flik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κι όμως έχω παίξει αμέτρητες φορές, σε καλό επίπεδο μέχρι την ηλικία των 20, και φυσικά και άλλα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά, και ακόμα και μικρός δεν ήμουν έτσι.Υπάρχουν μερικοί παίχτες που δεν το κάνουν. Που βγάζουν μέσα στο γήπεδο ένα επίπεδο. Και έχω παρατηρήσει οτι απο τις ακαδημίες των μεγάλων ομάδων είναι πιο πιθανό να βρεις τέτοιους παίχτες, διότι εκεί ξέρουν και δίνουν προσοχή και στη γενικότερη παιδεία των παιδιών. 2
gas83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ναι και εγω ετσι ειμαι ειναι αναλογα και το χαρακτηρα. δε μου αρεσει να προσπαθουν να με κλεψουν ειτε ειναι μπαλλα ειτε καποιο αλλο αθλημα οποτε ουτε εγω το κανω παρολαυτα επειδη μιλαμε για ποδοσφαιρο δυστυχως αυτο ειναι το συνηθισμενο και το μεγαλυτερο ποσοστο ετσι ειναι εχω εκνευριστει απειρες φορες με παιχτες απο ομαδες που υποστηριζω αν κανουν θεατρο η διαμαρτυρονται χωρις λογο. δεν ειναι καθολου ωραιο 2
linuslost Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αποχωρησε ο Ντιεγκο Κοστα απο την προπονηση με προβλημα στο γονατο και μαλλον δεν παιζει σημερα...
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι, εκτός αυτου, αποχωρησε και ο Τσαβι απο την προπονηση με πονεμενο γονατο και ο Ινιεστα απο το εστιατοριο με γαστρεντεριτιδα και ο Πικε τρακαρε σε πυροσβεστικο κρουνο και μαλλον δεν παιζουν σημερα....
Rabican Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 δεν κοβετε τα πρωταπριλιατικα;; εψαχνα να δω ποτε τρακαρε ο πικε.. εκανα γυρα σε ολα τα site και πουθενα δεν εβλεπα κατι!!!!!χαχαχαχα
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ρε για τον Costa αλήθεια είναι. Α ναι? Εγω νομισα οτι ειναι πρωταπριλιατικο. Ελπιζω η παραπανω προταση σου να μην ειναι στα πλαισια της ημερας. Για αυτο μισω αυτη τη μερα γιατι πολλοι γινονονται ψευτες χωρις καμια ουσια!!
linuslost Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με Ντιέγκο Κόστα τελικά η Ατλέτικο... Τι βλέπετε για απόψε?
~mxls~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με τον καλό Μέσσι που βλέπουμε πλέον, καθαρά φαβορί η Μπάρσα.
Rabican Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 το θεμα ειναι να μην τραυματιστει γιατι η ατλετικο παιζει σκληρα..
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 το θεμα ειναι να μην τραυματιστει γιατι η ατλετικο παιζει σκληρα.. Ε ρε γουρσουζη ουστ!!!!!!! :mad: :mad: Παντως η Αθλετικο παιζει σκληρα αλλά οχι αντιαθλητικα απο οσο την εχω δει. Το νευρωνικο δικτυο μου, μου βγαζει 4-0 σκορ σημερα. Αλλο γουρσουζικο και αυτο!! Ελπιζω να νικησουμε με 2-0 ή και με 1-0 γιατι εκει μεσα δεν χανουμε.
gas83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 αν δε φαμε γκολ κατα τη γνωμη μου περναμε ευκολα ακομα και με 1-0 ειμαστε τεραστιο φαβορι με εντεκαδα σιτυ και ρεαλ ο τατα. λογικο.ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει. και λογικα αν τα βρουμε σκουρα μπορει να βγει σεσκ η τσαβι να μεταφερθει ινιεστα στο κεντρο και να μπει καποιος εκ των πεδρο αλεξις περιμενω νικη παντως σε κλειστο ματς 1
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εξω ο Πικε μεσα ο Μπαρτρα!! :( :( Απο το 10' λεπτο τραυματισμος.
linuslost Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εξω με τραυματισμο ο Πικε και μεσα ο κρυος Μπαρτρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα