Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανε ροτεϊσιον και το πλήρωσε. Γνώμη μου είναι οτι σε μία έδρα στην οποία παραδοσιακά γκελάρουμε δεν κάνεις ροτεϊσιον. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο κλάσικο πιστεύω, στο χέρι μας είναι ακόμα.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν απο 2-3 χρονια, σκεφτομουν οτι παμε Μαδρίτη και μπορούμε να παρουμε διπλο η να σηκωσουμε κουπα

Τωρα πια για κανα τριμπαλλο μας κοβω..

Sent from my Lenovo P770 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

μην υποτιμας τους παιχτες

οταν η περισταση το απαιτει παντα ανεβαζουν επιπεδο στην αποδοση τους ιδιαιτερα στα μεγαλα ματς.

το χουν κανει απειρες φορες

Δημοσ.

Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Στα μεγάλα ματς οι παίχτες ξεπερνούν τακτικές κτλ.

Εγώ πιστεύω οτι δεν θα κριθεί στο κλάσικο. Η Ρεάλ είναι πιο σταθερή και όπως έχω ξαναπει η πιο σοβαρή, σταθερή κερδίζει.

Λόγω προπονητή και ρόστερ, νομίζω πως η Ρεάλ θα κατεφέρει να το πάρει. Ακόμα και χάσει στο Κλάσικο, που για μένα αυτή τη στιγμή θα έλεγα πως είναι 70-30 υπέρ της Ρεάλ να μην χάσει.

• Like 1
Δημοσ.

κατσε να δουμε πρωτα τι θα γινει την επομενη αγωνιστικη που εχει ατλετικο -ρεαλ και βλεπουμε ποση θα ειναι η διαφορα.

εχουμε μελλον ακομα

.αν η ρεαλ παρει διπλο θα χει σιγουρα τον πρωτο λογο.

Δημοσ.

κατσε να δουμε πρωτα τι θα γινει την επομενη αγωνιστικη που εχει ατλετικο -ρεαλ και βλεπουμε ποση θα ειναι η διαφορα.

εχουμε μελλον ακομα

.αν η ρεαλ παρει διπλο θα χει σιγουρα τον πρωτο λογο.

H σοβαρη Ρεαλ παιρνει διπλο εκει μεσα ανετα. Το εκανε στο κυπελλο, μπορει να το ξανακανει. Το προβλημα ειναι οτι σοβαρη Ρεαλ δεν υπαρχει, οποτε ειναι και δυσκολο να βγαλουμε προγνωστικα απο τωρα για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα,

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Στα μεγάλα ματς οι παίχτες ξεπερνούν τακτικές κτλ.

Εγώ πιστεύω οτι δεν θα κριθεί στο κλάσικο. Η Ρεάλ είναι πιο σταθερή και όπως έχω ξαναπει η πιο σοβαρή, σταθερή κερδίζει.

Λόγω προπονητή και ρόστερ, νομίζω πως η Ρεάλ θα κατεφέρει να το πάρει. Ακόμα και χάσει στο Κλάσικο, που για μένα αυτή τη στιγμή θα έλεγα πως είναι 70-30 υπέρ της Ρεάλ να μην χάσει.

Πιο σταθερή, πιο φιλόδοξη, πιο φρέσκια, πιο, πιο, πιο... Τόσα χρόνια μπάλα βλέπουμε και μερικά πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και μέρες.

Δημοσ.

μην υποτιμας τους παιχτες

οταν η περισταση το απαιτει παντα ανεβαζουν επιπεδο στην αποδοση τους ιδιαιτερα στα μεγαλα ματς.

το χουν κανει απειρες φορες

δεν υποτιμω τους παιχτες, απλα πλεον δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη στο συνολο που παρουσιαζουν. οπως και να το κανουμε, η χρυση 6αδα του παραλθοντος, εχει μεγαλωσει και καποιες νεες μοναδες δεν εχουν εμφανιστει να τους αντικαταστησουν. δυστυχως...

πρεπει να συμβιβαστουμε με το γεγονος οτι η ομαδα φοβητρο που ειμασταν, δεν ειμαστε πλεον..

• Like 1
Δημοσ.

