Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το σκεφτομουν απο χτες,τουλαχιστον ειναι ομαδα που τη γνωριζεις καλα και δεν θα ειναι τοσο κουραστικα και τα παιχνιδια απο αποψη μετακινησεων κτλ

μαντσεστερ με bayern λολ

Δημοσ.

Δυσκολα τα παιχνιδια με Ατλετικο... Φυσικα θα προτιμουσα Μαντσεστερ και μετα Ντορτμουντ!

Δημοσ.

Αν δε μπορούμε να περάσουμε την Ατλέτικο, να μην κάνουμε όνειρα για ch.l. Ας πάμε από τώρα σπίτι μας. Μια χαρά κλήρωση είναι.

• Like 3
Δημοσ.

πολυ καλη η κληρωση για μενα.

την ξερεις την αντιπαλη ομαδα και αν πιασουμε καλη αποδοση δε θα χουμε προβλημα.σιγουρα θα μας δυσκολεψει αλλα νομιζω θα περασουμε.

η ρεαλ πολυ τυχερη τα τελευταια χρονια παντα καλες κληρωσεις εχει αν θυμηθω κατι αποελ λυων σαλκε κτλ.

αναφερω την ρεαλ γιατι τα ματς με την ατλετικο σιγουρα ειναι πολυ δυνατα και ισως στο πρωταθλημα να εχουμε προβλημα απο αποψη δυναμεων μιας και δεν εχουμε και τον καλυτερο παγκο.

δεν εχω δει ακομα προγραμμα για να δω αναμεσα σε ποια παιχνιδια πεφτουν τα ματς.ελπιζω να εχουμε ευκολα ματς πριν και μετα γιατι θα χρειαστει αρκετο και καλο ροτασιον

Δημοσ.

πολυ καλη η κληρωση για μενα.

την ξερεις την αντιπαλη ομαδα και αν πιασουμε καλη αποδοση δε θα χουμε προβλημα.σιγουρα θα μας δυσκολεψει αλλα νομιζω θα περασουμε.

η ρεαλ πολυ τυχερη τα τελευταια χρονια παντα καλες κληρωσεις εχει αν θυμηθω κατι αποελ λυων σαλκε κτλ.

αναφερω την ρεαλ γιατι τα ματς με την ατλετικο σιγουρα ειναι πολυ δυνατα και ισως στο πρωταθλημα να εχουμε προβλημα απο αποψη δυναμεων μιας και δεν εχουμε και τον καλυτερο παγκο.

δεν εχω δει ακομα προγραμμα για να δω αναμεσα σε ποια παιχνιδια πεφτουν τα ματς.ελπιζω να εχουμε ευκολα ματς πριν και μετα γιατι θα χρειαστει αρκετο και καλο ροτασιον

Παιζουμε με Eσπανιολ εκτος πριν το πρωτο ματς του Ch.L. και μετα με Μπετις εντος...

• Like 1
Δημοσ.

Καλή και για Ρεάλ η κλήρωση, καλή και για Μπαρτσελόνα.

Ναι, παίζει καλύτερα και δυσκολεύει περισσότερο η Ατλέτικο, αλλά οι παράγοντες όπως οτι είναι ch.l, οτι την ξέρεις την ομάδα κτλ, την κάνουν μαι καλή κλήρωση.

Κρίνονται πάρα πολλα πλέον απο τη διαχείριση της φυσικής κατάστασης των παιχτών.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eίμαι της αποψης πως "ομαδα που εχει ως στοχο την κατακτηση της κουπας, πρεπει να ειναι τελειως αδιαφορη για τους αντιπαλους της".

Το πρωταθλημα (αν και εχει ηδη χαθει κατα τη γνωμη μου) δε νομιζω πως πρεπει να ειναι ο πρωταρχικος μας στοχος.

Οι Ινιεστα/ Μεσι χρειαζoνται πολλες ανασες, ο Τσαβι ας μην μπαινει καν στην αποστολη, μπας και "ξυπνησει" καποια στιγμη στο Ch. L  και το βασικοτερο, ας κανουμε τον σταυρο μας να βρεθουμε σε καλη φορμα το επομενο 2μηνο.

Επεξ/σία από donpaganistis
Δημοσ.

για το σημερινο εχω ενα κακο προαισθημα... φοβαμαι κανα 3-0 4-1 και τετοια ομορφα..

Δημοσ.

<p>για το σημερινο εχω ενα κακο προαισθημα... φοβαμαι κανα 3-0 4-1 και τετοια ομορφα..</p>

Ούτε ο ποιο αισιόδοξος οπαδός της Ρεάλ δεν το πιστεύει αυτό...

Δημοσ.

για το σημερινο εχω ενα κακο προαισθημα... φοβαμαι κανα 3-0 4-1 και τετοια ομορφα..

Λες?  :-D

Πιστευω πως θα ειναι δυσκολο και κλειστο ματς καθως παιζεται 1 πρωταθλημα ουσιαστικα.

Δημοσ.

Προσεκτικοί θα παρουσιαστούν και οι 2, ακόμα και στην αρχή που σπρώχνει η έδρα πιστεύω η Ρεάλ θα προσπαθήσει απλά να κρατήσει κατοχή. Η απόδοση του κέντρου είναι που θα αποδειχθεί κρίσιμη.

Η Ρεάλ έχει την πολυτέλεια οτι αν δει οτι δεν της βγαίενι το ματς, να πάει για Χ. Αλλά φυσικά και οι δυο ομάδες θα πάνε για νίκη, η μια για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου πολύ δυναμικά, και η άλλη για να πάρει την μισή κούπα απο σήμερα.

Δεν θα είανι καθόλου εύκολο για καμία απο τις 2 ομάδες. Απλά είναι το πρώτο κλάσικο μετά απο χρόνια, που η Ρεάλ εξαρτάται απο την δική της απόδοση. Δηλαδή μετά απο πολύ καιρό θα μπει να παίξει όπως παίζει και στα άλλα ματς, χωρίς πειράματα στην άμυνα, χωρίς τίποτα. Θα μπει να παίξει το παιχνίδι της.

Θα είναι πιστεύω απο τα πολύ καλά κλάσικο, καθώς θα παιχτεί μπάλα και απο τις 2 μεριές χωρίς φασαρίες, ενώ οι ομάδες βρίσκονται και σε καλή φόρμα, γιατί στο προηγούενο φετινο δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ήταν φανερά ανέτοιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...