Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καλά που το πλάνο περιλαμβάνει γρήγορα χάφ γιατί Τσάβι και Μπούσκετς τα τελευταία χρόνια παίζουν σαν βαδιστές (Αλεφ σπηκ.). Και εντάξει, ο Τσάβι στα 34 του που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήταν γρήγορος δικαιολογείται, αλλά ο Μπούσκετς μάλλον μετά τον Πέπ έχει χάσει τον ρόλο του στην ομάδα. Ο Πέπ τον ήθελε για ρόλο που τις τελευταίες δύο σεζόν έχει χάσει: Να διατηρεί συνεχώς τρίγωνο στο κέντρο με τις έξυπνες τοποθετήσεις του, και να κόβει τις αντεπιθέσεις. Μετά την Πέπ εποχή, το κέντρο έχει χάσει την συνοχή του και δεν υπάρχουν οι ανάσεις και οι εμπνεύσεις του παρελθόντος, παρά μόνο όταν το θυμόνταν να παίξουν μόνοι τους στα κλάσικο.

Τι να σχολιάσω για την φυγή Σέσκ; Ο παίκτης αυτός ποτέ δεν κόλλησε στην ομάδα και μάλλον χαλούσε την όποια χημεία υπήρχε. Τι να τα κάνω τα γκόλ και τις ασίστ όταν υπήρχε άλλος ένας αργός μέσος στο κέντρο;

Μου αρέσει η μεταγραφή Ράκιτιτς. Πνευμόνια και καλή τεχνική, θυμίζει Μόντιριτς λίγο πιο άτεχνο αλλά πιο γρήγορο. Μαζί με Ινιέστα θα κάνουν καλό δίδυμο. Αν προωθήσει και τον Ραφίνια θα υπάρχει μια έξτρα λύση. Το ιδανικότερο για μένα είναι να καθιερώσει τον Σόνγκ γιατί είναι ο τέλειος αντι-Τουρέ, ξέρει μπάλα, καλή πάσα και άπειρα τρεξίματα.

Το μόνο μελανό σημείο είναι η άμυνα. Ντάνι Άλβες παλαίμαχος εδώ και δύο χρόνια. Πικέ αλλού ντ' αλλού και αυτός. Άλμπα καλός αλλά χάνεται στην γενική μετριότητα. Μπάρτρα δεν κάνει ακόμα για 11άδα. Ας πάρουμε ένα καλό σέντερ μπάκ και ας προωθηθεί ο Μοντόγια στα δεξιά. Ο Άλβες για καμιά Μονακό η Σίτυ καλός είναι πλέον. Όχι όμως για ομάδα που θέλει να επανέλθει στην κορυφή.

Υ.Γ: Χασογκόλης ο Ιγκουαϊν, αλλά ταυτόχρονα μάλλον αυτό που χρειαζόμαστε τόσα χρόνια στην επίθεση. Με Νεϋμάρ-Μέσι θα βρίσκει όσους χώρους θέλει για να δημιουργεί καταστάσεις. Μπορεί να σπάει μπάλα, έχει καλή τεχνική και κεφάλι. Στην ουσία όσοι τον είχατε δεί στη Ρεάλ είναι ένας κλώνος του Μπενζεμά. Μακάρι να έρθει για μένα.

Δημοσ.

201607.jpg

Προσύμφωνο με την Αλ-Αραμπί ο Τσάβι!

Εγω θα ελεγα απλά να μην ακουτε οτι πιπα ανεβαινει στο ιντερνετ.

Ειδικα για τον Τσαβι δυσκολο να πιστεψω οτι θα παει στο πουθενα απλα για τα λεφτα. 

Στην Αμερικη ισως ναι αλλα στο Καταρ με τπτ.

Δημοσ.

Aυτος ο Σαντσεζ οργιαζει καθε φορα που παιζει με την Χιλη! Βεβαια τον ευνοει  το παιχνιδι της αντεπιθεσης....

Και ο τερματοφυλακας ο Μπραβο πολυ καλος και σημερα και δειχνει οτι εχει αριστη τεχνικη με την μπαλα στα ποδια!!!

Δημοσ.

Δεν παιρναμε Οτσοα ελευθερο που ληγει το συμβολαιο του σε 10 μερες...
Εν τω μεταξυ οι αλλοι ζητανε 70 για Ιγκουαϊν, ο,τι να ναι.

Δημοσ.

Επιτελους, πληρωσαμε στη θεση που η ομαδα υπεφερε και κλεισαμε 2 (θεωρητικα) καλους τερματοφυλακες.

Ο μεγιστος Τσαβι, επραξε το σωστο, και παει για αλλες πολιτειες. Τον λατρευουμε, του ευχομαστε ο,τι καλυτερο και τον περιμενουμε να επιστρεψει ως στελεχος της ομαδας.

Ο Μαρκινιος διαβασα πως παραμενει στην Παρι, οποτε η αγορα κεντρικων αμυντικων βρισκεται στο απολυτο σκοταδι. Για να δουμε...

Ελπιζουμε επισης σε 1-2 καλες εμφανισεις του Αλβες, μπας και βρεθει καμια ομαδα να τον αγορασει.

Δημοσ.

Θελουμε Λουις Σουαρεζ ακουω ..

Και οτι δινουμε και Αλεξις για ανταλαγμα ...

Θα ηταν οτι καλυτερο να ξεφορτωθουμε τον Αλεξις και να παρουμε Σουαρες...

Με Νευμαρ , Σουαρες και Μεσι πιστευω θα ειναι πολυ καλα. 

Και Ντελοφεου και Πεδρο μπακαπ ..

Ο Τεγιο υπαρχει ? Εχω χρονια να τον δω ..  

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος ναι!!! Ειναι παιχταρας και θα ηταν απο τις καλυτερες επιλογες για την αμυνα!

Ο Κομπανί δήλωσε:

«Ήμουν αρκετές φορές κοντά στην Μπάρσα, υπήρχαν τηλεφωνήματα αλλά για την ώρα, επίσημα, μπορώ να διαβεβαιώσω πως δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Από όσο γνωρίζω, έχω συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και έχουμε ένα πολύ σοβαρό πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Το να αφήσω την ομάδα δεν είναι στις σκέψεις μου.»

http://www.blaugrana.gr/2014/06/24/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AF-%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%83/

Δημοσ.

Σουαρεζ ειπαμε θελουμε;; με 65Μ;

δεν το ξανασκεφτομαστε με τον αλλοπροσαλλο;

Δημοσ.

δε  μπορω να καταλαβω γιατι κυνηγαμε σουαρεζ ενω παιζουμε εδω και 3 χρονια χωρις αμυνα

ακομα μια φορα σχεδιασμος ΓΤΠ 

ειναι πραγματικα απιστευτο

τα τελευταια νεα μαλιστα θελουν να δινουμε σαντσες και λεφτα.πολλα λεφτα δλδ ελεος

εχεις 3 παιχταραδες μπροστα που διαπρεπουν αυτη τη στιγμη  στο μουντιαλ

ας βρει ενα τροπο ο νεος προπονητης να παρει το μαξιμουμ και απο τους 3.

δικη του δουλεια ειναι

και ας πεσουν ολα τα χρηματα για αμυνα και κεντρο που μας εχουν φυγει ηδη παιχτες

δλδ να παρουμε τον σουαρεζ να τον κανουμε τι?

εγω θα μαρκαρω μετα?

Δημοσ.

τα τελευταια νεα μαλιστα θελουν να δινουμε σαντσες και λεφτα.πολλα λεφτα δλδ ελεος

μετα απο αυτο που ειχανε κανει με τον Eto'o  ειναι απιστευτο πως το σκεφτονται παλι αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...