Sred Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν γινεται να στηρίζεται αυτη η ομάδα ΠΑΝΤΑ στις ακαδημιες, ειναι λογικο καποια στιγμη να στερηθει και να βαλει το χερι στην τσεπη οπως η ρεαλ. Για μενα θελει δυο καλους αμυντικους. απ'το κεντρο και μπροστα.. Διαστημα. 1
alexis333 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Γιατι πληρώνουμε 20εκ για έναν 30-31χρονο στοπερ ;; Ενα λόγο πείτε μου. Λενε οτι συμφωνήσαμε για Ζερεμι Μάθιου της Βαλενθια. http://www.transfermarkt.co.uk/jeremy-mathieu/profil/spieler/5404
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Γιατι αργησαμε παρα πολυ, τα μεγαλα ονοματα δεν τα δινει κανεις, ο Χουμελς παει Μαντσεστερ και γενικα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Η Βαλενθια εκμεταλλευτηκε αριστα την κατασταση μας και την απεγνωσμενη αναγκη για αμυντικο.Ειναι καλος αμυντικος αλλα τα λεφτα ειναι πολλα. Απο Μπλιντ παντως τον προτιμω...
Sred Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Γιατι αργησαμε παρα πολυ, τα μεγαλα ονοματα δεν τα δινει κανεις, ο Χουμελς παει Μαντσεστερ και γενικα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Η Βαλενθια εκμεταλλευτηκε αριστα την κατασταση μας και την απεγνωσμενη αναγκη για αμυντικο. Ειναι καλος αμυντικος αλλα τα λεφτα ειναι πολλα. Απο Μπλιντ παντως τον προτιμω... Που ειδες για Χουμελς και Μαντσεστερ; Νομιζω η Ντορτμουντ εχει αρνηθει προταση της.
linuslost Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μόνο να μην μείνουμε εδώ μόνο, με Ματιε και Πικέ , γιατί θα έχουμε από τις πιο αργές άμυνες..
gas83 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιατι εχουμε τον χειροτερο τεχνικο διεθυντη παγκοσμιος γιαυτο αν δει κανενας τις τελευταιες πωλησεις-μεταγραφες τα τελευταια χρονια θα γελανε και τα τσιμεντα 1
linuslost Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μόνο τον Σαντσεζ πουλήσαμε ακριβά! Και αυτόν θα μπορούσαμε πιο πολλά! Θετικό ότι έμεινε ο Τσαβι για μια χρονια ακόμα, ενώ το πρωί διάβαζα ότι έφυγε.
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αυτος ο Τσαβι εχει δωσει πραγματικα τα παντα ολα για την Μπαρτσα... Αλλα αμα παιζει βασικος φετος στα 35 του... Νμζ φαινοταν απο περυσι οτι δεν αντεχει αλλο...
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 "Ακατανόητη η μεταγραφή Ματιέ στην Μπαρτσελόνα" Ο Ζερεμί Ματιέ έγινε ο ακριβότερος αμυντικός άνω των 30 στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Περήφανοι χωρίς να καταλαβαίνουν το νόημα της μεταγραφής του οι Γάλλοι. Η βλακεια μας σπαει και ρεκορ ... Τα ελεγα και πριν τον παρουμε ... Τουλαχιστον τα 20εκ αν πιασουν τοπο για 1-2 χρονια θα ειμαι ευχαριστημενος ..
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Το κορυφαιο ειναι τα 50 εκατομμυρια ρητρα...
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Περα απο τα λεφτα εγω τον πιστευω παντως....σταθερος, βαρυς, καθαρος αμυντικος που ξερει να εκμεταλλευεται πολυ καλα το σωμα του και τη δυναμη του. Δεν τον αδειαζουν ευκολα ακομα και γρηγοροι παικτες. Για δευτερη λυση ειναι εξαιρετικος. Για βασικος δεν ξερω, μαζι με Πικε θα ειναι αργο διδυμο. Εκτος αν τον βαλει αριστερα γιατι ηταν χρονια αριστερο μπακ και θυσιασει εκεινη τη μερια επιθετικα (αν παρουμε Κουαδραδο εχει λογικη κατι τετοιο). Οπως και να χει ας τον δουμε πρωτα. Η ουσια ειναι οτι οπως και αν χρησιμοποιηθει ο Ματιε, θελουμε κι αλλον αμυντικο. 1
linkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Περα απο τα λεφτα εγω τον πιστευω παντως....σταθερος, βαρυς, καθαρος αμυντικος που ξερει να εκμεταλλευεται πολυ καλα το σωμα του και τη δυναμη του. Δεν τον αδειαζουν ευκολα ακομα και γρηγοροι παικτες. Για δευτερη λυση ειναι εξαιρετικος. Για βασικος δεν ξερω, μαζι με Πικε θα ειναι αργο διδυμο. Εκτος αν τον βαλει αριστερα γιατι ηταν χρονια αριστερο μπακ και θυσιασει εκεινη τη μερια επιθετικα (αν παρουμε Κουαδραδο εχει λογικη κατι τετοιο). Οπως και να χει ας τον δουμε πρωτα. Η ουσια ειναι οτι οπως και αν χρησιμοποιηθει ο Ματιε, θελουμε κι αλλον αμυντικο. O πικε την μετα-σακιρα εποχη ειναι αργος. Γενικα δεν τον λες αργο αμυντικο. 2
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μια χαρά γρήγορος είναι ο Ματιέ, μου αρέσει η μεταγραφή. Και μπάλα ξέρει που είναι σημαντικό. Το μόνο μείον είναι η ηλικία αλλά δύο χρόνια τα έχει ακόμα.
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εχω την εντυπωση παντως πως αν παιζουμε με δυο αμυντικους 1.90εκ υψος μαλον δε θα στιβουμε στην αμυνα ... Πικε 1.92εκ και Ματιε 1.90εκ .. Lol...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα