα αποτελεσματα
ougxar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ο douglas προφανως εχει παρει εντολη να μη παιξει πολυ επιθετικα,δεν ειναι κακος ο πεδρο σημερα ειναι καλυτερος απο τις αλλες φορες
gas83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ο μοντογια θα ηταν πιο χρησιμος παιρνει την μπαλλα και την πασαρει προς τα πισω.καμια βοηθεια επιθετικα απο αυτον οποτε περιοριζονται οι επιλογες φαντασου ποσο κακος ειναι γενικα ο πεδρο τελευταια που αυτο που κανει ειναι καλυτερο απο αλλες φορες. προτιμω εναν απο τους 2 πιτσιρικαδες να μπουν
ougxar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 καλα και εγω προτιμω καποιον απο τους 2 μικρους,εννοειται ουτε κοκκινη δεν εδωσε ο τραγικος δεν ημασταν για κατι παραπανω σημερα
gas83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 κακο ματς και κακος και ο ενρικε σημερα ο νευμαρ δεν επρεπε να βγει.μπορει να σου κανει τη μια φαση που θα κριθει το ματς. το χει κανει ηδη μερικες φορες στην παρουσια του με τη μπαρτσα οι 2 πιτσιρικαδες μαζι δεν εχουν την εμπειρια για τετοιο ματς εκτος εδρας ποσο μαλλον με το μεσσι να παιρνει λιγες φορες την μπαλλα δεν ξερω τι οδηγιες του δινει ο ενρικε αλλα υπαρχουν μεγαλα διαστηματα που ειναι εκτος παιχνιδιου τοσο πισω που παιζει πρεπει να το κοιταξει αυτο απο την αλλη αλλη μια φορα το μηδεν πισω.πολυ καλα νεα αυτα μεχρι να επιστρεψει και ο λουις πρεπει να χασουμε λιγους βαθμους. αρχη ειναι ακομα περιμενω σιγουρα καλυτερα ματς οσο παιρναει ο καιρος και ειδικα απο τον ινιεστα το λεω παλι μιας και κατα τη γνωμη μου ειναι ο πιο σημαντικος στην ομαδα μαζι με το λεο
ougxar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 καλα χειροτερα απο σημερα δε προκειται να παιξουμε ποτε,και ακομα και ετσι πηραμε το βαθμο μπας και τους ποτισαν τιποτα στο αεροπλανο? νομιζω οποιος και να επαιζε σημερα δε θα αλλαζε κατι,ηταν γενικοτερο το θεμα σημερα
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτο σερί μάτς στις αρχές τις σεζόν, νομίζω οτι ήταν δικαιολογημένη η απώλεια. Όταν μπούν Βερμάελεν-Σουάρεζ θα κολλήσει καλύτερα η ομάδα.
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που χανει ο Μουνιρ στο 10' ειναι αστειο...
gas83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δε μου αρεσει η ομαδα παρα το 3-0. και δε μου αρεσει επιθετικα. θα εξηγησω τους λογους στο τελος αλλα βλεπω μερικα πραγματα που δε μου αρεσουν. το κυριοτερο ειναι οτι δε γινεται να εχεις τον πιο επικινδυνο παιχτη στον κοσμο και να ακουμπαει την μπαλλα σε ολο το ημιχρονο 5 φορες βαρεθηκε ο ανθρωπας πηγε την πηρε μονος του αφου δε του τι δινει κανεις(δεν ξερω αν φταιει το συστημα) και αμεσως εφτιαξε 2 γκολ.απλα πραγματα
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι πολυ μεγαλος αμυντικος ο Γαλλος...
gas83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οκ φανηκε ξεκαθαρα αυτο που ελεγα στο δευτερο ημιχρονο το παιχνιδι γυριζε γυρω απο το λεο ο οποιος ειχε πολλες επαφες με την μπαλλα και ετσι δημιουργηθηκαν παρρα πολλες φασεις για γκολ ασχετα αν ηταν τελειωμενο το ματς ετσι πρεπει να παιζουμε μεχρι ομως να μπει το γκολ καναμε οτι και σε αλλα ματς.οπως την τεταρτη. πασα πλαγια στα μπακ και σεντρα.που ειναι ακατανοητο επειδη ομως η δυναμικοτητα της γραναδα ειναι μικρη δεχτηκαν χαζα γκολ πρεπει να το δουλεψει αυτο ο ενρικε.δεν κανουμε επιθεση πολυ απο τον αξονα.πιο πολυ απο τα πλαγια. οχι ομως με μπουκες και συνδυασμους τεσπα μη μας ξεγελα το σκορ. με καλυτερες ομαδες θα χουμε θεμα αν παιζουμε ετσι. λογικα και με σουαρεζ μετα θα γινουμε ακομα καλυτεροι οποτε περιμενω να δω πληρη την ομαδα για να χω καλυτερη εικονα ματιε,ρακιτιτς καταπληκτικες μεταγραφες.εχουν συντελεσει απιστευτα να εχουμε αυτο το 0 σε 7 ματς που ειναι αδιανοητο οχι μονο για μπαρτσα αλλα και γενικα 1
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως αυτο το 17-0 της Μπαρτσελονα στα γκολ(πρωταθλημα), πρεπει να πω οτι δεν το περιμενα... Αν και δεν παιξατε ακομα με καποια σοβαρη ομαδα( Ρεαλ, Ατλετικο, Βαλενθια πχ) η αμυνα σας ειναι η καλυτερη των τελευταιων ετων. Τελικα ο Ματιε οσο κραξιμο του ριξαμε ολοι ( και εσεις κραξατε ) αλλο τοσο μας διαψευδει.
ougxar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντως δεν εκραξα,ειχα πει οτι ειναι καλος(ευλογω τα γενια μου),ευτυχως γλυτωσαμε τον λουιζ,ιδιως με τοσα λεφτα Επισης και ο vermaelen ειναι καλος αμυντικος,αρκει να μην εχει τραυματισμους
Rabican Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλα το 0 στα 7 ματς το εχουμε και με 6-7 δοκαρια ξερω γω.. εχουμε ξεκ@λι@στει λιγακι... επισης οπως ειπαν παραπαπανω, δεν εχουμε παιξει με καμμια πραγματικα δυσκολη ομαδα.. πλην της μπιλμπαο ισως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα