Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί να πονάει, εγώ δεν υποστηρίζω καμία από τις 2, ούτε τρολλάρω

Το gifάκι που πόσταρες δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει επαφή και ο άλλος βουτάει, κοίτα το αριστερά του πόδι σκοντάφτει στο χορτάρι ο γκασμάς

Δημοσ.

φιλε δε θελω να ειμαι επιθετικος απεναντι σου αλλα προφανως τρολαρεις

απο το gif δλδ εσυ αυτο που κοιτας ειναι το αριστερο του ποδι????????

χαχαχαχαχαχαχα

εχετε πολυ πλακα μερικοι.

Δημοσ.

Σιγά μην εννοούσα το ματς με τον Απόλλωνα. Το ξαναλέω ότι θα έρθουν οι φάπες και το ξαναλέω ότι δεν με πείθει η ομάδα και το ξαναλέω ότι δε θα σηκώσουμε κούπα φέτος γιατί δεν υπάρχει άμυνα και ως γνωστόν, τις κούπες τις φέρνει η άμυνα. Μή βιάζεσαι, όμως. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν.

Oυτε εμενα με πειθει η Μπαρτσελονα, με πειθει ομως ο Μεσι που δεν προλαβε να επιστρεψει απο τον τραυματισμο του(ειχε χασει και άλλα ματς λογω των προηγουμενων λιγοτερο σοβαρων τραυματισμων) και διεκδικει ακομα και τον τιτλο του πρωτου σκορερ!!

31 Ιανουαριου πινακας πρωτων σκορερ ΛαΛιγκας:

1) Ροναλντο 22

2) Κοστα 19

.....................

15) Μεσι 8

Επανηρθε ο Μεσι τοτε και πλεον:

1) Ροναλντο 26

2) Κοστα 23

3) Μεσι 21

Δημοσ.

φιλε δε θελω να ειμαι επιθετικος απεναντι σου αλλα προφανως τρολαρεις

απο το gif δλδ εσυ αυτο που κοιτας ειναι το αριστερο του ποδι????????

χαχαχαχαχαχαχα

εχετε πολυ πλακα μερικοι.

Πες μου εσύ τι να κοιτάξω γιατί μάλλον βλέπεις κάτι που δεν βλέπω

Ειλικρινά δε βλέπω τίποτα και δε μπορώ να καταλάβω και το "ζουμαρισμένο" πλάνο στον κύκλο πως βοηθάει

Δημοσ.

οκ δεν υπαρχει λογος.

ειπα πριν οτι δε θα πω για διαιτησια  γιατι ο καθενας θα λεει το δικο του και ετσι κι αλλιως δε θα βγαλουμε ακρη και δε το τηρησα.

το σταματαω εδω λοιπον και ας βλεπει ο καθενας αυτο που θελει.

αν δε βλεπεις κατι δε μπορω να κανω και πολλα

Δημοσ.

Μα γιατί, συζήτηση κάνουμε

Η παράβαση που βλέπεις είναι στη χρονική στιγμή που είναι μέσα στον κύκλο?

Δημοσ.

Τις φωτο τις εβαλες για να αποδειξεις πως εχω δικιο φανταζομαι. Που ειναι η ανατροπη οεο?

Η ανατροπη στην υποθεση ειναι οτι νομιζα οτι εχεις καποια ελαχιστα ιχνη λογικης αλλά το παραπανω μηνυμα σου ανατρεπει τα παντα και πλεον πιστευψ οτι δεν εχεις κανενα!!

Για τους στραβους του φορουμ που ειπαν πως υπαρχει πεναλτυ συμπληρωνω εγω...

Καλα η σβουρα στο τελος ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Απλα αισχος... Πριν ειπα πως επρεπε να φαει κιτρινη. Τωρα λεω κοκκινη και τιμωρια για κανενα χρονο για δυσφημιση του αθληματος...

Και του Νευμαρ τελικα, πεναλτυ ειναι διοτι του ακουμπαει το ποδι γκρεμιζοντας τον(οταν τρεχεις και σε ακουμπησει α ετσι τοτε προφανως χανεις την ισορροπια σου και πεφτεις-δεν χρειαζεται να εχει παιξει καποιος ποδοσφαιρο για να το ξερει-και εστω απλως να εχει περπατησει στην ζωη του θα το ξερει) ενω η μπαλα ειναι μπροστα απο τον Νευμαρ, οποτε δεν θα μπορουσε να πηγαινει για τη μπαλα.

ΥΓ: Το λεω για τους υπολοιπους και οχι για εσενα που δεν εχει νοημα να συζηταει καποιος μαζι σου αφου πιο πολλα εχει να προσφερει σε καποιον η συζητηση με τον τοιχο.

Τί να πονάει, εγώ δεν υποστηρίζω καμία από τις 2, ούτε τρολλάρω

Το gifάκι που πόσταρες δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει επαφή και ο άλλος βουτάει, κοίτα το αριστερά του πόδι σκοντάφτει στο χορτάρι ο γκασμάς

Κολλητικη ειναι η τυφλωση?

Το αριστερο ποδι σκονταφτει γιατι προηγουμενως εχει ηδη χασει την ισορροπια του επειδη τον ακουμπαει την ωρα που τρεχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και μάλλον την κόλλησαν και όλα τα ειδησεογραφικά site που δε βλέπουν αυτό που βλέπετε εσείς

Δημοσ.

Μα γιατί, συζήτηση κάνουμε

Η παράβαση που βλέπεις είναι στη χρονική στιγμή που είναι μέσα στον κύκλο?

ΠΑΟΚ εισαι, απαγορευεται να εισαι τυφλος.

Για να σε βοηθησω λοιπον απομονωσα τα 4 frames που μας ενδιαφερουν, τα μεγεθυνα και τα εβαλα να αλλαζουν πιο αργα:

pennnnnnn_zps52de40cb.gif

Τωρα(hint 3o frame)? Μπηκες στο νοημα?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και μάλλον την κόλλησαν και όλα τα ειδησεογραφικά site που δε βλέπουν αυτό που βλέπετε εσείς

κατσε βλεπε και αθλητικη κυριακη αφου πιστευεις οτι σου λενε οι δημοσιογραφοι λολ

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην Μπαρτσελονα, χειριστηκε σωστα το παιχνιδι, εκμεταλευτηκε τις ευκαιριες που ειχε και κερδισε. Τοσο απλα. 

Btw, δεν ξερω γιατι ολα τα ειδησιογραφικα περιγραφουν το παιχνιδι ως υπερματσαρα της 1000ετιας και βαλε. Εγω ειδα 2 ομαδες με αμυντικη λειτουργια της πλακας. Αμα κληρωθουμε με καμια Μπαγερν στο Τσ.λ, να ετοιμαστουμε (και εσεις και εμεις) να μετρησουμε πολλα...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά αθλητική κυριακή ρε φίλε, 3-4 διαφορετικά site που διάβασα και ο speaker από το link που έβλεπα όλοι την ίδια άποψη έχουν όπως και η παρέα μου που το είδε έξω(υποστήριζαν και Μπάρτσα)

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος δάσκαλος

I'm out

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...