Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ε συμφωνα με τη λογικη παντα, τελευταιο ματς της σεζον θα ειναι, (εαν εχει νικησει την Ελτσε) με μια νικη παιρνει πρωταθλημα, οποτε λες ε ο Μεσι θα τρεξει λιγο παραπανω και θα ξεχασει το μουντιαλ, ο Τσαβι θα τα δωσει ολα και αυτος, εστω και αν κουραστει, ο Πιντο θα σοβαρευτει και δεν θα φαει γκολ απο 30 μετρα, ε και γενικα ενα ματς ειναι θα παιξουν συμφωνα με το 50% των δυνατοτητων τους αντι για το 20% που παιζανε ως τωρα. Και κάνεις και τον σταυρο σου οτι ο Μαρτινο δεν θα εχει καμια ηλιθια εμπνευση, πχ να βαλει τον Μεσι δεξια, κλπ, και θα στησει με τον κλαισκο τροπο την ομαδα, οποτε η λογικη λεει οτι το φαβορι θα ειναι η Μπαρτσελονα αρα ναι την εμπιστευεσαι..... Διαφωνώ.Η ομάδα στα νοκ αουτ του champions league ήταν άφαντη.Δύο ματς εκείνα, δύο ματς κι αυτά.Πάλι δεν κερδίσαμε!Και από τότε τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και θέλω να την σηκώσουμε την κούπα (θα 'χει περισσότερο χάρη φέτος), μα κοιτώντας αντικειμενικά τα δεδομένα πιστεύω πως η Ατλέτικο είναι ποιο πιθανό να το πάρει.Είναι ομάδα, ενώ εμείς έχουμε καταντήσει ένα περίεργο συνοθύλευμα.
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 http://www.barcelonismo.gr/content/5643-alves-den-allaxei-klima-tha-fugo.htmlΤι να πει κανεις για αυτον τον τεραστιο παικτη.... 1
EKTELESTES Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 http://www.sport24.gr/football/Spain/PrimeraDivision/katalanos_meta_to_moyntial_o_loyiz.2782090.html Από πέρσι τον ήθελαν ( και έπρεπε να τον έχουν πάρει ). Για να δούμε. 2
gas83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 επιτελους σεσκ ινιεστα μαζι χωρις τσαβι για να δουμε εχω καλο προαισθημα
gas83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 παιζουμε με μεγαλυτερη ενταση σιγουρα απο αλλα ματς μας λειπει η τελικη προσπαθεια ενα γκολ θα μπορουσαμε να το ειχαμε βαλει με λιγο προσοχη στην τελικη πασα η σουτ ενταξει αναμενομενο να ειναι δυσκολο το ματς οι αλλοι παιζουν για την παραμονη. εστω και 0-1 με μετρια εμφανιση μου κανει αυτη τη στιγμη
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν αξίζει αυτή η ομάδα το πρωτάθλημα, αλλά η Ρεάλ χάνει και η Ατλέτικο στο 0 ακόμα χωρίς σπουδαίες φάσεις.
flik Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 εστω και 0-1 με μετρια εμφανιση μου κανει αυτη τη στιγμη Ε το αυτονόητο είναι αυτό. ΕΠίσης αυτονόητο ήταν οτι δε θα νικήσει παίζοντας μπάλα η Μπαρτσελόνα (το ίδιο εννοείται ισχυε και ισχύει για τη Ρεάλ, για την Ατλέτικο ούτως ή άλλως πάντα περιμένω νίκη χωρίς πολύ πολύ μπάλα).
gas83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 η ατλετικο εχει χασει πολλες κλασικες μεχρι τωρα λιγοκα ενα θα το βαλει θελω να πιστευω οτι ενα εστω και δυσκολα θα το βαλουμε
~mxls~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Φήμες λένε ότι η Μπάρτσα έχει σκοράρει πριν χάσει 12643521453 φάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα