Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμως να μην παραγνωρίζουμε ότι τον ζητούσε επίμονα ο Ενρικε...

Τον μαρτινεζ της σοσιεδαδ θα μου άρεσε να πάρουμε!

Δημοσ.

Μπουσκετς-Ματιε-Πικε ειναι 3 ψηλα κορμια...

ας ελπισουμε οτι δε θα τρωμε γκολ σε καθε στημενο.. ειχαμε φτασει σε επιπεδα ρεκορ. 80% των στημενων κατεληγαν σε γκολ.

απο τερματζηδες πως το βλεπετε; Τερ Στεγκεν η Μπραβο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια προχειρη συνοπτικη ματια της ομαδας μας εως τωρα που εφτιαξα.

Αν κανω λαθος στα ποσα μπορειτε να με διορθωσετε..

( πατηστε πανω στη φωτο για να ανοιξει σε full screen )

8odYPM.jpg

Επεξ/σία από alexis333
  • Like 1
Δημοσ.

Εμείς οι Γαύροι να τα βλέπουμε αυτά που δεν μας κάνει ο Αμπιντάλ και ο Μαζουάκου. Παίρνει για αμυντικό η Μπάρτσα τον Ματιέ, τον ποιον??? Τον Ματιέ, ενα παίχτη μέτριο στα 30+…

Ντάξει, ως οικονομικη βοήθεια το λαμβάνω πρός την συμπαθή ομάδα της Βαλένθια…

Δημοσ.

Σας έχει περάσει απ'το μυαλό να φύγει ο Μέσσι απο τη Μπαρτσελόνα ;

Εγώ το έχω σκεφτεί, καθώς αν μείνει εχω την αίσθηση οτι θα φθαρεί και ίσως ο ιδιος να θελει να παίξει καπου άλλου, να δοκιμάσει και σε άλλη ομάδα τι μπορεί να πετύχει.

Δημοσ.

Προσωπικα τον θελω δεξια αλλα μαλλον δε θα τον δουμε στα ακρα. Οπου και να παιξει παντως, υπαρχει θεμα με τον παικτη και πρεπει να δουλεψουν πολυ στη Βαρκελωνη για να τον αναστησουν. Δεν εχω προσδοκιες για τις παλιες του επιδοσεις και μακαρι αυτος ο τεραστιος παικτης να με διαψευσει. 

Ο Πεπ ειχε ριξει τρελη δουλεια στη φυσικη του κατασταση και κυριως στη διατροφη του Μεσι, διαβαζα οτι του ειχαν φτιαξει αυστηροτατο προγραμμα με συγκεκριμενες τροφες που τον εκαναν και λιγοτερο επιρρεπη σε τραυματισμους. Απο τοτε μαλλον τα φορτωσε λιγο στον κοκορα. Δεν ειναι τυχαιο οτι μεχρι το 2008 τραυματιζοταν για πλακα, επι Πεπ ετρωγε το ξυλο της ζωης του και σηκωνοταν σαν να μην τρεχει τιποτα και τα τελευταια 2 χρονια παλι εγινε "ευαισθητος". 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν δινεις 90εκ για Σουαρεζ δε σου φτανουν να παρεις και πρωτοκλασατο αμυντικο.

Ας βολευτουμε με τον Ματιε λοιπον και ας ελπισουμε πως αν παιζει διδιμο με τον Πικε να μπορει να στριβει γρηγοροτερα απο τον Πικε γιατι αλλιως θα εχουμε προβλημα με τους αντιπαλους γρηγορους επιθετικους ... :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ.... Αν η Παρι παρει Ντι Μαρια, νομιζω ειναι υποχρεωμενη να πουλησει λογω κανονισμου. 
Ισως χτυπησουμε Μαρκινιος τελικα...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια τα highlights απο το φιλικο Πορτο 2004 - Μπαρτσελονα 2006.... Πολλοι πρωην παιχτες μας επαιξαν! Καποια στιγμη επαιξαν μαζι Μεσι-Ντεκο-Ετο, τριαδα φωτια!

Σημερα γραφουν οτι κοιταμε Βερμαελεν  :huh: , Βερτογκεν και Μαρκινιος...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια τα highlights απο το φιλικο Πορτο 2004 - Μπαρτσελονα 2006.... Πολλοι πρωην παιχτες μας επαιξαν! Καποια στιγμη επαιξαν μαζι Μεσι-Ντεκο-Ετο, τριαδα φωτια!

Σημερα γραφουν οτι κοιταμε Βερμαελεν  :huh: , Βερτογκεν και Μαρκινιος...

Τωρα διαβαζω οτι ηταν να παρει μερος και ο Ρονι, αλλα εχει εξαφανιστει.... Θα ηταν εκπληκτικο, ακομα και για φιλικο, να βλεπαμε εστω για λιγο Ρονι-Ετο-Μεσι στην επιθεση της Μπαρτσα!

Δημοσ.

Μεγάλη μορφή ο Κειτα... Δεν έδωσε το χέρι στον Πεπε στο φιλικό Ρόμα - Ρεάλ επειδή παλιότερα ο "δολοφόνος" τον είχε αποκαλέσει μαϊμού...!

• Like 1
Δημοσ.

Σας έχει περάσει απ'το μυαλό να φύγει ο Μέσσι απο τη Μπαρτσελόνα ;

Εγώ το έχω σκεφτεί, καθώς αν μείνει εχω την αίσθηση οτι θα φθαρεί και ίσως ο ιδιος να θελει να παίξει καπου άλλου, να δοκιμάσει και σε άλλη ομάδα τι μπορεί να πετύχει.

Πες μου μια ομαδα που μπορει να δωσει 250 εκατομμυρια...

ΕDIT:  linuslost αν ο Κειτα ηταν υπερανω του Πεπε τοτε θα εδινε το χερι και θα ελεγε και ευχαριστω για τα καλα σου λογια τοτε... Αλλα ειναι μια απο τα ιδια και αυτος... 

Ο Αλβες δηλαδη που πηρε και εφαγε την μπανανα στην μαπα τι επρεπε να κανει???? Να βγαλει το αυτοματο και να αρχισει να γαζωνει???? Πηρε την μπανανα την εφαγε και εκλεισε την στοματαρα του ζωου  που την πεταξε και ολων των αλλων ζωων που σκεφτονται ετσι...

Δημοσ.

Πες μου μια ομαδα που μπορει να δωσει 250 εκατομμυρια...

Για τον Μεσσι υπάρχουν ομαδες να δώσουν χρήματα, άσε που εκεί θα παίξει μεγάλο ρόλο κι ο χορηγός του.

Φυσικά και είναι δύσκολη περίπτωση αλλά δεν νομίζω να μείνει στην Μπαρσα μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...