ougxar Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 αφου δε φαγαμε 2ο ελπιζουμε ακομα,για την αμυνα τα λεμε εδω και 2 χρονια τα ξερουμε,τα ξερουν
gas83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Η αμυνα της Ρεαλ Μ. ειναι για γελια αλλά εμεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καν αμυνα ωστε να μιλησουμε για αυτη! εε ναι μηπως λεω μηπως το γραφω αυτο που λες στο quote που απαντησες και δε το ειδες??? θα με τρελανεις??? χαχαχαχαχαχαχαχαααα εβγαλε τον ινιεστα νταξει παω πασο
PostHelper Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ΤΕΛΟΣ! Αλλη μια χαμενη χρονια.... Θελουμε προπονητη μαλλον. Και ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΠ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
ougxar Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ευτυχως η δυστυχως εχω πιο σοβαρα θεματα για να στενοχωρηθω,αλλες φορες δε θα με επιανε υπνος
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πέρασε άξια η Ατλέτικο. Κρίμα. Αλλά με τόσα προβλήματα δεν πάμε πουθενά. Δεν πειράζει του χρόνου πάλι, αν δεν τιμωρηθούμε τελικά.
PostHelper Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ευτυχως η δυστυχως εχω πιο σοβαρα θεματα για να στενοχωρηθω,αλλες φορες δε θα με επιανε υπνος Αστα να πανε. 5 μηνες θλιψη. Ακομα και πρωταθλημα+κυπελλο να παρουμε δεν θα αλλαξει αυτο. Μας εχουν παρει χαμπαρι και με μαζικη αμυνα γρανιτη πισω, δεν μπορουμε να βαλουμε γκολ ουτε με αιτηση.Γ κολ θα φαμε σιγουρα οποτε.... Αλλαγη (ΙΣΩΣ) προπονητη και ΣΙΓΟΥΡΑ(αλλιως μια απο τα ιδια θα ειναι και του χρονου και του παραχρονου κλπ) αποκτηση 1-2 σεντερ μπακ τοπ επιπεδου.
gas83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ 1-0 ΜΟΝΟ εκτος απο αμυντικους θελουμε και προπονητη.εγινε φανερο σε αυτα τα 2 ματς συνεχιζουμε.εχουμε ενα μικρο προβαδισμα για το πρωταθλημα πιστευω χωρις αλλες υποχρεωσεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΜΕΣΣΙ. παιζετε η προκριση και κοιταει την μπαλλα να περναει απο διπλα του σα να μην τρεχει τιποτα 2
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καπως περιεργο θα ειναι το σχολιο μου. Αλλα σπαταλαει πολλες ευκαιριες η ατλετικο. Δεν θεωρω τον τερματζη της μπαρτσα τοσο καλο απλα καλο θα ηταν, που και που κανα σουτ να μην παει πανω του. Μπραβο στην ατλετικο. Επισης ακουω συγκρισεις της αμυνας της μπαρτσα με την αμυνα της Ρεαλ. Η ρεαλ ειναι η ομαδα μου στην ισπανια αλλα θεωρω οτι η συγκριση ειναι ανιση. Εμεις εχουμε τη χειροτερη αμυνα ΜΑΚΡΑΝ. Εδω κλεισμενοι στην αμυνα 9 παιχτες και παλι οι προωθημενες περνανε λες και ειναι το παλιο pro... H αμυντικη λειτουργια γενικοτερα της Ρεαλ ειναι εντελως δυσλειτουργικη χωρις συννενοησεις.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Απ' το μάτς με την ουραγό Μπέτις είδαμε οτι ο κάθε αντίπαλος όσο μικρός και να 'ναι θα μας το βάλει το γκόλ βρέξει-χιονίσει, και σήμερα γλιτώσαμε διασυρμό. Και εκτός αυτού, με ένα γκόλ σε δύο μάτς απο ένα θεωρητικά επιθετικό ρόστερ, δεν πάς πουθενά. Όλοι απόψε αργοί, αδιάφοροι, άγευστοι, άοσμοι, και όλα τα σχετικά. Μηδέν πλάνο, μηδέν ανάπτυξη, μονάχα το φάντασμα του συστήματος που έπαιζε ο Πεπ όπου το έχουν μυριστεί και οι πέτρες εδώ και πέντε χρόνια.Δεν μπορώ καν να πω για αποφάσεις της διοίκησης, αφού δεν υπάρχει διοίκηση. Μόνη ελπίδα όσο και αν ακούγεται τρελό αυτή την στιγμή, είναι να ξαναμπεί στα πράγματα ο Λαπόρτα.
PostHelper Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΜΕΣΣΙ.παιζετε η προκριση και κοιταει την μπαλλα να περναει απο διπλα του σα να μην τρεχει τιποτα Αδιαφορο δεν θα τον ελεγα αλλά οχι οτι και προσπαθουσε για το 100%. Σαν να συμβαινει κατι(τον πειραξε που τον εβαλε παλι πλαγια, εχει κατι με προπονητη, συμπαικτες, σκεφτεται το μουντιαλ και δεν θελει να κουραστει τωρα) ηταν. Για να λεμε βεβαια και την αλλη πλευρα, ειχε ΔΙΑΡΚΩΣ 2 εως 3 αμυντικους στο 1 μετρο να τον περικυκλωνουν.
gas83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ακομα γελαω με την αλλαγη ινιεστα και το συστημα απιστευτο 5 ματς εχουμε παιξει με την ατλετικο και ακομα δεν ξερει τι κανει οπωσδηποτε προπονητη ακομα και αν κανουμε νταμπλ νομιζω ειναι ξεκαθαρο
EKTELESTES Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εγώ δεν έχω καταλάβει ρε γαμώτο τόσα χρόνια, γιατί είμαστε η μοναδική γαμωομάδα του πλανήτη που δεν κάνει crosses, σέντρες από το πλάι της περιοχής, συρτές, ψηλές κλπ. Μας έχουν πάρει όλοι πρέφα τόσα χρόνια και κλείνουν το κέντρο της περιοχής και τέλος. Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι κάνουν.
gas83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εγώ δεν έχω καταλάβει ρε γαμώτο τόσα χρόνια, γιατί είμαστε η μοναδική γαμωομάδα του πλανήτη που δεν κάνει crosses, σέντρες από το πλάι της περιοχής, συρτές, ψηλές κλπ. Μας έχουν πάρει όλοι πρέφα τόσα χρόνια και κλείνουν το κέντρο της περιοχής και τέλος. Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι κάνουν. κανουμε με τον ντανι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
flik Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πόσες δυνάμεις έχουν οι παίχτες της Ατλέτικο ρε παιδιά;Στηρίζονται στο πάθος που βγάζουν, όχι στην τεχνική τους. Εννοείται οτι είναι δεμένη ομάδα κτλ. Αλλά εκεί ξεχωρίζουν. Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο οτι είναι ακόμα πρώτοι στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά Ch.L. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα