Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμυντικά η ομάδα είναι χάλια... Όπως κ ο βαλντεζ.

Άμα χάσουμε κ από αυτή την Βαλένθια είμαστε για κλάματα

Δημοσ.

καντο λιγο πιο λιανα γιατι με την εντυπωσιακη επιχειρηματολογια σου δεν καταλαβα το λογο.

εκτος και αν νομιζεις οτι μετα απο 25 σερι ασσους στο πρωταθλημα δε θα χανες ποτε ποντους εντος μεχρι να πεθανεις.

περιμενω σοβαρη απαντηση

Δημοσ.

αυτη ηταν η πιο σοβαρη σου απαντηση???

πηγαινε λιγο απο το θρεντ της ρεαλ η παρακολουθησε τα παιχνιδια της και πες μου ποια ειναι η εικονα της γιατι εγω βλεπω οτι κερδιζει δυσκολα μεχρι τωρα και η γκελα ειναι προ των πυλων εκτος αν βλεπουμε αλλο αθλημα η αλλα ματς.

πηγαινε μετα και δες και τα ματς της ατλετικο και πες μου αν και αυτοι προβληματιζουν η κερδιζουν με το ζορι τελευταια

αν δεν παρακολουθεις πολλα ματς και απλα βλεπεις τα σκορ μη λες κατι για να το λες.

δλδ φιλε μου εσυ σημερα ελεγες πριν το ματς οτι η ομαδα σερνεται και θα γκελαρει η οτι δεν ειναι στα καλυτερα της??

προφανως και δεν περιμενες γκελα.μπαλλα ειναι ομως και εγινε.ουτε καν τα πρωτα 30 λεπτα δεν εμοιαζαν οτι θα γινει οτι εγινε.

στρσβωσε το ματς γκελαρες προχωρας.

το πρωταθλημα εχει τοσο δρομο ακομα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου

αν ησουν ρεαλ θα ειχες πει αυτο που λες τωρα ισα με 30 φορες απο την αρχη του πρωταθληματος και της γκελες που εκανε.

η ρεαλ και η ατλετικο ειναι εδω ομως με τον ενα η τον αλλο τροπο.στη χειροτερη θα εισαι 2 ποντους πισω.

αν η ρεαλ γκελαρει αυριο στο μπιλμπαο που ειναι δυσκολο ματς τι θα μου πεις?

.α ε ναι μωρε τελικα εχουμε πιθανοτητες?????

δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα το επιχειρημα σου ειναι της πλακας ΑΝ δε μου πεις ποια ειναι η εικονα των αμαδων.

αν μπορεις να απαντησεις με παραπανω απο μια προταση θα το εκτιμουσα

• Like 2
Δημοσ.

Κανένα ματς δε στράβωσε. Με μέτριο Μέσι, Τσάβι για απόσυρση, άμυνα που εδώ και χρόνια παραπαίει και προπονητή αμφιβόλου ποιότητας, ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι αυτή η ομάδα δεν είναι για πολλά. Και δε θα κάτσω να αποδείξω με μαθηματικές μεθόδους μια προσωπική εκτίμηση, ο χρόνος θα δείξει.

ΥΓ. Μη ξαναδιαβάσω ότι δε βλέπω τα ματς. Plz.

Δημοσ.

Κανένα ματς δε στράβωσε. Με μέτριο Μέσι, Τσάβι για απόσυρση, άμυνα που εδώ και χρόνια παραπαίει και προπονητή αμφιβόλου ποιότητας, ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι αυτή η ομάδα δεν είναι για πολλά. Και δε θα κάτσω να αποδείξω με μαθηματικές μεθόδους μια προσωπική εκτίμηση, ο χρόνος θα δείξει.

ΥΓ. Μη ξαναδιαβάσω ότι δε βλέπω τα ματς. Plz.

Δημοσίευση 23 December 2013 - 04:20 PM

Μέχρι το 2018 ο Ινιέστα. Από τα καλύτερα νέα. Αν παραμείνει και ο Μέσι, τότε αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για ακόμα μια 5ετία.

αυτο το εχεις γραψει εσυ πριν ενα μηνα.δεν ισχυαν τοτε αυτα που γραφεις τωρα??

και δεν απομονωνω προτασεις.για την ιδια ομαδα μιλαμε και ξερεις οτι απο αυτους που παιζουν τωρα οι πιο πολλοι θα ειναι εδω σε 5 χρονια

οποτε καταλαβαινεις το point

επισης σε ολα τα προηγουμενα ματς που ησουν πρωτος στη βαθμολογια και καποιες φορες και με διαφορα ο προπονητης ο ιδιος δεν ηταν?ο τσαβι μηπως ηταν πιο νεος???

με ενα κακο ματς δλδ η αν θες 2-3 σερι μετρια ηρθε η συντελεια??

παλι θα ακουστει καπως αλλα πολυ ελληνικη νοοτροπια.

δλδ δεν εχουμε τους παιχτες να το γυρισουμε?μην ξεχνας οτι νευμαρ και ινιεστα που ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ παιχτες για αυτη την ομαδα ο ενας τραυματιας ο αλλος τωρα επεστρεψε αλλαγη μπηκε σε αυτα τα 2-3 ματς που ειμαστε μετριοι.

υπομονη θελει.εγω επιμενω ακομα την ομαδα δεν την εχουμε δει σε πληρη ισχυ και εχουμε πολλους ατυχους τραυματισμους.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

δεν ξερω αν με καταλαβες αλλα εννοουσα αν παρακολουθεις και τα ματς των αντιπαλων οχι μονο της μπαρτσα

μιας και στο αρχικο ποστ που απαντησα εγραψες για την εικονα των αντιπαλων και ακομα περιμενω απαντηση μιας και αυτη ειναι η κυρια διαφωνια που εχουμε

αν μου απαντησεις εστω  στο τελευταιο θα ειμαι χαρουμενος

Δημοσ.

Δεν κρίνω από το σημερινό μόνο. Ακόμα και στα πρόσφατα ματς κυπέλλου η ομάδα δεν ήταν καλή. Ναι, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα απίθανα που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια.

Ατλέτικο και Ρεάλ βλέπω σε streaming 15 με 20 λεπτά κάθε δεύτερη αγωνιστική και τις σημαντικότερες φάσεις κάθε αγώνα. Έχω εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται και επιμένω ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα, εκτιμώ ότι θα το πάρει η Ρεάλ, one way or another.

Δημοσ.

εφοσον λοιπον παρακολουθεις εστω οσο μπορεις θα επρεπε να ξερεις οτι η ρεαλ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

οποτε μη μου λες για εικονα ομαδων.

επισης δε μπορω να στηριζω τα επιχειρηματα μου με το αν θα το παρει με το ετσι θελω(ξερουμε πως δλδ)

προτιμω να κανω ποδοσφαιρικη συζητηση.

αν γινει αυτο δε σημαινει οτι εγω η εσυ ειμαστε λαθος σε αυτα που λεμε αλλα σε καμια περιπτωση δε μπορω  να φοβηθω τη ρεαλ με την εικονα της μεχρι τωρα σε οσες αγωνιστικες παιζτηκαν και να πω παει τελειωσε το πρωταθλημα επειδη εχασα ενα ματς και ενω ειμαι ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΠΑΝΩ  :blink:  :blink:

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 10 ΠΟΝΤΟΥς ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙς ΑΥΤΟ.

και πιστευω οτι ακομα και σωστος να αποδειχτεις στο τελος η δικη μου λογικη ειναι πιο σωστη απο τη δικη σου που απλα βασιζεται μαλλον οτι ετσι αισθανεσαι τωρα.

που ξες μπορει να αλλαξει αυτο αυριο -μεθαυριο με τις εμφανισεις της ομαδας

ασε που εχεις πλακα πλακα 50% πιθανοτητες να πεσεις μεσα οποτε κομπλε εισαι  :-D  :-D

Δεν κρίνω από το σημερινό μόνο. Ακόμα και στα πρόσφατα ματς κυπέλλου η ομάδα δεν ήταν καλή. Ναι, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα απίθανα που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια.

το αναφερα και γω.ειπα στα τελευταια ματς ειμαστε μετριοι.

πρωτος ειμαι παντα και τα γραφω την ωρα των αγωνων κιολας αν παρακολουθεις το θρεντ το ξερεις αυτο.

προφανως και θα ειμασταν αφελης το να περιμενουμε να τα περνουμε ολα καθε χρονο.

καθε ομαδα εχει τον κυκλο της και καποια στιγμη και οι αντιπαλοι θα σε παρουν χαμπαρι πως πρεπει να σε παιζουν

αυτα ομως ειναι ηδη γνωστα και τα εχουμε αναλυσει ηδη

οπως και τα λαθη της διοικησης με τις μεταγραφες και το ροστερ.

δεν ειμαι κανας κολλημενος που φοραω μπλαουγκρανα γυαλια και τα βλεπω ολα ροδινα.

εχω γραψει τα ασχημα πολλες φορες.

δε μου αρεσει ομως η ισοπεδωση γιαυτ σου απαντησα

εγω το βλεπω πολυ υπερβολη να πεις τελος η κουπα  μετα απο ενα ασχημο ματς.

σεβαστη η γνωμη σου αλλα διαφωνουμε

περιμενω και τα αλλα παιδια να γραψουν και αυτοι τη γνωμη τους

Δημοσ.

Καλά κι εγώ διαφωνώ οτι είναι να πεις τέλος η κούπα απο τώρα. Αλλά σίγουρα τα πράγματα έχουν γυρίσει ανάποδα τον τελευταίο μήνα.

Και εξηγώ. Δεν είναι η διαφορά βαθμών, ούτε οτι η Ρεάλ παίζει τρομερό ποδόσφαιρο.

Ξεκινώντας απο την Ατλέτικο, πιστεύω πραγματικά οτι δεν θα αντέξει το ρόστερ της. Ήδη της ήρθε ένας τραυματισμός, και ακόμα και δεν θα έχει καμια απώλεια, δεν έχει καμία σχέση το βάθος ρόστερ της με Barca/Real.

Άρα θεωρώ πως ακόμα και μετά απο τέτοια πορεία, ναι, η Barcelona και η Ρεαλ έχουν περισσότερες πιθανότητες πάλι.

Τώρα, η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε τις τελευταίες αγωνιστικές πολύ νωθρή. Πολύ λίγα πράγματα στην επίθεση και καθόλου καλή άμυνα.

Η Ρεάλ απο την άλλη, μπορεί να μην βάζει γκολ με τον ρυθμό που έκανε τον Νοέμβρη/Δεκέμβρη, αλλά έχει βρει απίστευτη ισορροπία στα παιχνίδια της, και κυρίως μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Επίσης έχει μεγάλο βάθος (Jese, Morata, Illaramendi, Isco, και ο Varane που ξεπέρασε τον τραυματισμό του είναι στον πάγκο).

Αύριο και στο ματς κυπέλλου με την Ατλέτικο, θα φανεί αν η Ρεάλ μπορεί να παίξει καλά.

Είναι εν δυνάμει φαβορί για τον τίτλο. Θα εξαρτηθεί απο τις 2 επόμενες εμφανίσεις της.

• Like 1
Δημοσ.

Το έγραψα στο γκαζέτα το γράφω και εδώ:

Η ομάδα πληρώνει τα θέλω του Μέσι που απαίτησε αυτόν τον Yes Man χαρτάκια στον πάγκο. Προπονητής που δήλωσε οτι προτιμά τον Σέρχι Ρομπέρτο και τον Σέσκ στη θέση του φόρ, αντί ενός κανονικού επιθετικού, κάνει μπάμ οτι έχει προσληφθεί για να στήσει μια ομάδα μόνο γύρω απ' τον Μέσι.

Δυστυχώς αν θέλουμε να μείνουμε χωρίς φόρ για να βάζει κάθε χρονιά ο Μέσι απο 60 γκόλ, και χωρίς άμυνα μένοντας μόνο με τον παλαίμαχο Πικέ και τον εκτός τόπου και χρόνου Μασεράνο, τότε δεν πάμε πουθενά. Η ομαδαρα του Λαπόρτα και του Πέπ που ξεκίνησε το '08 έχει γίνει ένα τσίρκο διαφημιστών και πανηγυρτζήδων απο την κάθε ανύπαρκτη χώρα. Κλίμα στο Κάμπ Νου πλέον δεν υπάρχει δυστυχώς. Έχουμε ήδη καταντήσει όπως την Ρεάλ της περιόδου 2002-2010 όπου έκαναν μπίζνες με τα ονόματα και δεν τους ενδιέφεραν οι τίτλοι.

Ο μέγας Κροϊφ τα είχε προβλέψει αυτά και κάποιοι τον έβγαζαν γραφικό. Μόνη λύση να στηθεί μια ορθολογική ομάδα και να προσληφθεί ένας προπονητής και όχι ένας χαρτάκιας. Και δεν του αρέσει του Μέσι, στο καλό.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...