Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κιριλεμαν ακομα πιστευεις οτι τελειωσε ρε φιλε??????????????????

τεραστια γκελα η ρεαλ.εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε και ενα χ και να ειμαστε παλι μπροστα(σε σχεση με ρεαλ) λογο των μεταξυ μας.

να και ενα καλο για σημερα.

τρομερο πλεονεκτημα

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου ο ινιεστα κολαει ακομη πιο πολυ την μπαλλα στο ποδι απο το λεο πραγμα το οποιο φανταζει αδιανοητο και ομως γινεται.

προεκταση του ποδιου του κανονικα

το ακομα καλυτερο ειναι οτι ο λεο το κανει αυτο και σε φουλ ταχυτητα το οποιο ειναι εκπληκτικο

Αυτο που εννοουσα ειναι ο ελεγχος της μπαλας. Και μιλωντας για Ινιεστα και Μεσι περι αυτου, μιλαμε για δυσθεωρητα επιπεδα ποιοτητας, αλλά ομως βλεπω διαφορά αφου ο Μεσι εχει πιο καλα αντανακλαστικα και την ελεγχει με καλυτερο τροπο σε καθε δυνατη κατασταση. Και κυριως εν κινησει.

Και ο Ρονάλντο είναι εξαιρετικά δύσκολο να μαρκαριστεί, και ο Ινιέστα. Αλλά όταν ο Μέσι έχει κέφια, ασχέτως που φέρος δεν έχει συχνά, νομίζω είναι απο αλλού.

Διαφωνω οτι δεν εχει κεφια, που το λες συνεχεια. Περαν της περιοδου του τραυματισμου του και των μεσοδιαστηματων που δεν ηταν καλα λογω της ευαισθησιας και του φοβου που ειχε, επαιζε παντα σε ανωτερο επιπεδο απο ολους, ευκολα κιολας. Ειναι ο μονος που αν παρει τη μπαλα εξω απο την περιοχη, ξερεις οτι κατι θετικο θα κανει. Ολο και καποια καλη ενεργεια θα κανει, ολο και κατι θα σκεφτει. Καμια σχεση με Ροναλντο και Ινιεστα σε αυτο το θεμα.

το κερατο μου μεσα

τραυματιστηκε ο βαλντες φενεται σοβαρο.

με πιντο δε παμε πουθενα

ΤΕΡΑΣΤΙΟ κριμα, αλλά δεν ειναι και η καταστροφη αφου δεν βασιζομασταν στην αμυνα φετος. Τραγικοι ειμαστε. Οποτε μικρη η διαφορά αν και υπαρκτη. Και ισως στο επιπεδο αυτο θα ειναι σημαντικη. Θα δειξει.....

Πολυ ομορφα πραγματα στη Σεβιλλη μεχρι στιγμης....2-1 τελικο.

Στο -1 απο την πρωτη Ατλετικο πλεον και στο +2 απο τη Ρεαλ.

Τέλεια!

Τωρα ειναι στο χερι μας. Με 8 στα 8 το πηραμε. Αλλά δεν μας εχω καμια εμπιστοσυνη οποτε ακομα τα πραγματα ειναι θολα.

Αμα παιζουν ετσι βεβαια Μεσι και Ινιεστα θα το κανουμε αλλά ε ποδοσφαιρο ειναι, αμυνα τραγικη εχουμε οποτε ακομα ολα ειναι θολα.

Στο 1ο γκολ παλι αυτος ο Μεσι τι παικτης!! Παντα βρισκει κατι θετικο να κανει και το κανει να μοιαζει τοσο ευκολο. Τι αερινη πασα και την κανει λες και κανει περιπατο στο παρκο.

Επισης εκπληκτικη η πασα-ασιστ του Ινιεστα στο 2ο γκολ.

Εκπληκτικα εκπληκτικη και η πασα-ασιστ στον Νευμαρ επισης στο 3ο γκολ!! Ποιος την εβγαλε? Ο Αλβες?

τεραστια γκελα η ρεαλ.εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε και ενα χ και να ειμαστε παλι μπροστα(σε σχεση με ρεαλ) λογο των μεταξυ μας.

να και ενα καλο για σημερα.

τρομερο πλεονεκτημα

Σωστο αυτο με το Χ.

Αν εφερνε Χ η Ρεαλ Μ. σημερα τοτε δεν θα ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα.

Μεγαλη νικη της Σεβιλλης!!

Οποτε εχουμε περιθωριο και για Χ αλλά μην ξεχναμε και την Αθλετικο ετσι? Αυτη ειναι πρωτη τωρα, οχι εμεις.

Δημοσ.

η ατλετικο εχει το ποιο δυσκολο προγραμμα και απο τους 3 παντως αλλα ακομα και πολυ καλα να παει παλι μπορουμε να κανουμε ενα χ και να ειμαστε στο κολπο

.την κερδιζεις τελευταια αγωνιστικη και το παιρνεις

και νομιζω αν το τελευταιο ματς κρινει πρωταθλημα μεσα στο καμπ νου κατα τη γνωμη μου το εχουμε παρει πριν καν αρχισει το ματς

αλλα ας μην προτρεχουμε.

οτι εγραφα πριν θα γραψω και τωρα.

εχει δρομο το πρωταθλημα και επαναλαμβανω θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο το πως θα πανε οι ομαδες στο Τ.Λ. και τι κουραση θα εχουν απο κει.

ειδικα στο ζευγαρι μπαρτσα-ατλετικο που ενας απο τους 2 θα αφοσιωθει για το πρωταθλημα

και μην ξεχναμε εχουμε και τελικο με ρεαλ.αλλο ενα ματς επιπλεον κουραση

εχει δρομο αλλα πρεπει να εκμεταλευτουμε το τρομερο πλεονεκτημα που πηραμε σε σχεση με ρεαλ σημερα.

το καλο παντως ειναι οτι δειχνουμε να εχουμε φορμαριστει εκει που επρεπε.

αν δεν ειχαμε και το βαλντες θα ηταν ολα αψογα

προς το παρων παντως ειναι στο χερι μας.

• Like 1
Δημοσ.

ακομα νωρις ειναι κανενας δε ξερει τι θα γινει

παντως οι καλυτερες μερες ειναι αυτες για να βλεπεις φανμποις του ροναλντο να κλαιγονται στα αθλητικα σαιτ

• Like 3
Δημοσ.

Παντως αν η Ατλετικο το παει μεχρι το τελος ετσι και το σηκωσει δεν θα στενοχωρηθω ιδιαιτερα.....εχουν καταφερει το ακατορθωτο μεχρι τωρα με παικτες που αξιζουν ολοι μαζι οσο 4-5 απο Μπαρσα ή Ρεαλ. Καταπληκτικη δουλεια μπραβο τους.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το είχα πάρι χαμπάρι οτι ήταν σήμερα η εμβόλιμη. Αγόρασα και το 2Κ14 σήμερα και αφαιρέθηκα εντελώς. Όπως έλεγε και ο Μαρτίνο, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Απο εδώ και πέρα είναι 8 τελικοί κυριολεκτικά, δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όπου είναι το μάτς της πενταετίας για την ομάδα.

Αν και γνώμη μου μέχρι τότε η Ατλέτικο θα έχει ξεφουσκώσει. Εκτός και αν αποφασίσει να μην τα δώσει όλα στο Τ.Λ και να πάει για τίτλο. Τρομερό πρωτάθλημα φέτος όπως και να 'χει.

Βασικά μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα έτσι ώστε με ένα απλό Χ την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίζουμε τίτλο. Αφού στην ισοβαθμία είμαστε πάνω απο Ρεάλ.

Δημοσ.

O Messi παντως τα τελευταια 2 χρονια και ειδικα φετος, εχει ανεβασει τις πασες του σε αλλα επιπεδα.... Βγαζει καθετες πασες με μεγαλη ακριβεια, αλλα το πιο δυσκολο ειναι οτι μπορει και "βλεπει" πασες που αλλοι παιχτες δεν το κανουν!

Τον Ντελοφεου τον εχει δει κανεις φετος με την Εβερτον?

Δημοσ.

Όχι, με διέψευσαν τα παλτά της Ρεάλ, δηλαδή αν ήμουν οπαδός τους θα πήγαινα τώρα Μαδρίτη για γιαούρτωμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι φαβορί είναι η Ρεάλ, αν με ρωτάς, απλά δεν περίμενα ότι μετά τη χθεσινή αγωνιστική θα ήμασταν από πάνω. Πάντως, είναι φανερό ότι έχουμε πάρει τα πάνω μας σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς, χάσαμε τον Βαλντέζ.

Δημοσ.

Ελα, κανείς δεν περίμενε τέτοιες αλλαγές φέτος στο πρωτάθλημα. Και κανείς δεν περίμενε γενικά τέτοιο πρωτάθλημα, εννοώ με Ατλέτικο πρωτοπόρο! λίγο πριν το τελος.

