gas83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ωραιο ημιχρονο θα μπορουσε να ειναι και 6-0 δεν ειναι για συμπερασματα βεβαια μιας και η ραγιο παντα παιζει ανοιχτα και τρωει πολλα γκολ τουλαχιστον βλεπουμε ωραιο θεαμα. αυτο που με ευχαριστει παντως ειναι οτι μεσσι και ινιεστα ειναι σε ψιλοφορμα ακριβως οταν επρεπε. ελπιζω να ακολουθησουν και οι αλλοι. θα κανουμε πολλες φασεις θεωρω στην αγγλια η σιτυ δεν ειναι ομαδα που θα κλειστει και οταν εχουμε χωρο κανουμε θαυματα 1
Rabican Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ωραιο ημιχρονο θα μπορουσε να ειναι και 6-0 δεν ειναι για συμπερασματα βεβαια μιας και η ραγιο παντα παιζει ανοιχτα και τρωει πολλα γκολ τουλαχιστον βλεπουμε ωραιο θεαμα. αυτο που με ευχαριστει παντως ειναι οτι μεσσι και ινιεστα ειναι σε ψιλοφορμα ακριβως οταν επρεπε. ελπιζω να ακολουθησουν και οι αλλοι. θα κανουμε πολλες φασεις θεωρω στην αγγλια η σιτυ δεν ειναι ομαδα που θα κλειστει και οταν εχουμε χωρο κανουμε θαυματα συνεννοημενος με τους κοντοστουπηδες ησουν για το ποσα θα ριξουν;;;χαχα 1
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα μπορούσε να ήταν 10-0 τελικό. Βέβαια, μιλάμε για ματς 1ου vs προτελευταίου, οπότε δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
linuslost Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιος ο Μεσσι, δειχνει να ειναι σε φορμα... Το καλο φετος ειναι οτι σκοραρουν και οι υπολοιποι της επιθεσης! Αντε να δουμε τι θα κανουμε την Τριτη γιατι το φοβαμε πολυ αυτο το παιχνιδι!
flik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο γκολ του Νευμάρ. Προβλέπονται πολλά γκολ την Τρίτη, ματσάρα.
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το ματς με την City θα το δειξει στο κρατικό η θα την βγάλουμε με live streaming στο ιντερνετ???
gas83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Possible line-up (vs Man City): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Messi Cesc Pedro #fcblive [el9] δε μου αρεσει καθολου η εντεκαδα(αν ειναι αυτη).εχω πει πια θεωρω πιο ιδανικη. γιατι να χαραμισεις τον σεσκ στα πλαγια ειναι ενα αποτυχημενο πειραμα απο τα παλια αυτο. ειναι σε τρομερη κατασταση οπως και ο ινιεστα αλλα ολα αυτα γινονται απλα για να παιξει ο τσαβι που πρεπει να ξεκιναει απο τον παγκο πλεον σε σχεση με τους αλλους 2. να δουμε.δεν ξερω αν αυτη θα ειναι η διαταξη μεσα στο γηπεδο.δεν ξερω μηπως εχει στο μυαλο του με 4 μεσους οτι θα παρει σιγουρα το κεντρο και εξουδετερωσει τον τουρε με αυτο τον τροπο που ειναι και ολο τους το κεντρο. επισης ο πεδρο ποτε δεν ειναι καλος οταν παιζει απο τα δεξια προτιμω να ξεκινησει με αλεξις. για μασερανο δε γραφω καν εχω βαρεθει.επρεπε ο μπαρτρα να εχει συνεχη παιχνιδια και να εχει φορμα ωστε να ειναι βασικος σημερα ειδικα με μια ομαδα που ειναι πολλυ δυνατη στα στημενα τουλαχιστον θα εχει δυνατες αλλαγες(αλεξις,νευμαρ) να μπουν φρεσκοι αν το ματς δεν παει καλα .για να δουμε.μεγαλο ματς και πολυ δυσκολο
linuslost Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 <p><span style="color:rgb(41,47,51);font-family:Arial, sans-serif;">Possible line-up (vs Man City): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Messi Cesc Pedro </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://twitter.com/search?q=%23fcblive&src=hash'><span style="color:rgb(111,112,112);">#</span>fcblive</a><span style="color:rgb(41,47,51);font-family:Arial, sans-serif;"> [el9]</span></p> <p> </p> <p><span>δε μου αρεσει καθολου η εντεκαδα(αν ειναι αυτη).εχω πει πια θεωρω πιο ιδανικη.</span></p> <p><span>γιατι να χαραμισεις τον σεσκ στα πλαγια ειναι ενα αποτυχημενο πειραμα απο τα παλια αυτο.</span></p> <p><span>ειναι σε τρομερη κατασταση οπως και ο ινιεστα αλλα ολα αυτα γινονται απλα για να παιξει ο τσαβι που πρεπει να ξεκιναει απο τον παγκο πλεον σε σχεση με τους αλλους 2.</span></p> <p> </p> <p><span>να δουμε.δεν ξερω αν αυτη θα ειναι η διαταξη μεσα στο γηπεδο.δεν ξερω μηπως εχει στο μυαλο του με 4 μεσους οτι θα παρει σιγουρα το κεντρο και εξουδετερωσει τον τουρε με αυτο τον τροπο που ειναι και ολο τους το κεντρο.</span></p> <p> </p> <p><span>επισης ο πεδρο ποτε δεν ειναι καλος οταν παιζει απο τα δεξια προτιμω να ξεκινησει με αλεξις.</span></p> <p> </p> <p><span>για μασερανο δε γραφω καν εχω βαρεθει.επρεπε ο μπαρτρα να εχει συνεχη παιχνιδια και να εχει φορμα ωστε να ειναι βασικος σημερα ειδικα με μια ομαδα που ειναι πολλυ δυνατη στα στημενα</span></p> <p> </p> <p> </p> <p><span>τουλαχιστον θα εχει δυνατες αλλαγες(αλεξις,νευμαρ) να μπουν φρεσκοι αν το ματς δεν παει καλα</span></p> <p><span>.για να δουμε.μεγαλο ματς και πολυ δυσκολο</span></p> Νομίζω θα πάμε με 4 στο κέντρο ή με τον Ινιεστα στα αριστερά!
flik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ θεωρώ πως πρέπει να μπει η Μπαρτσελόνα με 4 στο κέντρο. Νομίζω γι' αυτό το λόγο μπήκε ο Cesc. Καλά αν διανοηθεί να αφήσει στο κέντρο τον Busquets, Iniesta και τον Xavi απέναντι στο κέντρο των Άγγλων, και ειδικά μπροστά να παίζει ο Cesc, το έχασε το παιχνίδι απο τα αποδυτήρια. Ο Xavi δεν θα αντέξει για πολύ, οπότε πιστεύω θα είανι 4 στο κέντρο. Μένει να δούμε. Αν η Μπαρτσελόνα καταφέρει να κάνει το παιχνίδι της (δεν εννοώ τίποτα άλλο απο το να έχει την κατοχή), τότε θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα (μετρώντας ως καλό και το 2-1, 3-2 φυσικά). Αν δεν καταφέρει να κρατήσει κατοχή, δύσκολα τα πράγματα για αυτήν.
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Με Αλεξις αντι για Πεδρο τελικα. Για να δουμε.....
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Για την ώρα είμαστε κυρίαρχοι του αγώνα. Να δούμε αν θα καταφέρουμε και να σκοράρουμε.
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, εσάς φοβάται, όχι την καταπληκτική διαιτησία. =ρ
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, εσάς φοβάται, όχι την καταπληκτική διαιτησία. =ρ Σφαγή, ναι. Ένα χεράκι που αμέλησε να το δώσει πέναλτι, μια κάρτα που ξέχασε να βγάλει σε αντικανονικό σταμάτημα του Μέσι στον αιφνιδιασμό κ.α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα