gas83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 παρολο που σε αγγλικο εδαφος και γενικα σε εκτος εδρας ματς τσου λου δεν ειναι ασχημο το αποτελεσμα μεχρι τωρα(συνηθως παιζουμε πολυ χειροτερα εκτος δε μου αρεσει καθολου αυτο που βλεπω. πολυ συντηρητικη προσεγγιση και απο τους 2.η σιτυ μας εχει δειξει μεγαλυτερο σεβασμο απο οσο θα επρεπε νομιζω και ειναι φανερο οτι φοβουνται το εκτος εδρας γκολ γιαυτο και πρωτη φορα φετος παιζουν τοσο αμυντικα. εγω εγραψα και πριν το ματς οτι δε μου αρεσει καθολου η εντεκαδα.ουσιαστικα παιζουμε χωρις αριστερη μερια και μονο απο τη μερια του αλεξις πανε μιας και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζουν ο σεσκ με τον ινιεστα ως εκ τουτου πολυ προβλεψιμοι με λιγους χωρους αφου χρησιμοποιουμε τα 2/3 του πλατους του γηπεδου στην επιθεση και εντελως ακινδυνοι και οπως παντα οταν συμβαινει αυτο ο λεο γυρναει πολυ πισω να παρει μπαλλα αλλιως ειναι αφαντος.και δε φταιει αυτος ΞΥΠΝΑ τατα.προτιμω να ανοιξει το ματς και να σκοραρουμε και ας φαμε και ενα.νομιζω με ενα γκολ πολυ δυσκολα θα αντεξει στο καμπ νου η σιτυ. αλα αν συνεχισουμε με αυτο το συστημα δε βλεπω να σκοραρουμε 1
linuslost Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, εσάς φοβάται, όχι την καταπληκτική διαιτησία. =ρ Πιες καμία μπύρα και άσε το ποδόσφαιρο... Απλώς άσχετος! Όπως τα λέει ο Ορφέας είναι, φοβάται η μια ομάδα την άλλη. Πάντως γουστάρω που κάθε αντίπαλος ομάδα παίζει φουλ αμυντικά, αυτό δείχνει ότι κανένας δεν έχει το θάρρος να μας παίξει στα ίσια!
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Να του τα γράψεις και τρίτη φορά μπας και τα καταλάβει. 1
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, εμένα στα παπάρια μου ποιος θα τη βγάλει, έτσι κι αλλιώς της Μπάγιερν είναι, είμαι κουλ. Αν εσείς δε βλέπετε σπρώξιμο και αν θεωρείτε πως η αναλογία σφυριγμάτων δικαιολογείται, κομπλέ, τι να πω. εντιτ, λοιπόν έλα, κερνάω μπύρα τους γνώστες. Τουλάχιστον βρήκαμε τον Μέσσι.
Rabican Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καθαροτατο πεναλτι. απο πισω και πηρε μονο ποδια..
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οχι νταξει μια στηριξη την εχουμε, εχει δικιο και εγω σε κατι φαουλ που πηραμε γελασα αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι τραγικο ουτε επηρεαζει το αποτελεσμα μεχρι στιγμης....Μεσι, 0-1, κοκκινη και αντε γεια.
gas83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τουλάχιστον βρήκαμε τον Μέσσι. Σαπάκι.
Rabican Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εντωμεταξυ ο ντεμικελις ειναι γνωστο κριαρι.. απο την εθνικη δεν το συμπαθω.. παπαπαπα μακρυα απο μας. ευτυχως μας εκανε τη χαρη αποψε!
gas83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 τελειως αναπαντεχη εξελιξη απο το πουθενα.τυχεροι που εχουν το κριαρι
Demon13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ξεχάστε να μείνει έξω η barca απο τώρα. Πολλά τα λεφτά όλο το Cl αυτή την ομάδα βλέπει. Κανονικό το πέναλτι, δεν είδα κανα ιδιαίτερο σπρώξιμο στο stream της κακίας ώρας που έχω. Εσείς με nova βλέπετε καλύτερα. Μόλις έκανε και ευκαιρία offsite η city που θα μπορούσε να μπει γκολ.
~mxls~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπήρξε ποτε τοπ κλας αμυντικος ο Ντεμικέλις. Τα συνηθίζει αυτά.
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε βάλουμε 2ο, είμαστε για κλάματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα