gas83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 το κανουμε δωρο κανονικα το πρωταθλημα στο δευτερο γυρο χανοντας βαθμους σε ματς που δε το περιμενεις καμια σχεση με τον πρωτο που ειχες 17-1-1 οι πιο πολλοι δε μπορουσαν να αλλαξουν πασα στα 5 μετρα δε το χω ξαναδει αυτο. τραγικη ηττα. kirileman μην εισαι σπασικλακι ρε φιλε.γραψε και μια φορα κατι ουσιαστικο. ολο το ιδιο και το ιδιο δε βαρεθηκες. πες μας και μια φορα για το ματς η το τι πιστευεις οτι χρειζετια να αλλαξει κατα τη γνωμη σου. αμα θες πες και 5 νουμερα του τζοκερ αφου εισαι μαντης καλχας να κονομησουμε κιολας. και δεν ειρωνευομαι. ετσι κι αλλιως δεν ειπε κανεις εδω μεσα οτι θα το παιρναμε σιγουρα.ειπμαμε οτι εχει δρομο και κανενα πρωταθλημα δεν τελειωσε με 1-3 ποντους διαφορα που ειναι και το λογικο. λαι μιας και το χες προβλεψει σημερα επαιξες ασσο να τους τα παρεις?
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ο kireleman, αν και έκανε μια πρόβλεψη πιο νωρίς απο ότι θα έκανε και ένας αισιόδοξος οπαδός της Ρεάλ ή της Ατλέτικο, στην ουσία δεν καθόταν στο αποτέλεσμα ώστε να πεις εντάξει 3 βαθμούς πίσω είμαστε, τόσοι βαθμοί μένουν. Η εικόνα μιλάει, όχι οι βαθμοί. Δεν πρόκεται η ρεάλ να χάσει βαμθούς μέχρι το κλάσικο, το στοιχηματίζω αυτό, αλλά σήμερα η Μπαρτσελόνα έκανε εκπληκτικό δώρο. Ούτε στην αρχή της σεζόν η Μπαρτσελόνα έπαιζε σταθερά καλό ποδόσφαιρο. Αλλά απο Δεκέμβρη ή Γενάρη δεν θυμάμαι ακριβώς, παίζει τραγικά. Δηλαδή σαν να βαριούνται και ακόμα χειρότερα. Ε, όταν βλέπεις μια ομάδα να παίζει έτσι, και δεν είναι να βγάλω 2 παίχτες που χαλάνε το σύνολο, αλλά είναι όλη μα όλη η ομάδα, και βλέπεις την αντίπαλο να παίρνει αποτελέσματα χωρίς πολύ κόπο, φαίνεται οτι το πρωτάθλημα χάνεται σιγά σιγά. Έχει χαθεί η όρεξη; Δεν έχει νόημα να πάρεις παίχτες ξεχωριστά να πεις τι γίνεται, εδώ το θέμα είναι βαθύ. Και απο ότι φαίνεται δεν θα κριθεί στο κλάσικο τελικά. Δεν αλλάζει τέτοια εικόνα/ψυχολογία/απόδοση σε μικρό χρονικό διάστημα. Καλά εννοείται οτι δεν περίμενε κανείς τέτοια εμφάνιση σήμερα. Αλλά εγώ με την Οσασούνα την άλλη βδομάδα έδινα πολλές πιθανότητες για στραβοπάτημα. Σήμερα φάνηκε στο πρώτο 20λεπτο. Κάπου πήγε να αντιδράσει αλλά δεν. Πρέπει να αρχίσει να στήνεται ένα μεγάλο πλάνο για το τι θα γίνει. Πώς θα καταφέρουν αυτή την ομάδα να την ξανακάνουν να δουλέψει. Οι παλιοί δεν τραβάνε; δε ξέρω. Ο προπονητής; Κορεσμός; Υπάρχουν θέματα στα αποδυτήρια; Όλα μαζί; Πέρυσι με΄τα την ήττα απο Μπάγερν μιλήσανε πολλοί για έναν κύκλο που κλείνει. Ε σιγά σιγά αρχίζω να το πιστεύω κι εγώ. Όχι οτι δεν θα πρωταγωνστεί, αλλά ο κύκλος έκλεισε. Τώρα πρέπει να ανοίξουν έναν άλλον. Με πολλές αλλαγές. 1
gas83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 θα συμφωνησω σε μερικα. η εικονα ειναι μετρια προς κακη στο δευτερο γυρο μια χαρα παιζαμε στον πρωτο. προφανως και δε θα βαζεις 5 γκολ σε καθε ματς η ρεαλ εχει κανει εξισου ασχημα ματς οπως και η ατλετικο αλλα τα χει παρει εστω και δυσκολα.εμεις οταν δεν παιζουμε καλα πανε ολα στραβα.(πχ ματς που ο αντιπαλος εχει κανει μια φαση σημερα το χανεις.δεν ηταν για ηττα σημερα) και για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να κερδιζεις και τα παιχνιδια που δεν παιζεις καλα.εμεις δε το κανουμε αυτο. δλδ η ρεαλ και η ατλετικο εχουν παιξει καμια σοβαρη μπαλλα ολη τη σεζον(σταθερα εννοω).μη τρελαθουμε τωρα. η ρεαλ τωρα ειναι πιο σταθερη.μηπως θυμασαι τι παιχνιδια επαιρνε στον πρωτο γυρο??αυτο που δε μπορουμε να κανουμε εμεις η ατλετικο και αυτη ηταν πολυ καλη στον πρωτο ψιλοκατερυεσε στον δευτερο. την οσοασουνα την εχουμε εντος* οι γκελες με βαλενθια εντος και η σημερινη ειναι εκτος προγραματος τελειως και κανενας κιριλεμαν δε μπορει να τις προβλεψει ουτε ο ιδιος θα πιστευε οτι θα χαναμε αυτα τα ματς ακομα και αν εβλεπε οτι δεν αποδιδουμε καλα. επισης αυτο που λες οτι βαριουνται ισχυει.ειναι πολλα τα ματς που παρουσιαζονται σχεδον αδιαφοροι και δε βλεπεις τη διψα να τα δωσουν ολα το γραφαμε και περσυ ομως αυτο στα παιχνιδια του τσουλου οτι οι αυτοι οι παιχτες που τα χουν παρει ολα και εχουν καψει πολλα χιλιομετρα τα τελευταια χρονια κατα τη γνωμη μου θελουν κινητρο και πολλες φορες δειχνουν να μη το εχουν. δεν ξερω αν αυτος ο προπονητης ειναι ο σωστος για να τους το δωσει αλλα σιγουρα δεν φταιει μονο αυτος. για τη διοικηση τα λεμε εδω και 2 χρονια που παιρναμε και κουπες δεν ειναι τωρα το φαινομενο.(και ειδικα για την αμυνα) η την απωλεια τιαγκο κοιταει ο ανθρωπος στον παγκο για να γυρισει το ματς και βαζει τεγιο και ρομπερτο... επισης αυτο που λες για την εικονα της ομαδας και στηριζοταν ο κιριλεμαν.δεν λεει κατι απολυτα.και η ρεαλ 5 ποντους πισω ηταν την αλλαξε ομως την εικονα της. γιαυτο λεω οτι η προβλεψη ηταν ακυρη.ακ ιειδικα αν εχεις παιχτες κλασης που μπορουν να στο γυρισουν. οκ ειχε 50% πιθανοτητες μπορε να πεσει και μεσα. ειμαι σιγουρος ομως οτι αν ρωταγες τους πιο πολλους οταν η διαφορα ηταν στους 5 θα σου λεγαν τελος το πρωταθλημα εγω παντως εγραφα στο θρεντ της ρεαλ τιποτα δεν τελειωσε η ρεαλ μονο καλυτερη θα γινει οταν επανελθουν και οι τραυματιες. μηπως να αρχισω να λεω τι γαματος ειμαι το χα προβλεψει??λολ και για να τελειωνουμε μιας και μαζι σου παντα κανω καλη ποδοσφαιρικη κουβεντα κατα τη γνωμη μου το συγκεκριμενο ροστερ θελει πολυ λιγες αλλα καλες μεταγραφες σε καιριες θεσεις για να ειναι παλι φοβητρο. θα φανουν πολλα το καλοκαιρι το πρωταθλημα οπως φαινεται μετα και το σημερινο το δινουμε ΕΜΕΙΣ.δε το παιρνει η ρεαλ και τελος. Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΚΟΜΑ 3 ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ δεν ειπε κανεις οτι δε θα συμφωνησω αν δεν παρουμε τιποτα και δε θα κανω κριτικη. λιγο υπομονη εδω θα μαστε να τα λεμε
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Θα αρχίσω να συμφωνώ με τον Φλίκ. Δεν είδα το μάτς, δεν ήξερα καν οτι παίζουν τόσο νωρίς. Αλλά και χωρίς να το έχω δεί, είμαι σίγουρος σχεδόν 100% για το πώς έπαιξε η ομάδα. Συνήθως όταν κάνουμε γκέλα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μια ομάδα ασύνδετη, χωρίς νεύρο και τρεξίματα.Αν υποθέσουμε οτι τα δύο επόμενα ντέρμπι μέχρι το τέλος δεν μας ευνοούν, τότε μιλάμε για ήδη χαμένο στόχο. Βέβαια στο ΤΛ όλα μπορούν να συμβούν, όχι με την τωρινή εικόνα όμως.
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 θα συμφωνησω σε μερικα. η εικονα ειναι μετρια προς κακη στο δευτερο γυρο μια χαρα παιζαμε στον πρωτο. προφανως και δε θα βαζεις 5 γκολ σε καθε ματς η ρεαλ εχει κανει εξισου ασχημα ματς οπως και η ατλετικο αλλα τα χει παρει εστω και δυσκολα.εμεις οταν δεν παιζουμε καλα πανε ολα στραβα.(πχ ματς που ο αντιπαλος εχει κανει μια φαση σημερα το χανεις.δεν ηταν για ηττα σημερα) και για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να κερδιζεις και τα παιχνιδια που δεν παιζεις καλα.εμεις δε το κανουμε αυτο. δλδ η ρεαλ και η ατλετικο εχουν παιξει καμια σοβαρη μπαλλα ολη τη σεζον(σταθερα εννοω).μη τρελαθουμε τωρα. η ρεαλ τωρα ειναι πιο σταθερη.μηπως θυμασαι τι παιχνιδια επαιρνε στον πρωτο γυρο??αυτο που δε μπορουμε να κανουμε εμεις η ατλετικο και αυτη ηταν πολυ καλη στον πρωτο ψιλοκατερυεσε στον δευτερο. την οσοασουνα την εχουμε εντος* οι γκελες με βαλενθια εντος και η σημερινη ειναι εκτος προγραματος τελειως και κανενας κιριλεμαν δε μπορει να τις προβλεψει ουτε ο ιδιος θα πιστευε οτι θα χαναμε αυτα τα ματς ακομα και αν εβλεπε οτι δεν αποδιδουμε καλα. επισης αυτο που λες οτι βαριουνται ισχυει.ειναι πολλα τα ματς που παρουσιαζονται σχεδον αδιαφοροι και δε βλεπεις τη διψα να τα δωσουν ολα το γραφαμε και περσυ ομως αυτο στα παιχνιδια του τσουλου οτι οι αυτοι οι παιχτες που τα χουν παρει ολα και εχουν καψει πολλα χιλιομετρα τα τελευταια χρονια κατα τη γνωμη μου θελουν κινητρο και πολλες φορες δειχνουν να μη το εχουν. δεν ξερω αν αυτος ο προπονητης ειναι ο σωστος για να τους το δωσει αλλα σιγουρα δεν φταιει μονο αυτος. για τη διοικηση τα λεμε εδω και 2 χρονια που παιρναμε και κουπες δεν ειναι τωρα το φαινομενο.(και ειδικα για την αμυνα) η την απωλεια τιαγκο κοιταει ο ανθρωπος στον παγκο για να γυρισει το ματς και βαζει τεγιο και ρομπερτο... επισης αυτο που λες για την εικονα της ομαδας και στηριζοταν ο κιριλεμαν.δεν λεει κατι απολυτα.και η ρεαλ 5 ποντους πισω ηταν την αλλαξε ομως την εικονα της. γιαυτο λεω οτι η προβλεψη ηταν ακυρη.ακ ιειδικα αν εχεις παιχτες κλασης που μπορουν να στο γυρισουν. οκ ειχε 50% πιθανοτητες μπορε να πεσει και μεσα. ειμαι σιγουρος ομως οτι αν ρωταγες τους πιο πολλους οταν η διαφορα ηταν στους 5 θα σου λεγαν τελος το πρωταθλημα εγω παντως εγραφα στο θρεντ της ρεαλ τιποτα δεν τελειωσε η ρεαλ μονο καλυτερη θα γινει οταν επανελθουν και οι τραυματιες. μηπως να αρχισω να λεω τι γαματος ειμαι το χα προβλεψει??λολ και για να τελειωνουμε μιας και μαζι σου παντα κανω καλη ποδοσφαιρικη κουβεντα κατα τη γνωμη μου το συγκεκριμενο ροστερ θελει πολυ λιγες αλλα καλες μεταγραφες σε καιριες θεσεις για να ειναι παλι φοβητρο. θα φανουν πολλα το καλοκαιρι το πρωταθλημα οπως φαινεται μετα και το σημερινο το δινουμε ΕΜΕΙΣ.δε το παιρνει η ρεαλ και τελος. Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΚΟΜΑ 3 ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ δεν ειπε κανεις οτι δε θα συμφωνησω αν δεν παρουμε τιποτα και δε θα κανω κριτικη. λιγο υπομονη εδω θα μαστε να τα λεμε Ναι αλλά το οτι η Ρεάλ έπαιζε στην αρχή χάλια, είναι δικαιολογημένο, και λέγαμε οτι θα βελτιωθεί, όπως έγινε. Και μάλιστα βελτιώθηκε πολύ περισσότερο απο όσο πίστευαν οι περισσότεροι. Ενώ η Μπαρτσελόνα δεν περίμενε κάτι για να βελτιωθεί. να πεις έκανε συντήρηση να πω οκ. Κακή διαχείριση να πω οκ. Αλλά απλά δεν έπαιζε. ναι στην αρχή έπαιξε μπάλα, αλλά για θυμήσου Σεβίλλη, Βαλένθια, Ρεάλ, εκεί φάνηκε οτι δεν παίζει καλά. Πήρε νίκες με το ζόρι. Τις εύκολες τις πήρε, γιατί έπαιζε με όρεξη και τρεξίματα. Εγώ περίμενα οτι με το ζόρι θα πάει με νίκες στο κλάσικο, αλλά ήμουν σίγουρος οτι μετά θα στραβοπατούσε περισσότερο. Με ομάδες όπως Βιγιαρεάλ κτλ, που είναι απο τη μέση και πάνω στον πίνακα, ήμουν σίγουρος οτι θα στραβοπατούσε. Η Ρεάλ μπορεί να βγάλει τους μισούς, και οι αναπληρωματικοί να καθαρίσουν οποιαδήποτε ομάδα εκτός απο Μπαρτσελόνα Ατλέτικο. Πώς δεν το παίρνει η Ρεάλ το πρωτάθλημα; Σχετικό είναι. Δες τι σερί έχει κάνει. Δεν έχει πάρα πολύ καλή συγκομιδή βαθμών η ρεάλ; Γιατί χρεώνεις περισσότερο την αρχή της σεζόν, μιας νέας ομάδας με νέο προπονητή (μετα-Μουριανιακής, με νέους παίχτες, με Οζίλ πουλημένο, με τρομερή αλλαγή στη σύνθεση και νοοτροπία), που έκανε γκέλες και κακές εμφανίσεις μέχρι το κλάσικο, και δεν βλέπεις πόσο σταθερά έπαιζε; Το βάθος πάγκου κτλ. Τέλος πάντων δεν έιναι νήμα της Ρεάλ εδώ. Κοίτα άλλο 5 βαθμούς στην αρχή της σεζόν και με τη ρεάλ σίγουρο οτι θα βελτιωθεί, και άλλο τώρα έτσι; Το χέρι του στη φωτιά κανείς δεν το βάζει. Αν υπήρχε κλίμα καλό στη ΜΠαρτσελόνα εγώ θα έλεγα οτι είναι 55-45, αλλά χωρίς κλίμα δεν γίνεται παιδιά τίποτα. Τώρα για τις αλλαγές που λες. Κι εγώ δεν πιστεύω οτι δεν μπορούν οι περισσότεροι παίχτες να συνεχίσουν, αλίμονο. Πλην του Xavi, Alves (δεν τον βλέπω να παίζει καθόλου, ειδικά αμυντικά έχει χάσει πολύ, δε ξέρω πόσο χρονών είναι αλλά φαίνεται γενικά κ ιαυτός κουρασμένος) που μεγαλώνουν και δεν μπορούν (εννοείται ο Πουγιόλ) οι υπόλοιποι έχουν πολλά να δώσουν. Με τον Ινιέστα δε ξέρω επίσης τι παίζει. Ο Messi επίσης έχει θέμα, αλλά σήμερα κάτι έκανε, βέβαια για Μεσι δεν είναι μη γελιόμαστε. Έκανε μερικές λάθος πάσες απίστευτες. Αλλά πρώτον θέλει κίνητρο, δεύτερον εγώ αρχίζω να υποψιάζομαι θέματα στα αποδυτήρια. Δε ξέρω πραγματικά. Βέβαια βάλε και τη φασαρία με τον Neymar, τους φόρους του Μέσι κτλ, όλα αυτά επιβαρύνουν πάρα πολύ μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα.
gas83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οκ αντιστοιχα μπορω και γω να σου πω οτι η μπαρτσα ηταν στην αρχη της χρονιας με νεο κοουτς και μαλιστα τελευταιας στιγμης αλλαγη που προσπαθει να περασει και αυτος τις δικες του ιδεες στην ομαδα με πιο πολλους τραυματισμους βασικων παιχτων (μεσσι νευμαρ αλμπα) που δεν εχουν αφησει ακομα την ομαδα να ειναι στο 100% το γραφω πολυ καιρο αυτο + οτι εχει χειροτερο παγκο. μου ανεφερες 3 ματς απο τα 19 του πρωτου γυρου και μαλιστα δυσκολα παραδοσιακα ματς. λογικα δεν ειναι να μην κανεις και καποια ματς καλα?η να μην βαζεις συνεχεια 4-5-6 γκολ? 3 ματς στα 19 μαλλον δειχνει οτι καλα επαιζες στον πρωτο γυρο η μπαρτσα το κανει δωρο για τα ματς που εχει χασει και γιατι αυτη ηταν που ειχε προβαδισμα. ειναι απλη λογικη. μην με κανεις να αναφερθω παλι στα ματς που η ρεαλ ηταν πολυ κακη οπως σημερα η μπαρτσα και επαιρνε με ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ το αποτελεσμα.δεν ειναι του παρωντος η διαιτησια. το οτι η ρεαλ εκμεταλευεται την ευκαιρια μπραβο της.αλλα δεν κανει και κατι τρομερο.τα ματς που ειναι να παρει παιρνει. η μπαρτσα αυτοκτονει. σε ολο τον πρωτο γυρο χασαμε 5 ποντους και σε 9 του δευτερου εχουμε χασει 14.δε γραφω κατι παραλογο δεν ξερω τι φταιει ακριβως για τοσο μεγαλη διαφορα αποδοσης.μαλλον λιγο απο ολα που ειπαμε
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ναι, έχεις δίκιο οτι η Μπαρτσελόνα κάενι κάπως ανάποδα τα πράγματα. Η Ρεάλ παρά τις υποσχέσεις στην προετοιμασία, ξεκίνησε κάκιστα. Αλλά αυτό μέχρι να γυρίσουν οι τραυματίες και μέχρι να κατασταλλάξει ο προπονητής στο σύστημα και τη σύνθεση έτσι. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ήταν όντως κάκιστη στην αρχή. Αλλά φαινόταν οτι θα διορθωθεί, δεν γινόταν αυτό. Η Μπαρτσελόνα δε ξέρω πώς ξεκίνησε έτσι και πλέον εμφανίζει αυτή την εικόνα. Σίγουρα έχει πέσει πολύ. Συγγνώμη, γιατί λες οτι δεν κάνει κάτι σημαντικό; Το σερί που έχει αήττητος ο Αντσελόττι δεν το είχαμε ως ομάδα ποτέ ξανά (δε θυμάμαι απο πότε). Με την Ατλέτικο στο κύπελο τη διέλυσε. Στο πρωτάθλημα έπαιζε και για χ και το πήρε. Και μάλιστα κουρασμένη. Τέλος πάντων. Δε ξέρω εσύ πότε έχεις δει τη Ρεάλ πιο σοβαρή, εγώ πάντως δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Ούτε στην καλή χρονιά του Μουρίνιο. Δεν έπαιζε έτσι, κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο για τη Μπαρτσελόνα το ματς με την Σίτυ. Επίσης είμαι εξαιρετικά περίεργος να δω πώς θα παίξει. Πιστεύω πως θα μεταμορφωθεί δραματικά. Μένει να δούμε. Και η Σίτυ έχει λίγες ελπίδες, αλλά πραγματικά λίγες. Δε πιστεύω να αυτοκτονήσει και εκεί, και ούτε το θέλω επίσης,
gas83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ενταξει οταν λεω δεν ειναι σημαντικο εννοω για το ροστερ και την ποιοτητα που εχει η ρεαλ. δλδ οτι κανει το αυτονοητο.αν κοιταξεις τα τελευταια πρωταθληματα οι γκελες που κανουν οι 2 μεγαλοι δεν ειναι πολλες εξου και οι 100 βαθμοι και οι 2 ομαδες σε διαφορετικα πρωταθληματα. προφανως και ειναι σημαντικο να εκμεταλευεσαι τις γκελες του αντιπαλου.εξαλου καπως ετσι κερδιζονται τα πρωταθληματα. τωρα εχει στο χερι της η ρεαλ το πρωταθλημα και θα αυτοκτονησει αυτη αν το χασει μιας και πλεον ακομα και το χ τους κανει στο κλασικο αν η διαφορα θα ειναι στο +4 οπως φαινεται. παντως ακομα ολα παιζονται για μενα.με ενα διπλο στη ρεαλ παιρνεις ψυχολογια και στον ενα ποντο ολα γινονται.παιρνεις ψυχολογια και αλλαζει το μομεντουμ μην ξεχναμε οτι δεν εχει σχεση σε αυτα τα ματς το πως ησουν πριν.ειναι ειδικα ματς αυτα και ισχυει γενικα σε ολα τα ντερμπι αυτο παγκοσμιως με πιο προσφατο παραδειγμα το ελληνικο ντερμπι. πραγματικα δε θα μου κανει εντυπωση η μπαρτσα να νανει μεγαλο ματς με τι σιτυ. και εκει αλλα ματς και μην ξεχναμε οτι η σιτυ αναγκαστικα θα ανοιχτει οποτε περιμενω αλλη εμφανιση και οπως και να χει σε αυτα τα ματς τουλαχιστον οι παιχτες βρισκουν το κινητρο που τους λειπει σε μερικα ματς πρωταθληματος
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έτσι. Μόνο τον παράγοντα κίνητρο και φιλοδοξία να βάλεις, και ότι οι ομάδες προς υποβιβασμό μπορεί να μην έχουν ποιότητα αλλα έχουν διπλάσιο και πάνω motivation από σενα,ειναι παγίδα αν δεν φανείς σοβαρός ή βασικα αν δεν μπεις να δείξεις ποιός εχει το πάνω χέρι. Αυτό έκανε σημερα η Μπαρτσελόνα.
linkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Να πω κι εγω την αποψη μου... Νομιζω πως γενικα το θεμα το υπεραναλυουμε. Ειναι γνωστο οτι το συγχρονο ποδοσφαιρο παιζεται στα χαφ. H Mπαρτσελονα ευτηχησε να εχει 2 απο τα καλυτερα χαφ ολων των εποχων (τσαβι, ινιεστα) στο peak της αποδοσης τους πριν λιγα χρονια και εκανε πλακα σε ολους, στην Ισπανια αλλα και στην Ευρωπη. Φετος, ο Τσαβι ΔΕΝ βλεπεται. Ειναι παρα πολυ πεσμενος. Με τον Ινιεστα να μην παιζει, στο κεντρο υπηρχε ο Μπουσκετς που οσο καλος παιχτης και να ειναι, το κεντρο ΔΕΝ μπορει να το κρατησει μονος του και ο Φαμπρεγας ο οποιος μου δινει την εντυπωση οτι ακομα δεν εχει βρει τον ρολο του στην Μπαρτσελονα. Αν βαλεις στην εξισωση και τον Μασερανο o οποιος ΔΕΝ ειναι κεντρικος αμυντικος και τον Αλβες που εδω και καιρο μαρκαρει με τα ματια, οι γκελες δικαιολογουνται. 3
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 και τελος. Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΚΟΜΑ 3 ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 4 τίτλους, είναι και το διαγαλαξιακό! Καλά, πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι έχουμε έλλειμμα... έμψυχου δυναμικού; Με άλλα λόγια, θέλουμε παίχτες και ριζική ανακαίνιση. Ας ξεχάσουμε τους τίτλους για λίγο, ας κλείσουμε τις τρύπες με φρέσκο υλικό και μεταγραφές ουσίας για να μπορέσουμε να ξαναδούμε σύντομα αν όχι το θαύμα της προηγούμενης 5ετίας, μια ανταγωνιστική και υγιή Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα από τα δύο και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις ερχόμενες φάπες. 1
gas83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οσο μυαλο θελει για να καταλαβεις οτι η σεζον ακομα παιζετε ελα παιδια.ας το κλεισουμε το μαγαζι το ειπε ο κιριλεμαν λολ. αντε διακοπες και επανερχομαστε το καλοκαιρι. εισαι μπαρτσελονα δεν εισαι ανω ραχουλα παιζεις για 3 τιτλους και ακομα τους κυνηγας μπορει να φας 3 απο τη σιτυ και να αποκλειστεις μπορει να περασεις και να ξαναφας 7 απο τη μπαγερν μετα. κανενα προβλημα.το αναλυουμε τοτε. ελπιζω να μη γινει κανα θαυμα μονο και εξαφανιστεις απο δω. α και που σαι σου γραψα και πριν. πηγαινε παιξε τις φαπες που ερχονται.μπορει να βγαλεις και τιποτα.
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ελπιζω να μη γινει κανα θαυμα μονο και εξαφανιστεις απο δω. Εγώ ελπίζω να γίνει το θαύμα και ας εξαφανιστώ. Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ότι θα πρόκειται για θαύμα. Από την άλλη, είμαι άθεος και δεν πιστεύω στα θαύματα. Go figure... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από kirileman
gas83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 παλι καλα που δεν εισαι τσελσι δλδ.θα ειχες πιστεψει δεν εχεις καταλαβει παντως οτι δεν ειναι οτι δε συμφωνουμε απλα οτι εισαι ανυπομονος και ολιγον ισοπεδωτικος. οι πιθανοτητες αυτο που λες δειχνουν αλλα για να εχω σωστη κριση πρεπει να το δω κιολας
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μεγαλη προσοχη θελει σημερα το παιχνιδι, ο αποκλεισμος απο μια επιθετικη Σιτι δεν ειναι απιθανος....παλι καλα που και αυτοι δεν ειναι στα καλυτερα τους. Δυστυχως θα χασω το μεγαλυτερο μερος του αγωνα, αλλα ας περασουμε και ας μην το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα