Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ @@ Η ΟΜΑΔΑ.

περιμενω σχολιο κιριλεμαν για τις φαπες που θα τρωγαμε και ειχε γραψει και για το ποσο για το π...ο ειμαστε και δε μπορουμε να ανακαμψουμε οπως του ελεγα γιατι δεν εχει καθολου πιστη στην ομαδα και αυτους τους παιχτες

εγραψα πριν το ματς οτι θελει πεδρο αντι ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΝΕΥΜΑΡ και πιστευω αν επαιζε τα 2 πρωτα γκολ πιθανοτατα δε θα τα τρωγαμε μιας και ο πεδριτο γυρναει και μαρκαρει πολυ

για διαιτησια και οι τυφλοι ειδαν.τι να γραψω.

οτι και να γραψω οι μεν και οι δε θα διαφωνουν οποτε δεν υπαρχει νοημα.

το μονο που θα αναφερω ειναι οτι εκει που το βλεπα εγω οι πιο πολλοι μετα το τελος μιλησαν για καθαρη νικη βαση σφυριγματων και αποκλειεται να ηταν ολοι μπαρτσα

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί περιμένεις; Εδώ είμαι. Το ξαναγράφω γιατί στη χαρά σου το προσπέρασες. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Γιατί το ότι ο Νευμάρ δε μαρκάρει, έχεις τεράστιο δίκιο! Τον παρακολούθησα πολύ σήμερα, πολύ χρήσιμος μπροστά, τραγικός πίσω.

Δημοσ.

Αν δεν ηταν πεναλτι αυτο στον Ινιεστα σταματηστε σημερα μερικοι να παρακολουθειτε ποδοσφαιρο.

Επισης και μονο που δεινει ενα πεναλτι στην Ρεαλ σαν κι'αυτο σ'ενα καθοριστικοτατο ντερμπι δειχνει πολλα.....!

Τελος το πεναλτι στον Νειμαρ ηταν και η κοκκινη επρεπε να δωθει.

Υ.Γ.1.Δεν υποστηριζω κανεναν απο τους δυο με την Ατλετικο ειμαι.

Υ.Γ.2.Ας βαλει καποιος τον Πεπε στο ιδιο κελι με τον Χενες.

Υ.Γ.3.Αν παρει το Πρωταθλημα η Ατλετικο καντε με mod για μια μερα να κλεισω το θεμα με τον special μηδεν.

• Like 1
Δημοσ.

Τί περιμένεις; Εδώ είμαι. Το ξαναγράφω γιατί στη χαρά σου το προσπέρασες. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Γιατί το ότι ο Νευμάρ δε μαρκάρει, έχεις τεράστιο δίκιο! Τον παρακολούθησα πολύ σήμερα, πολύ χρήσιμος μπροστά, τραγικός πίσω.

ρε αγορι δε με ενδιαφερει να χασω το πρωταθλημα επειδη ΠΡΕΠΕΙ να το παρει η ρεαλ.

το πρωταθλημα διαρκει πολλες αγωνιστικες και οταν η ρεαλ δεν επαιζε καλα κερδιζε με καθε τροπο.οταν δεν παιζουμε εμεις καλα απλα χανουμε

και ολοι ξερουμε τι εγινε στον πρωτο γυρο για να μεινει η ρεαλ κοντα.

το οτι αυτοκτονουμε στο δευτερο και η ρεαλ ανεβηκε δεν ακυρωνει οτι εχει γινει πιο πριν

ειχα γραψει οτι στα μεγαλα ματς δεν εχει παιξει τιποτα η ρεαλ και παλι αυτο εγινε σημερα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ειναι οτι τοσο καιρο δεν πιστευεις στην ομαδα και εγραφες αραδες για το ποσο ασχημα παιζουμε η για τις φαπες που θα ερχοντουσαν και πιθανων εννοουσες για αυτο το ματς αλλα και τα ματς με τη σιτυ

η ομαδα σου εδειξε ποια ειναι για ακομη μια φορα

εγω με ινιεστα και μεσσι σε αυτη την κατασταση δε φοβαμαι κανενα

Δημοσ.

Τρολλ παρε την κουκλα του special και πηγαινε για υπνο......αυτοι που διαβαζουν εδω μεσα ξερουν αν ειμαι Ατλετικο η οχι.

Δημοσ.

Ολόσωστη. Το παράρτημα του κανονισμού που αφορά στον Πέπε το αναφέρει ξεκάθαρα.

Σοβαρά; Στην Αγγλική την tv είπαν ότι δεν ήταν; Στον Αγγλικό Σκάι ξέρω γω; Καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=Nv3Akohu6ZY

Tελικα καθαρο πεναλτυ ειναι στον Ινιεστα.

Τωρα που ξαναβλεπω το βιντεο που εβαλε ο kirileman, καμια περιπτωση πεναλτυ και στου Ινιεστα... Στριμωχτηκε και βουταει...

Του σκαει ο Ινιεστα την "ποδια" του Αλονσο, ενω ο Αλονσο κατευθυνεται πανω στον Ινιεστα:

in11_zpse7b7dfc2.png

Και ο Αλονσο πεφτει πανω του ατσαλα εμποδιζοντας τον να παιξει τη μπαλα:

in22_zps0418793f.png

Βουταει με τον ορισμο σου.

Εναν ορισμο που χρησιμοποιουνε στον πλανητη του παραλογου.

• Like 3
Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ειναι οτι τοσο καιρο δεν πιστευεις στην ομαδα και εγραφες αραδες για το ποσο ασχημα παιζουμε η για τις φαπες που θα ερχοντουσαν και πιθανων εννοουσες για αυτο το ματς αλλα και τα ματς με τη σιτυ

Σιγά μην εννοούσα το ματς με τον Απόλλωνα. Το ξαναλέω ότι θα έρθουν οι φάπες και το ξαναλέω ότι δεν με πείθει η ομάδα και το ξαναλέω ότι δε θα σηκώσουμε κούπα φέτος γιατί δεν υπάρχει άμυνα και ως γνωστόν, τις κούπες τις φέρνει η άμυνα. Μή βιάζεσαι, όμως. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν.

Δημοσ.

Tελικα καθαρο πεναλτυ ειναι στον Ινιεστα.

Του σκαει ο Ινιεστα την "ποδια" του Αλονσο, ενω ο Αλονσο κατευθυνεται πανω στον Ινιεστα:

in11_zpse7b7dfc2.png

Και ο Αλονσο πεφτει πανω του ατσαλα εμποδιζοντας τον να παιξει τη μπαλα:

in22_zps0418793f.png

Βουταει με τον ορισμο σου.

Εναν ορισμο που χρησιμοποιουνε στον πλανητη του παραλογου.

Τις φωτο τις εβαλες για να αποδειξεις πως εχω δικιο φανταζομαι. Που ειναι η ανατροπη οεο?

pen.gif

για τους στραβους του φορουμ

Για τους στραβους του φορουμ που ειπαν πως υπαρχει πεναλτυ συμπληρωνω εγω...

Καλα η σβουρα στο τελος ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Απλα αισχος... Πριν ειπα πως επρεπε να φαει κιτρινη. Τωρα λεω κοκκινη και τιμωρια για κανενα χρονο για δυσφημιση του αθληματος...

Δημοσ.

Για 'Οσκαρ είναι

Βάλε και την αρχή της φάσης που ήταν οριακά οφσάιντ αν θυμάμαι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...