δεν υποτιμω τους παιχτες, απλα πλεον δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη στο συνολο που παρουσιαζουν. οπως και να το κανουμε, η χρυση 6αδα του παραλθοντος, εχει μεγαλωσει και καποιες νεες μοναδες δεν εχουν εμφανιστει να τους αντικαταστησουν. δυστυχως...

πρεπει να συμβιβαστουμε με το γεγονος οτι η ομαδα φοβητρο που ειμασταν, δεν ειμαστε πλεον..

νομιζω εχουμε συμβιβαστει εδω και 2 χρονια με αυτο.

θα ημασταν χαζοι να πιστευουμε οτι θα συνεχιζαμε να τα περναμε ολα σερι για παντα.

το ποδοσφαιρο κανει παντα κυκλους και ο κυκλος εκεινης της ομαδας εκλεισε οταν εφυγε ο πεπ.

αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν εχουμε τους παιχτες να συνεχισουμε να σηκωνουμε τιτλους(οπως και γινεται δλδ)

δε χρειαζεται να εισαι η ομαδα φοβητρο.αν δεις της ομαδες που εχουν απομεινει πχ στο τσουλου καμια δεν ειναι ομαδα φοβητρο.

ετσι κι αλλιως μεσα σε   ολους τους στοχους ειμαστε ακομα.υπομονη και ταμειο κατα τη γνωμη μου στο τελος της σεζον

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ απλά έγινε το 1-0 και μάλλον το -1 απ' την κορυφή είναι γεγονός, δεν υπάρχει ομάδα Αλμερία. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο κλάσικο και επιμένω σε αυτό.

Δημοσ.

Πολύ απλά έγινε το 1-0 και μάλλον το -1 απ' την κορυφή είναι γεγονός, δεν υπάρχει ομάδα Αλμερία. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο κλάσικο και επιμένω σε αυτό.

Δηλαδή όποιος το πάρει το κλάσικο λες θα πάρει και το πρωτάθλημα; Μάλλον. Αλλά όχι σίγουρα. Δε μιλάω μόνο και για το X, αλλά ακόμα και για ήττα της Ρεάλ.

Βλέποντας σήμερα μόνο το β ημίχρονο (δε ξέρω πώς έπαιξαν στο α'), λέω πως αν σήμερα έπαιζε ξανά σοσιεδάδ μπαρτσελόνα και έπαιζε έτσι η μπαρτσελόνα, πάλι θα έχανε. Αν η όντως ανύπαρκτη Αλμερία δεν έκανε τραγικά πράγματα στις αντεπιθέσεις που της δώθηκαν, θα είχε γίνει το 2-2. Δηλαδή οι μισές ομάδες τς La liga και παραπάνω θα το είχαν κάνει. Χωρίς να έχω δει το 'α ημίχρονο επαναλαμβάνω. Και μιλάμε για ένα ματς που η Μπαρτσελόνα ήθελε διακαώς να συντρίψει την Αλμερία, να διασκορπίσει τις κακές εντυπώσεις. Κι όμως δεν τα κατάφερε.

Πιστεύω πως μέχρι το κλάσικο μάλλον η διαφορά θα είναι παραπάνω απο +1 με την Μπαρτσελόνα. Και οτι η Μπαρτσελόνα έχει ελπίδεις στο πρωτάθλημα μόνο και μόνο αν νικήσει το κλάσικο και φτάσει εκεί με αυτή τη διαφορά (+1, +2).

Δημοσ.

Πολύ μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μια ομαδούλα που φώναζε "βάλτε μας δέκα γκόλ", παρ' όλα αυτά καρδιοχτυπούσες στο 2-1 για ενάμιση ημίχρονο.

Πάρα πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός με Σίτυ, με Αγκουέρο κιόλας μέσα. Η ομάδα δεν λέει να βρεί ρυθμό.

Θεωρώ Φλίκ οτι έστω και ζόρικα, μέχρι το κλάσικο δεν θα έχουν απώλειες κανείς απ' τους 2. Απο εκεί και πέρα αν εκεί κερδίσει η Ρεάλ θα έχει κάνει άλμα τίτλου, δεδομένου το ότι τελευταία αγωνιστική η Ατλέτικο έρχεται Κάμπ Νου. Αν νικήσει η Μπαρτσελόνα, παίρνει ξεκάθαρο ψυχολογικό αβαντάζ και σίγουρο πλεονέκτημα σε μια (πολύ) πιθανή ισοβαθμία.

Αν όχι λοιπόν στο κλάσικο (που κατα ένα 70% εκεί θα κριθεί ο τίτλος), ας βάλουμε και ένα 30% στην τελευταία αγωνιστική όπου ενδέχεται να μιλάμε για έναν πραγματικό τελικό. Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες, μέχρι τα τέλη Μαϊου που έχουμε ακόμα σχεδόν 3 μήνες.

Δημοσ.

σα να βαριοντουσαν στο β μερος.ακομα και ετσι μπηκαν και αλλα 2 γκολ.νταξει αν ισοφαριζε η αλμερια απλα θα παιζαν λιγο σοβαρα και θα βαζαν ευκολα και αλλα.

flik δεν ξερω αν μεχρι το κλασικο η διαφορα θα ειναι 1 η παραπανω παντως μην τρελενεσαι και με την ομαδα σου με τις 4-5-6 αρες

μια σοβαρη ομαδα επαιξες και μαλλον ευχαριστημενος εισαι με το 2-2.πιο πολυ για 3-1 ηταν.οποτε μην εισαι σιγουρος οτι δε θα γκελαρεις και εσυ

Πολύ μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μια ομαδούλα που φώναζε "βάλτε μας δέκα γκόλ", παρ' όλα αυτά καρδιοχτυπούσες στο 2-1 για ενάμιση ημίχρονο.

Πάρα πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός με Σίτυ, με Αγκουέρο κιόλας μέσα. Η ομάδα δεν λέει να βρεί ρυθμό.

Θεωρώ Φλίκ οτι έστω και ζόρικα, μέχρι το κλάσικο δεν θα έχουν απώλειες κανείς απ' τους 2. Απο εκεί και πέρα αν εκεί κερδίσει η Ρεάλ θα έχει κάνει άλμα τίτλου, δεδομένου το ότι τελευταία αγωνιστική η Ατλέτικο έρχεται Κάμπ Νου. Αν νικήσει η Μπαρτσελόνα, παίρνει ξεκάθαρο ψυχολογικό αβαντάζ και σίγουρο πλεονέκτημα σε μια (πολύ) πιθανή ισοβαθμία.

Αν όχι λοιπόν στο κλάσικο (που κατα ένα 70% εκεί θα κριθεί ο τίτλος), ας βάλουμε και ένα 30% στην τελευταία αγωνιστική όπου ενδέχεται να μιλάμε για έναν πραγματικό τελικό. Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες, μέχρι τα τέλη Μαϊου που έχουμε ακόμα σχεδόν 3 μήνες.

ενταξει αυτο ελειπε να φοβομαστε με σκορ πρωτου ματς 0-2.η σιτυ λογικα θα ανοιχτει οποτε δε θα χουμε θεμα να σκοραρουμε και εμεις

Δημοσ.

Ωπα, τώρα είδα οτι είναι μόνο 2 ματς ως τότε.

Τότε ναι, μάλλον για +1 θα είανι η διαφορά, και εκεί αν νικήσει ηΜπαρτσελόνα έχει πλεονέκτημα, πολύ μικρό γιατί είναι περισσότερο επιιρρεπής για στραβοπατήματα. θα έλεγα πως η ρεάλ παίζει για 2 αποτελέσματα ενώ η Μπαρτσελόνα για 1.

Εκτός αν δεν πάνε με +1 (είχα την εντύπωση οτι είναι πιο μετά το κλάσικο...

Edit: gas83, δεν έχω πει οτι είμαι τρελαμένος με την ομάδα μου. Αλλά η ρεάλ είναι καλύτερη απο πέρυσι, και απο πρόπερσι θα έλεγα.

Απλά η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κακή, και η Ατλέτικο παρα πολύ καλή, αλλά δεν θα αντέξει. Αντέχει μέχρι το 60 αυτό το παιχνίδι που κάνει. Γι' αυτό και σήμερα δε νίκησε.

Δεν είναι απλά μια σοβαρή ομάδα η Ατλέτικο, είναι αυτή που πήρε διπλό στη Μίλαν, που έχει τόσουτς βαθμούς κτλ κτλ. Απλά σοβαρή ήταν μέχρι πέρυσι, φέτος στην έδρα της είναι πολλά πράγματα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...