Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PostHelper ο Τσαβι πόσο πιστεύεις ότι θα αντέξει ακόμα???? Εντάξει μη λέμε βλακείες τώρα... Πριν κάποια χρονια ήταν παικταράς από τους λίγους... Πλέον έχει μεγαλώσει. Και σεις οι βλέπετε ότι δεν μπορεί στον ρυθμό τον υπολοίπων...

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σου πω εγω

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ

ο τσαβι πρεπει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ να ξεκιναει παγκιτης και σε καποια ματς μεγαλα που ομως θα ειναι ξεκουραστος πριν να παιζει μπας και αποδωσει στο 100% για λιγα κρισιμα ματς

αυτο επρεπε σταδιακα να γινεται εδω και 2 χρονια αλλα τον εχουν λιωσει τον ανθρωπο

σε μια περιοδο που το ποδοσφαιρο ολο και πιο πολυ στηριζεται στην ταχυτητα και στην δυναμη και την φυσικη κατασταση γενικοτερα ο τσαβι δε μπορει

με αντιπαλους χαφαρες που τρεχουν ανελεητα τον εχουν καταπιει και δε μποορει να κανει το παιχνιδι του

ποτε βεβαια δε στηριζοταν στα παραπανω που λεω ομως οταν ειχε δυναμεις ετρεχε και αυτος παρα πολυ αλλα και το μυαλο του και το σωμα του εκτελουσε πιο γρηγορα τις εντολες απο οτι τωρα

ειναι αργος πλεον και στη σκεψη και στην εκτελεση

ο τιαγκο θα ηταν ο τελειος αντικαταστατης του αλλα τι να κανουμε που εχουμε τραγικη διοικηση

• Like 1
Δημοσ.

PostHelper ο Τσαβι πόσο πιστεύεις ότι θα αντέξει ακόμα???? Εντάξει μη λέμε βλακείες τώρα... Πριν κάποια χρονια ήταν παικταράς από τους λίγους... Πλέον έχει μεγαλώσει. Και σεις οι βλέπετε ότι δεν μπορεί στον ρυθμό τον υπολοίπων...

Το βλεπω. Αλλά αυτο δεν σημαινει οτι εγινε κακος ή μετριος παικτης και οτι πρεπει και να φυγει.

Δημοσ.

Να φυγει ο Τσαβι οχι απαραιτητα, να μην ειναι βασικος ομως ναι....δεν μπορει πια και οταν ειναι μεσα ολο το παιχνιδι αναγκαστικα θα περασει απο τα ποδια του οποτε μας κραταει πισω. Οι μονοι που μπορουν να κανουν το παιχνιδι του αυτη τη στιγμη πιστευω οτι ειναι ο Ινιεστα και ο Μεσι, με τον δευτερο να ειναι καταδικασμενος να παιζει παντα επιθεση ομως γιατι ειναι γκολτζης. Προσωπικα θα ηθελα να δω Ινιεστα σε ρολο Τσαβι, ποτε ξανα στα ακρα, εναν καλο μεσο διπλα (ισως ο Σεσκ αν παιξει επιτελους στο κεντρο να αποδωσει αυτα που πρεπει) και Μπουσκετς απο πισω. Μπροστα δεξια Μεσι αριστερα Νεϊμαρ και ενας σωστος φορ στην κορυφη (Ρουνεϊ ο,τι πρεπει για μενα).

Πλαγια μπακ σαν τον Αλβες βγαινουν μια φορα στα δεκα χρονια, δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παικτης.
Μια τρελη πανακριβη αμυντικουρα διπλα στον Πικε, Τερ Στεγκεν τερμα και τουλαχιστον εχεις κανει το χρεος σου σαν διοικηση.

• Like 3
Δημοσ.

Να φυγει ο Τσαβι οχι απαραιτητα, να μην ειναι βασικος ομως ναι....δεν μπορει πια και οταν ειναι μεσα ολο το παιχνιδι αναγκαστικα θα περασει απο τα ποδια του οποτε μας κραταει πισω. Οι μονοι που μπορουν να κανουν το παιχνιδι του αυτη τη στιγμη πιστευω οτι ειναι ο Ινιεστα και ο Μεσι, με τον δευτερο να ειναι καταδικασμενος να παιζει παντα επιθεση ομως γιατι ειναι γκολτζης. Προσωπικα θα ηθελα να δω Ινιεστα σε ρολο Τσαβι, ποτε ξανα στα ακρα, εναν καλο μεσο διπλα (ισως ο Σεσκ αν παιξει επιτελους στο κεντρο να αποδωσει αυτα που πρεπει) και Μπουσκετς απο πισω. Μπροστα δεξια Μεσι αριστερα Νεϊμαρ και ενας σωστος φορ στην κορυφη (Ρουνεϊ ο,τι πρεπει για μενα).

Πλαγια μπακ σαν τον Αλβες βγαινουν μια φορα στα δεκα χρονια, δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παικτης.

Μια τρελη πανακριβη αμυντικουρα διπλα στον Πικε, Τερ Στεγκεν τερμα και τουλαχιστον εχεις κανει το χρεος σου σαν διοικηση.

εχω βαρεθει να γραφω οτι οταν παιζουμε με σεσκ ινιεστα μπουσι ο σεσκ ειναι ο καλυτερος που μπορει και το κεντρο λειτουργει γρηγορα και αποτελεσματικα

δεν ειναι τυχαιο οτι ο σεσκ ειναι πρωτος σε ασσιστ με ανεση

μπορει να τον κραζουμε σε καποια ματς αλλα δεν φταιει αυτος

και η παραπανω 3αδα εχει παιξει λιγες φορες φετος.

οσες εχει παιξει ομως πεταγες φωτιες μπροστα.

ο τσαβι καθυστερει το παιχνιδι

το προβλημα ειναι οτι ο κοουτς που εχουμε δε τους εβαζε μαζι και ειτε εβαζε τον σεσκ επιθεση ειτε μαζι με τον τσαβι που οσες φορες εχει γινει αυτο ο ενας κουτουλαει πανω στον αλλο επειδη παιζουν την ιδια θεση και το κεντρο γινεται μπουρδελο

εχουμε ομως στραβο προπονητη που δε βλεπει αυτο το απλο πραγμα

εκτος θεσης ο σεσκ προφανως και δε θα αποδοσει αυτα που μπορει και ετσι τον κραζουμε και αυτον

αν κατσω και ψαξω ποια ματς επαιξε η 3αδα που σου λεω θα δεις οτι κερδισαμε ανετα παιζοντας μπαλλαρα με πολλα γκολ

διαφωνω για το μεσσι καθετως.ο μεσσι δεν πρεπει να χαραμιζεται στα πλαγια.θελει την μπαλλα να περναει απο τα ποδια του και ειναι πολυ πιο επικυνδινος μπροστα γιατι μπορει και να δημιουργησει παιχνιδι με τις καθετες που βγαζει και να σκοραρει ευκολα.

αρκει να χει τους σωστους παιχτες διπλα του για να συνδυαστει

μπορει στην αρχη τις καριερας του να επαιζε πλαγια ομως το μαξιμουμ απο αυτον το παιρνεις αν παιζει κορυφη

ο μονος τροπος για να παιξει καθαρος φορ ειναι ο λεο να παρει ρολο 10ριου οχι να παει πλαγια

οτι γινεται στην αργεντινη δλδ

παρακολουθησε ματς αργεντινης καομα και φιλικα και θα δεις οτι ο μεσσι ειναι πολυ απελευθερωμενος και κανει παπαδες παντα εχοντας ιγκουαιν μπροστα του

πλεον παιζει πολυ καλυτερα για την αργεντινη παρα σε εμας μιας και το συστημα τον βολευει παρα πολυ

αυτο που φωναζα για πλαν b να παιζει δλδ ο αλεξις φορ και ο λεο απο πισω σε ματς που στραβωνουν ομως δε το ειδαμε ποτε

για αλβες φραφω πιο πανω την αποψη μου

• Like 1
Δημοσ.

Toν Μεσσι θα τον ηθελα και εγω δεξια σε μερικα ματς και να παιζαμε με κανονικο φορ, αλλα ο ιδιος δεν δειχνει καμια προθεση... 10αρι θα του ταιριαζει πολυ αλλα χανεις εναν παιχτη που θα μαρκαρει στο κεντρο.

Εγω προσωπικα θελω να φυγουν μονο οι Πιντο και Σονγκ (και να δουμε μια σεζον τον Μασερανο στα χαφ)... Ο Τσαβι ειναι υπερπολυτιμος, εστω και αν πρεπει να παιζει στο 60% των αγωνων.

Να δουμε τι μεταγραφες θα κανουμε και πιστευω θα ανεβουμε την επομενη σεζον! Περιμενω να μας βγει και ο Ντεολοφεου!

• Like 2
Δημοσ.

Άλβες πρώην παίκτης απο πέρσυ. Δεν τον νοιάζει πλέον κιόλας, τα έχει γράψει όλα στα τέτοια του. Μια σέντρα καλή, 20 εκτός γηπέδου. Τσάβι απο εδώ και πέρα σε ρόλο Πουγιόλ θα είναι καλός. Να κρατάει τα αποδυτήρια. Δεν μπορεί άλλο, τον έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν τρέχει και δεν μαρκάρει ούτε αυτός πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Toν Μεσσι θα τον ηθελα και εγω δεξια σε μερικα ματς και να παιζαμε με κανονικο φορ, αλλα ο ιδιος δεν δειχνει καμια προθεση... 10αρι θα του ταιριαζει πολυ αλλα χανεις εναν παιχτη που θα μαρκαρει στο κεντρο.

Εγω προσωπικα θελω να φυγουν μονο οι Πιντο και Σονγκ (και να δουμε μια σεζον τον Μασερανο στα χαφ)... Ο Τσαβι ειναι υπερπολυτιμος, εστω και αν πρεπει να παιζει στο 60% των αγωνων.

Να δουμε τι μεταγραφες θα κανουμε και πιστευω θα ανεβουμε την επομενη σεζον! Περιμενω να μας βγει και ο Ντεολοφεου!

Εγω παλι θα προτιμουσα να μεινει ο νεοτερος Σονγκ και να πουληθει με καλα χρηματα ο Μασερανο.

Το 60% των αγωνων για τον Τσαβι, απλα δε γινεται. Αν μπορεσει να αποδωσει στο 20% των αγωνων, θα ειναι θαυμα. 

Άλβες πρώην παίκτης απο πέρσυ. Δεν τον νοιάζει πλέον κιόλας, τα έχει γράψει όλα στα τέτοια του. Μια σέντρα καλή, 20 εκτός γηπέδου. Τσάβι απο εδώ και πέρα σε ρόλο Πουγιόλ θα είναι καλός. Να κρατάει τα αποδυτήρια. Δεν μπορεί άλλο, τον έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν τρέχει και δεν μαρκάρει ούτε αυτός πλέον.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ο Αλβες δειχνει οτι και ο ιδιος εχει σιχαθει τον εαυτο του, οποτε ας του δωσουμε την ευκαιρια να αλλαξει περιβαλλον.

Να φύγει ο Άλβες, να φύγει ο Τσάβι... ο Μέσι να φύγει;

Εγω παλι θα ελεγα να αφησουμε τις σαχλαμαρες και να χρησιμοποιησουμε επιχειρηματα!

Ο γερο-Τσαβι που ειδες φετος, σε ποιο παιχνιδι σου αρεσε; Εγω αδυνατω να θυμηθω ακομα και ενα παιχνιδι που να ηταν καλος.

Ο ανθρωπος παιζει στο κεντρο, που απαιτει συνεχη τρεξιματα και βγαζει ματια οτι δεν μπορει πλεον. Επιπλεον, η χρησιμοποιηση του καταστρεφει τις ικανοτητες 2 παικτων που μπορουν να προσφερουν ( Ινιεστα και Σεσκ).

Δημοσ.

Εγω παλι θα ελεγα να αφησουμε τις σαχλαμαρες και να χρησιμοποιησουμε επιχειρηματα!

Ο γερο-Τσαβι που ειδες φετος, σε ποιο παιχνιδι σου αρεσε; Εγω αδυνατω να θυμηθω ακομα και ενα παιχνιδι που να ηταν καλος.

Ο ανθρωπος παιζει στο κεντρο, που απαιτει συνεχη τρεξιματα και βγαζει ματια οτι δεν μπορει πλεον. Επιπλεον, η χρησιμοποιηση του καταστρεφει τις ικανοτητες 2 παικτων που μπορουν να προσφερουν ( Ινιεστα και Σεσκ).

Είναι επιχείρημα το "να φύγει ο Τσάβι"; Έτσι φεύγουν οι παίχτες από τις ομάδες; Ο Τσάβι μένε λίγο ακόμα, παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και εννοείται ότι βάζεις Σεσκ στη θέση του.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι επιχείρημα το "να φύγει ο Τσάβι"; Έτσι φεύγουν οι παίχτες από τις ομάδες; Ο Τσάβι μένε λίγο ακόμα, παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και εννοείται ότι βάζεις Σεσκ στη θέση του.

και μετα ξυπνησαμε ολοι μαζι  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Μην βιαζόσαστε για μεγάλες αλλαγές στην Μπάρτσα. Εκτός από ένα αμυντικό

ένα τερματοφύλακα άντε και ένα παίχτη στο κέντρο δεν νομίζω ότι θέλει κάτι άλλο.

Επίσης και ένα προπονητή..

Δημοσ.

Να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο γιατί το βλέπουμε λίγο επιδερμικά το θέμα; Λεφτά υπάρχουν για μεταγραφές; Αυτό είναι το ερώτημα. Γιατί εδώ και 3 χρόνια θέλουμε αμυντικό και 3 χρόνια ακούμε "ε, αφού δε βρήκαμε αυτόν που θέλαμε, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα βολευτούμε από τις ακαδημίες". Μήπως τελικά άδικα ονειρευόμαστε μεταγραφές και τη βγάλουμε για μια ακόμη χρονιά με Μπάρτρα, Μασεράνο, κορεσμένο Άλβες, τελειωμένο Τσάβι και τα άλλα παιδιά; Γιατί οι αντίπαλοι δανείζονται αέρα πατέρα εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης, αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο... και τα χρέη των συλλόγων γιγαντώνονται!

Δημοσ.

Να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο γιατί το βλέπουμε λίγο επιδερμικά το θέμα; Λεφτά υπάρχουν για μεταγραφές; Αυτό είναι το ερώτημα. Γιατί εδώ και 3 χρόνια θέλουμε αμυντικό και 3 χρόνια ακούμε "ε, αφού δε βρήκαμε αυτόν που θέλαμε, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα βολευτούμε από τις ακαδημίες". Μήπως τελικά άδικα ονειρευόμαστε μεταγραφές και τη βγάλουμε για μια ακόμη χρονιά με Μπάρτρα, Μασεράνο, κορεσμένο Άλβες, τελειωμένο Τσάβι και τα άλλα παιδιά; Γιατί οι αντίπαλοι δανείζονται αέρα πατέρα εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης, αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο... και τα χρέη των συλλόγων γιγαντώνονται!

οι κυριοι της διοικησης εδωσαν 100 μυρια σχεδον για το νευμαρ οταν η ομαδα ποναγε αλλου.

μια χαρα λεφτα υπαρχουν αλλα δεν ξοδευονται σωστα

αλλα ειναι ικανοι να πουλησουν το μεσσι για να κανουν την ανακατασκευη του γηπεδου

ασε τωρα ξερουμε οτι μας κοροιδευουν δεν ειμαστε χαζοι.

αν ηθελαν θα ειχαν παρει

Δημοσ.

2010 (442 μύρια)

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/article1067436.ece

2013 (331 μύρια)

http://www.sportandbusiness.gr/index.php/athlitikibiomixania/item/20700-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BB-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-100-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Debt+By+Faous.jpg

Δε ξέρω πόσα ήταν τελικά το ποσό που δαπανήθηκε για τον Νεϊμάρ, πάντως δεν περιμένω μεγάλο "άνοιγμα" την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η Ρεάλ έχει ακόμα μεγαλύτερο χρέος, αλλά ας μη μιλήσουμε για αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...