gas83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 bonus ερωτηση για σας παιδια. μαντεψτε απο πια μερια βγηκε αμαρκαριστη η σεντρα και το φαγαμε
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 bonus ερωτηση για σας παιδια. μαντεψτε απο πια μερια βγηκε αμαρκαριστη η σεντρα και το φαγαμε Ναι ο Αλβες φταιει οχι οτι δεν μπορουμε να σταυρωσουμε κεφαλια στην περιοχη μας.... http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/xtuphma_me_koyadrado_h_mpartselona.2768447.html Αντε gas83 θα σου κανουν το χατιρι απο ο,τι φαινεται. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κατι κουρασμενα παλικαρια και παλι...1-1 με Χεταφε στο ημιχρονο με την τελευταια φαση χαρακτηριστικη. Αλεξις κανει το γυρισμα μεσα στην περιοχη, ο Μεσι απλα βαριεται να κανει την προβολη σε κενη εστια και ο πρωτος κοιταζει απορημενος... αληθεια κοιτωντας αυτη τη φαση και εγω απορουσα (οπως και ο αλεξις) γιατι δεν προσπαθει ο μεσσι να κανει προβολη.
gas83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ναι ο Αλβες φταιει οχι οτι δεν μπορουμε να σταυρωσουμε κεφαλια στην περιοχη μας.... http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/xtuphma_me_koyadrado_h_mpartselona.2768447.html Αντε gas83 θα σου κανουν το χατιρι απο ο,τι φαινεται. φιλε λιγα ποστ πιο πανω γραφω την αποψη μου δε διαβαζεις φενεται το ξαναγραφω γιατι δε με παρακολουθεις να μεινει αλλα να παιζει λιγοτερα ματς δεν αντεχει πανω κατω ολη την ωρα.μονιμος ξεχασμενος στην επιθεση ειναι ας ξεκουραζεται και ας παιζει στο 100% στα μεγαλα ματς κατσε δες ολα τα γκολ που εχουμε φαει φετος.στα μισα που ειναι απο τη μερια του αλβες δεν υπαρχει καν στο πλανο δλδ δε γινεται να μη το βλεπεις. αληθεια κοιτωντας αυτη τη φαση και εγω απορουσα (οπως και ο αλεξις) γιατι δεν προσπαθει ο μεσσι να κανει προβολη. εγω αυτο που καταλαβα και το εχω πει οτι ειναι εκνευριστικο πολλες φορες ειναι οτι ο αλεξις ειναι τεατετ και πολυ ανετα μπορει να τελειωσει τη φαση αλλα κανει πασα για καποιο λογο που προφανως ο μεσσι δεν περιμενει 1
linuslost Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν πιστευω οτι φταει ο Αλβες... Παντα ετσι επαιζε, με αυτον μεσα πηραμε τα 2 CH.L. Απλως τοτε ειχαμε Πουγιολ και Πικε (δηλαδη 2 κανονικους και πολυ καλους αμυντικους) και στα αριστερα τον Αμπινταλ που καθοταν πισω και γινοταν 3ο Σεντερ Μπακ. Συνολο δηλαδη 3 ψηλους αμυντικους πισω οτι και να γινει. Τωρα εχουμε αριστερα τον Αλμπα (μονιμως επιθεση, κοντος και χειροτερος αμυντικα για εμενα απο τον Αλβες) και τον Μασερανο στην αμυνα. Οποτε ειμαστε με 1,5 αμυντικο πισω. Πιστευω λοιπον οτι πρεπει να παρουμε ενα πλαγιο μπακ που να γινεται 3ο Στοπερ οταν ειμαστε στην επιθεση!
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Έχασε η Ατλέτικο, χάσαμε και εμείς την ευκαιρία. Κρίμα.
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αυτη τη στιγμη στο Μπερναμπεου η Βαλενθια προηγειται με 0-1 στο 50'. Εχω την εντυπωση οτι αν ερθει διπλο το πρωταθλημα ειναι στα χερια μας.
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αυτό είναι ένα μεγάλο ΑΝ. Μακάρι, αλλά βλέπω να σκυλιάζουν της Ρεάλ και είναι λογικό.
PostHelper Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Με 1-2 της Ρεαλ Μ. που ηταν, αν νικουσαμε και τα 2 επομενα θα παιρναμε το πρωταθλημα. Ομως ηρθε 2-2 οποτε εαν κανουμε 2 στα 2 το παιρνει η Ρεαλ Μ.(αν κανει 3 στα 3 βεβαια). Αρα ΔΩΣΤΕ το στην Αθλετικο Μ. για να μην το παρει η μισητη και τραγικη Ρεαλ Μ. και ο μπουλουκος/μπαμιας στον παγκο της. *Για εναν ηλιθιο βαθμο ολα αυτα. Τωρα θα μπορουσαμε να κυνηγαμε ακομα το πρωταθλημα. Αχρηστα οντα. 2-2 με Χεταφε!!!!!!!! :eek: Μια νικη αν παιρναμε με την υπερδυναμη Χεταφε και τωρα θα ημασταν φαβορι για το πρωταθλημα(λεμε τωρα).
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παραλιγο να μας κανει ενα τρελο δωρο η Βαλενθια.....ισοπαλια στο τελευταιο παιχνιδι και ολοι ευχαριστημενοι.
gas83 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ποσες φορες εχουμε αυτοκτονησει φετος ρε φιλε. με νικη εχτες θα ηταν στα χερια μας. οχι οτι το αξιζουμε αλλα και παλι να ξερετε παντως η ρεαλ εχει ενα εκτος εδρας φωτια με τη βαγιαδολιδ που ειναι στη ζωνη οχι οτι και να ξαναχασει βαθμους σημαινει οτι θα κερδιζαμε την ατλετικο αλλα να χαμε να λεγαμε εκπληκτικο πρωταθλημα παντως φενεται με τα σημερινα αποτελεσματα το κλειδωσε η ατλετικο λογικα
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Νομίζω οτι δεν έχει κλειδώσει τίποτα ακόμα. Όχι τουλάχιστον πρίν την τελευταία αγωνιστική.
PostHelper Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγώ διαφωνώ. Θα είναι τραγικό αν το δώσουμε. Ναι ειναι τελειως τραγικο να δινεις παιχνιδια. Αλλά οταν μιλαμε για το να δωσεις χαρα στην Ρεαλ Μ., μιλαμε για τραγωδια ανευ προηγουμενου. Δεν γινεται σε αυτη τη βρωμικη ομαδα να δινεις χαρα. Και η καταπτωση σε επιπεδα τραγικα ωστε να δωσεις ηθελημενα παιχνιδι στον αντιπαλο, ειναι απαραιτητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα