Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ροναλντίνιο είναι πιο μαγευτικός, αλλά για βιντεάκια.

Νομίζω πως εμείς απο tv βλέπουμε το 50% μόνο. Οι συμπαίχτες και ο προπονητής, αλλά κυρίως οι αντίπαλοι αμυντικοί, γνωρίζουν οτι σαν τον Μέσι δεν έχει περάσει παίχτης αυτήν την εποχή.

Και ο Ρονάλντο είναι εξαιρετικά δύσκολο να μαρκαριστεί, και ο Ινιέστα. Αλλά όταν ο Μέσι έχει κέφια, ασχέτως που φέρος δεν έχει συχνά, νομίζω είναι απο αλλού.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε μια επεμβαση απο σουτ

μονος του

σα να κολλησε το ενα ποδι κατω και μετα επιανε τ γονατο του.

σιγουρα δεν ειναι καλο.

προβλεπω ασχημα μανταντα

• Like 1
Δημοσ.

πολυ κακα νεα..

με τετοια αμυνα και χωρις τον βικτωρα που εχει κανει πολυ καλη χρονια, κλαφτα χαραλαμπε..

ειδα και ενα gif με το στιγμιοτυπο. φαινεται ασχημος τραυματισμος. κριμα κριμα...

Δημοσ.

Xιαστοι και 6 μηνες τουλαχιστον εξω....

Κριμα καθως ειμαστε στο πιο κρισιμο σημειο της σεζον και τον χρειαζομασταν...

Επισης θα μπορουσε να παιξει ακομα και βασικος στο Μουντιαλ φετος!

Σημερα ηταν το τελευταιο παιχνιδι του στη Βαρκελωνη, θα επρεπε να τελειωσει αλλιωςτην καριερα του στην ομαδα μας. Μεσα σε αποθεωση!!!

ΥΓ: Εχω μια ελπιδα οτι ισως τελικα δεν φυγει φετος  καθως ειναι δυσκολο να παρει καλη μεταγραφη και να τον εμπιστευτει μια ομαδα μετα απο τετοιο τραυματισμο. Μην ξεχναμε οτι θα ξαναπαιξει προς Οκτωβριο..

Δημοσ.

ξενερα μου χαλασε ολη τη βραδια.

δυστυχως μειωνωνται και αισθητα οι πιθανοτητες μας για τιτλους

κριμα πολυ κριμα

Δημοσ.

Σιγα την τερματοφυλακαρα ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας....κριμα για τον τραυματισμο αλλα δεν ειναι και αναντικαταστατος. Ο Πιντο θα την παλεψει και θα φανει τιμιος μεχρι το τελος πιστευω.

Δημοσ.

Σιγα την τερματοφυλακαρα ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας....κριμα για τον τραυματισμο αλλα δεν ειναι και αναντικαταστατος. Ο Πιντο θα την παλεψει και θα φανει τιμιος μεχρι το τελος πιστευω.

Τερματοφυλακαρα δεν τον λες,αλλα σε σχεση με τους τερ/φυλακες που υπαρχουν στο ροστερ ειναι τερματοφυλακαρα και θα λειψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Πολυ ομορφα πραγματα στη Σεβιλλη μεχρι στιγμης....2-1 τελικο.

Στο -1 απο την πρωτη Ατλετικο πλεον και στο +2 απο τη Ρεαλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...