Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι έχουν τη δυνατότητα να προωθούν ταλέντα απο τις ακαδημίες και μέσα σε ένα-δύο χρόνια να γίνονται top class παίκτες είναι κάτι το μοναδικό.

Δημοσ.

Μπα ο φόντας έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο καλός όσο ο Μουνιέσα.Ο φόντας είναι στυλ πικέ.Παίζει και αμ χαφ ενώ ο μουνιέσα είναι καθαρό στόπερ.

Δημοσ.
Μπα ο φόντας έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο καλός όσο ο Μουνιέσα.Ο φόντας είναι στυλ πικέ.Παίζει και αμ χαφ ενώ ο μουνιέσα είναι καθαρό στόπερ.

Παίζει και αριστερό μπακ ο Μουνιέσα. Κι εγώ για μεγαλύτερο ταλέντο το Μουνιέσα ξέρω αλλά είναι και 2 χρόνια μικρότερος και προς το παρόν ακούγεται ο Φόντας.

Δημοσ.
Φοβερό άρθρο για τον Ινιέστα.Ini-Esta Aqui!

Μέχρι και σχολείο έχει η ομαδάρα.Αυτά είναι.

Tι σημαίνει αυτό που γράφει η φανέλα του ;

Δημοσ.

Ο Ινιέστα είναι ίσως ο πιο underrated παίκτης της Μπάρτσα, και αν δεν ήταν ο Ντέκο θα είχε πρωταγωνιστήσει πολύ πιο νωρίς. Πάντως τέτοιο τρέξιμο 120' λεπτά σαν το χθεσινό δεν το έχω ξαναδεί. Πραγματικός ηγέτης. Δεν πα να έτρωγε αγωνιές, κλωτσιές, απτόητος. Βέβαια αυτό οφείλεται και στον ότι είχε να παίξει μπάλα 2-3 μήνες.

Δημοσ.

Κατα το Θεοφιλο ο Ινιεστα δε φανηκε στο ματς .... :lol::lol::lol:

Τα θελει και τα λεει ή του τα λενε .... ? :lol::lol::lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κατα το Θεοφιλο ο Ινιεστα δε φανηκε στο ματς .... :lol::lol::lol:

Τα θελει και τα λεει ή του τα λενε .... ? :lol::lol::lol:

Γιατί το ότι έλεγε συνεχώς: "Η Ισπανία μπορεί να αφήσει τον τίτλο losers"? Ελπίζω να μην ξανασχολιάσει σγώνες τέτοιας σοβαρότητας.

Επεξ/σία από Nate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...