Δημοσ.

προσωπικα πιστευω οτι με pinto και αυτη την αμυνα, καπου θα γκελαρουμε. και αν οντως συμβει, απλα ευχομαι να το παρει η ατλετικο. οχι επειδη ειμαι αντι-ρεαλ.. απλα ας το παρει και καποιος αλλος..

• Like 3
Δημοσ.

προσωπικα πιστευω οτι με pinto και αυτη την αμυνα, καπου θα γκελαρουμε. και αν οντως συμβει, απλα ευχομαι να το παρει η ατλετικο. οχι επειδη ειμαι αντι-ρεαλ.. απλα ας το παρει και καποιος αλλος..

Mε τον Μεσσι τοσο τρελαμενο τις τελευταιες αγωνιστικες, δεν νομιζω πως θα γκελαρετε πουθενα. Μακαρι δηλαδη αλλα δυσκολο.  :-D

Δημοσ.

Βασικά κι εγώ ενώ στην αρχή δεν με ένοιαζε πάρα πολύ εφόσον το χάσει η ρεάλ ποιος θα το πάρει, πλέον θεωρώ πως πρέπει να το πάρει η Ατλέτικο. Δεν υπάρχει αυτό που κατάφερε αυτή η ομάδα ρε παιδιά. Και συνεχίζει και Τσ.Λ. Αδιανόητο.

• Like 2
Δημοσ.

εχω μια μεγαλη συμπαθεια στον Σιμεονε. απο τοτε που ηταν παιχτης (αργεντινος γαρ).

πλεον εχω αποκτησει και εκτιμηση και σε αυτα που καταφερνει ως προπονητης, εχοντας να διαχειριστει σαφως λιγοτερο δεμενο συνολο απο οτι εμεις η με σαφως μικροτερο μπατζετ απο οτι εμεις η η ρεαλ..

μακαρι να το παρουμε, απλα και να το παρει η ατλετικο θα ειναι μια ανταμοιβη για μια ομαδα που τα καταφερε περιφημα, οποτε δε θα με πειραξει.

ο μεσι εχει δαιμονιστει, ευτυχως. ειναι καλος οιωνος, απλα φοβαμαι δεν αρκει αυτο! μεσοεπιθετικα ειμαστε φουλ φορμαρισμενοι. πισω ειναι το θεμα τι γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ δυσκολο παιχνιδι αυριο με εσπανιολ εκτος η οποια εχει χασε απο τους 3 πρωτους ολα τα ματς 1-0 πολυ δυσκολα ενω εχει και 2 νικες επι της μπιλμπαο.

πρεπει να κερδισουμε εστω και με μισο μηδεν.

αυτη η εξοδος και η αλλη στο μαδριγαλ κρινουν το πρωταθλημα

το προβλημα ειναι οτι ακολουθει και ματς με ατλετικο για το Τ.Λ. οποτε πρεπει να γινει και καποιο καλο ροτασιον αλλιως οι παιχτες θα πεθανουν

το ακομα μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι μαλλον δε θα ξεκινησει ο ινιεστα μιας και οπως ειπε ο τατα σημερα εγινε αλλαγη προχτες επειδη ενιωσε καποιες ενοχλησεις και ειμαι σιγουρος οτι θα τον αφησει στον παγκο μιας και το ματς με την ατλετικο ειναι πιο μεγαλο..

ελα ομως που οταν λειπει ο ινιεστα γκελαρουμε γιατι οπως εχω πει επανελημενα ο μεσσι γυρναει να κανει και τη δουλεια του ινιεστα οταν αυτος λειπει οποτε εχουμε θεμα στην επιθεση μιας και δεν υπαρχει αλλος να τον αντικαταστησει επαξια.(ΤΟΝ ΙΝΙΕΣΤΑ)

το μονο θετικο ειναι οτι σχεδον ολοι οι παιχτες ειναι σε καλη φορμα οποτε ελπιζω να μη φανει τοσο η απουσια αν και αν στραβωσει το ματς πιθανοτατατ να παιξει λιγη ωρα,

ας ελπισουμε να μη γινει αυτο και να χουμε ενα ευκολο διπλο.οσο λιγοτερες δυναμεις;χαλασουμε τοσο καλυτερα.

το καλο ειναι οτι η ατλετικο παιζει ακομα πιο δυσκολο ματς μεσα στην μπιλμπαο και περιμενω γκελα να κανουν και θα ειιναι και αυτοι κουρασμενοι για το Τ.Λ.

ΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...