linuslost Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Mια χαρα ο Κλοπ! Ειδικα αμα φερει και τον Ροις μαζι... Τρελαρας και γνωριζει καλα το στυλ ποδοσφαιρου που παιζουμε... Στα αρνητικα οτι ειναι Γερμανος και εχει τελειως διαφορετικη κουλτουρα απο τους Λατινους.
Ethiops Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εγω Μπιελσα θελω ακομα αλλα δεν το βλεπω....Κλοπ τρομερος αλλα δεν ξερω αν μας ταιριαζει. Μεσ' στο μυαλό μου είσαι. Κι εγώ λατρεύω Μπιέλσα. Ο Μαρτίνο είναι της φιλοσοφίας Μπιέλσα, αλλά όταν δεν έχουμε την υπομονή να κρατήσουμε αυτόν για τουλάχιστον δύο χρόνια, σκέψου ότι ο Μπιέλσα δεν θα αντέξει ούτε τρεις μήνες με τα τρελά πειράματα του. Βλέπεις, μαζί με τους τίτλους, ήρθαν πολλοί πιτσιρικάδες (αγοραστικό κοινό) που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και το μόνο που θέλουν είναι άμεσοι τίτλοι. Ο Κλοπ απ'την άλλη, είπε ο ίδιος ότι δεν του αρέσει το σύστημα της Μπάρτσα. Και να έρθει (πιστεύω αδύνατο), θα θέλει να παίζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζει ή μάλλον είναι της μοίρας της να παίζει. Το 4-3-3. Και τέλος επειδή πιστεύω ότι η τιμωρία για τις μεταγραφές θα ισχύσει για ένα χρόνο τουλάχιστον, Κρόιφ προπονητής. Θέλω να το δω, ο μόνος είμαι;
linuslost Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μεσ' στο μυαλό μου είσαι. Κι εγώ λατρεύω Μπιέλσα. Ο Μαρτίνο είναι της φιλοσοφίας Μπιέλσα, αλλά όταν δεν έχουμε την υπομονή να κρατήσουμε αυτόν για τουλάχιστον δύο χρόνια, σκέψου ότι ο Μπιέλσα δεν θα αντέξει ούτε τρεις μήνες με τα τρελά πειράματα του. Βλέπεις, μαζί με τους τίτλους, ήρθαν πολλοί πιτσιρικάδες (αγοραστικό κοινό) που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και το μόνο που θέλουν είναι άμεσοι τίτλοι. Ο Κλοπ απ'την άλλη, είπε ο ίδιος ότι δεν του αρέσει το σύστημα της Μπάρτσα. Και να έρθει (πιστεύω αδύνατο), θα θέλει να παίζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζει ή μάλλον είναι της μοίρας της να παίζει. Το 4-3-3. Και τέλος επειδή πιστεύω ότι η τιμωρία για τις μεταγραφές θα ισχύσει για ένα χρόνο τουλάχιστον, Κρόιφ προπονητής. Θέλω να το δω, ο μόνος είμαι; Πρεπει πρωτα να αλλαξει η διοικηση... Δεν ειναι ομως λιγο μεγαλος και αρκετα περιεργος και αυτος? ΥΓ: Πηραμε το CH.L των νεων.. Ειδα καποια ματς στην τηλεοραση, τρελη παιχτουρα ο Τραορε (αν ειναι οντως 18-19 χρονων και δεν λεει ψεμματα)
Tilemaxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ποιός Μπιέλσα; Όχι άλλον ταβερνιάρη στην ομάδα. 1
Ethiops Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πρεπει πρωτα να αλλαξει η διοικηση... Δεν ειναι ομως λιγο μεγαλος και αρκετα περιεργος και αυτος? Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με την διοίκηση μετά την παραίτηση Ροσέλ. Είναι ήδη αρκετά στριμωγμένοι με το θέμα Νευμάρ, το συμβόλαιο του Μέσι, με τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό και κυρίως αυτό με τις μεταγραφές. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα αναγκαστεί η ομάδα να παίξει με παίχτες από τις ακαδημίες και μάλιστα σε θέσεις που έχουμε εδώ και χρόνια πρόβλημα και πλέον έγινε χειρότερο. Ο Βαλντέζ τραυματίας, ο Πίντο συνταξιούχος, είσαι δίχως τέρμα. Άμυνα ο Πουγιόλ σταματάει, ο Μασεράνο έλεος! και ο Μπαρτρά καλός μόνο για τρίτος σε τέτοιο επίπεδο. Ο Τσάβι ίσως να έφευγε και πες να μείνει, μεγάλωσε κι αυτός δυστυχώς. Επίθεση νομίζω αν δουλευτεί σωστά δεν χρειάζεται κάτι, ειδικά μετά την επιστροφή Ντεουλοφέου που τον πιστεύω πολύ. Αν χρειαστεί να ανεβάσουμε τόσους παίχτες από τις ακαδημίες ποιος θα ναι πιο κατάλληλος από τον Κρόιφ που του χρεώνεται όλο το σύστημα της ομάδας; Ποιός Μπιέλσα; Όχι άλλον ταβερνιάρη στην ομάδα. Στην περίπτωση όμως που μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές, θέλω τον Μπιέλσα με χίλια. Ο Γκουαρδιόλα έχει πει ότι τον έχει μελετήσει πιο πολύ από κάθε άλλον και έχει πάρει πολλά στοιχεία του. Εκείνη την χρονιά που η Μπιλμπάο έπαιζε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, νομίζω ήταν η τελευταία χρονιά του Πεπ και ακουγόταν για αντικαταστάτης του. Τελικά διαλέξαμε Βιλανόβα με την ελπίδα να βγει δεύτερος Πεπ... Οι μεταγραφές που θεωρούνταν κλεισμένες τις θεωρώ πάρα πολύ καλές. Ο τέρμας όσο μπορώ να ξέρω είναι τεράστιο ταλέντο, ο Ρόις αν ισχύει μεταγραφάρα και αυτός ο Χαλίλοβιτς που με Μπιέλσα προπονητή θέλω να πιστεύω ότι θα αφήσει ιστορία, ένστικτο... Αμυντικό βέβαια δεν παίρνουμε, έχουμε μάσε... Και στην τελική ο Μπιέλσα και τρελάρας είναι, για να τους ξυπνήσει λίγο και δεν υπολογίζει από ονόματα.
kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Άλλη μια φορά πίσω στο σκορ από το 1ο 10λεπτο. 1
gas83 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 μαλλον οφσαιτ πρωτη φορα βλεπω ματς τοσο αδιαφορος και ο λογος ειναι ο αχρηστος που εχουμε στον παγκο εχει καταστρεψει ολο το παιχνιδι της ομαδας ο σεσκ ο χειροτερος παιχτης με διαφορα μεσα στο 14 ξεκιναει ολα τα ματς βασικος και χανουμε τον ινιεστα στα πλαγια και ενω το βλεπει συνεχεια οτι δε λειτουργει συνεχιζει το βιολι του. τι να πω ρε πουστη. ακομα και να ισοφαρισουε και να το παρουμε αδιαφορο θα μου ειναι με αυτα που βλεπω για ακομα ενα ματς δεν ηταν για να χανουμε καθθαρο χ ειναι το ματς αλλα ειπαμε ουτε τερμα εχουμε αυτη τη στιγμη(ενας αλλος θα το εβγαζε ανετα το γκολ) το οποιο μαλλον ειναι οφσαιτ αλλα θελω να το ξαναδω για σιγουρια
kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν το βλέπω, γιατί με είχε συνεπάρει το θέαμα στην Τούμπα. Θέλω να ξεφτιλιστούμε απόψε από τη Ρεάλ να τελειώσουμε μια και καλή με τον Μαρτίνο. 1
ougxar Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 χαρα στο κουραγιο σου που ελπιζεις ακομα για φετος
gas83 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν το βλέπω, γιατί με είχε συνεπάρει το θέαμα στην Τούμπα. Θέλω να ξεφτιλιστούμε απόψε από τη Ρεάλ να τελειώσουμε μια και καλή με τον Μαρτίνο. αρχιζω και συμφωνω αν ειναι να χασουμε την κουπα και να φυγει ο κλοουν ειμαι μεσα αν ειναι δυνατον με αυτο το ροστερ να παιζεις με σεντρες εδω και 2 μηνες απο τον λουκα βυντρα της μπαρτσα και κανεις να μη του λεει τιποτα(ΖΩΟ ΤΑΤΑ)
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Αν ειχαν τον κλαψιανο μεσα θα ειχαμε φαει ηδη 3 γκολ.... Πετα τον εξω τον καραγκιοζη τον Σεσκ!!
ougxar Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 δε μπορω να καταλαβω γιατι δε παιζει ο Αλεξις απο την αρχη στα τελευταια ματς τι ψαχνω και εγω τωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα