Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα πεναλτυ παντως. Αλλά δεν μπορω να βρω ενα λινκ που να μην κολλαει συνεχως ωστε να δω ποια ηταν απο αυτα που εδωσε και ποια απο αυτα που δεν εδωσε ηταν ή δεν ηταν.

Θα τα δω αυριο οταν κατεβασω τον αγωνα(αν μεινει η νικη της Μπαρτσελονα).

Δημοσ.

Οσο μπορεσα να δω απο το κολλημενο βιντεο, πεφτει πανω του ο Αλονσο αρα ειναι πεναλτι(με το γραμμα του νομου) αν και θα μπορουσε να το πει κανείς αυστηρο.

Δημοσ.

Διαιτησία φουλ υπέρ της Ρεάλ και βγαίνουν τύποι και αμφισβητούν, ε, ΘΕΟΙ..!

Ξαναλέμε,  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ στον Νέιμαρ ενώ νικάει 0-1 η Μπάρτσα, γαργάρα.

Πέναλτυ εκτός περιοχής στον Ρονάλντο 3-2 η Ρεάλ.

Ακόμα μιλάμε;;  Οπαδοί του Κάκου θα στε, δεν μπορεί.

Δημοσ.

θα ξαναπερπατησει το παλικαρι η οχι? Χαχαχαχα τι ακουμε παλι....

Βρε ΜΑΚΑΡΙ να κερδισαμε με ανυπαρκτα πεναλτυ και ευνοια του διαιτητη.

Τα 3 ματς δωρα στην αρχη αρχη της χρονιας με +6 βαθμους δωρο στην Ρεαλ δεν τα ξεχνω. Οποτε μακαρι να σας ξεσκισε η διαιτησια αν και δεν το νομιζω.

Διαιτησία φουλ υπέρ της Ρεάλ και βγαίνουν τύποι και αμφισβητούν, ε, ΘΕΟΙ..!

Ξαναλέμε,  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ στον Νέιμαρ ενώ νικάει 0-1 η Μπάρτσα, γαργάρα.

Πέναλτυ εκτός περιοχής στον Ρονάλντο 3-2 η Ρεάλ.

Χαχα, εγιναν αυτα? Αναμενω ως αυριο οπου θα ανεβασουν τον αγωνα για να παρω θεση.

ΜΑΚΑΡΙ ομως ξαναλεω να ευνοηθηκε η Μπαρτσελονα και ας μας πρηξουν για ουεφαλονα.

Δημοσ.

Το μόνο πέναλτυ που δεν έπρεπε να δοθεί ήταν αυτό του Ρονάλντο. Έχω αμφιβολίες για του Νειμάρ, τον κρατάει με το χέρι αλλά δεν είδα καλά τί παίχτηκε στα πόδια. Το πέναλτυ στον Ινιέστα.... δε χρειάζεται καν να γράψω για αυτό. Πεντακάθαρο και τρομερή ενέργεια από τον MVP μας!

Σπουδαία νίκη, αλλά νίκη γοήτρου. Το πρόγραμμα της Ρεάλ είναι πιο εύκολ και δε θα χάσει βαθμούς.

Δημοσ.

Και το 2ο της Μπαρτσελονα εγω αβαβα το βλεπω.

Οτι δινεται δινεται αλλα ειναι προφανες οτι το πεναλτυ το κερδιζει ο Ινιεστα. Εγω ειμαι της αποψης πως τα πεναλτυ πρεπει να δινονται δυσκολα και οχι με το που γινεται η παραμικρη επαφη μπουμ κατω αμεσως ο παιχτης και φρρρρ πεναλτυ.

Καλα τα δυο πρωτα ηταν φαρσοκωμωδια και ο συγκεκριμενος διατητης κανονικα δεν πρεπει να ξανασφυριξει ποτε...

Δημοσ.

Δε μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Μόνο αν γίνουμε ξανά η υπερομάδα που ήμασταν.

Αν ερθει πισω ο Πεπ. Με τον Μαρτινο λιγο δυσκολα. Αν και γινεται εαν παρουμε 2 καλα και ΨΗΛΑ(βαρεθηκα να μας παιρνουν κεφαλιες και τα παιδικα, ακομα και τα τζουνιορ θα μας παιρνανε) στοπερ.

Δημοσ.

Και το 2ο της Μπαρτσελονα εγω αβαβα το βλεπω.

Στον οφθαλμίατρο και γρήγορα. Το είδα σε 3000 kbps sopcast και τώρα στις συνεντεύξεις τις ξαναείδα τις φάσεις. Ο άνθρωπος ντριπλάρει απίστευτα και τον κάνουνε σάντουιτς με χέρια και πόδια.

Δημοσ.

Στον οφθαλμίατρο και γρήγορα. Το είδα σε 3000 kbps sopcast και τώρα στις συνεντεύξεις τις ξαναείδα τις φάσεις. Ο άνθρωπος ντριπλάρει απίστευτα και τον κάνουνε σάντουιτς με χέρια και πόδια.

Μιλας και εσυ που εχεις αμφιβολιες για του Νευμαρ. Ματομπουκαλα χρειαζεσαι οχι γυαλια...

Δημοσ.

Το μόνο πέναλτυ που δεν έπρεπε να δοθεί ήταν αυτό του Ρονάλντο. Έχω αμφιβολίες για του Νειμάρ, τον κρατάει με το χέρι αλλά δεν είδα καλά τί παίχτηκε στα πόδια. Το πέναλτυ στον Ινιέστα.... δε χρειάζεται καν να γράψω για αυτό. Πεντακάθαρο και τρομερή ενέργεια από τον MVP μας!

Σπουδαία νίκη, αλλά νίκη γοήτρου. Το πρόγραμμα της Ρεάλ είναι πιο εύκολ και δε θα χάσει βαθμούς.

Eναν αγωνα εχει που υπαρχουν ελπιδες οτι δεν θα παρει. Αυτον με την Σεβιλη εκτός.

Ολα τα άλλα ειναι για ευκολο 8 στα 8.

Δημοσ.

Ρε, στο 0-1...κάπου στο 15, ρίχνουν ένα ΤΡΕΛΟ ΚΛΑΔΕΜΑ στον Νέιμαρ μέσα στην περιοχή και δεν δίνει τίποτα. Τι να λέμε τώρα, χαχαχαχα. 

Κερδίζει πέναλτυ ο Ρονάλντο πεντακάθαρα ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ και κάνει το 3-2.

Φουλ υπέρ της Ρεάλ ο κόρακας, αν είναι δυνατόν να διαμαρτυρηθεί η Ρεάλ με όσα έγιναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...