Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θέλω να φανταστώ τι κάνει ο Μέσι στις προπονήσεις, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μάτα καλός πάντως.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rucvb6KY0BE[/ame]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον Ροναλντο.Μεγαλος μπαλαδορος,απιστευτο agility,εχει κατακτησει τα παντα σε αυτην την ηλικια σε συλλογικο επιπεδο ΑΛΛΑ φατσα και χαρακτηρας(μεσα και εξω απο το γηπεδο)για πολλες μα παρα πολλες μπουνιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και που κολλάει αυτό στο topic της Μπαρτσελόνα;

Ο,τι να ναι .. :lol:

Κολλαει οσο κολλαει και το βιντεο με τα skills του ronaldo μ'αυτη τη λογικη.Ενα σχολιο εκανα μιας και ποσταραν το βιντεο στην προηγουμενη σελιδα.Σιγα ρε σεις,σας εθιξα το thread?;)Χαλαρωστε.

Επεξ/σία από speedy23

Κολλαει οσο κολλαει και το βιντεο με τα skills του ronaldo μ'αυτη τη λογικη.Ενα σχολιο εκανα μιας και ποσταραν το βιντεο στην προηγουμενη σελιδα.Σιγα ρε σεις,σας εθιξα το thread?;)Χαλαρωστε.

Να quotάρεις άλλη φορά. Το μήνυμα σου φάνηκε τελείως ξεκάρφωτο ;)

Αυτός ο παίχτης έχει καλά στοιχεία αλλά το ότι είναι υπερβολικά αργός μάλλον τον καθιστά ακατάλληλο για Barca. Εγώ πάντως θα ήθελα να τον δω για μια σεζόν ακόμα...

Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, απ' τη μία μπορείς να πεις ότι δόθηκαν 10+ εκ. στη Σαχτάρ για το τίποτα αλλά απ' την άλλη τα 12-15 εκ. είναι πολύ καλά λεφτά για αυτόν τον παίχτη τη δεδομένη στιγμή και μειώνουν τη ζημιά...

Θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτηθεί και σέντερ μπακ και δεν θα ρισκάρουν με κάνα Ράφα για μπακ απ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...