Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαση των 2 πρωτον ματς της σεζον για το σουπερ καπ καπως ετσι ξεραμε οτι θα παει το ματς λιγες φασεις σκληρο παιχνιδι.

νομιζω ειμασταν λιγο ατυχοι να μην ειμαστε 100% ετοιμοι(νευμαρ,μεσσι) καθως ο σεσκ ξερουμε οτι στη θεση του μεσσι σε μεγαλα ματς απλα δε μπορει.

πιστευω με ολους τους βασικους ετοιμους παλι το ιδιο ματς θα βλεπαμε ομως θα ειχαμε τη δυνατοτητα να κανουμε 2-3 καλες ακομα φασεις και ισως καποιο γκολ.

δικαιο αποτελεσμα.μην ξεχναμε οτι θα παιξει και η ρεαλ εκει(μιας και χαιρονται σημερα)

κραταω την πολυ καλη αμυντικη συμπεριφορα.νομιζω επι τατα παιζουμε πολυ καλη αμυνα και εχουμε κρατησει το μηδεν σε πολλα ματς ενω τα 2 προηγουμενα χρονια τρωγαμε γκολ για πλακα..

παραμενουμε πρωτοι και συνεχιζουμε.στοχος απο δω και περα να παμε στο κλασικο μονο με νικες

Δημοσ.

<p>ενα σχολιο πριν την εναρξη του β μερους</p>

<p> </p>

<p><strong><span style="font-size:48px;">UNLEASH THE BEAST</span></strong></p>

Ευτυχώς που το απελευθέρωσαν το beast!!!! Εσείς νομίζατε θα μπει μέσα και θα κάνει χατρικ σε δέκα λεπτά έχοντας έναν αγώνα στα πόδια του μετά από απουσία δύο μηνών... Ένα σουτ μονο που μπλοκαρισε ο Κουρτουας... Γενικά θα συμφωνήσω με τον παραπάνω ότι ήταν σαν ένα κακό ελληνικό ντέρμπυ...

Δημοσ.

Ευτυχώς που το απελευθέρωσαν το beast!!!! Εσείς νομίζατε θα μπει μέσα και θα κάνει χατρικ σε δέκα λεπτά έχοντας έναν αγώνα στα πόδια του μετά από απουσία δύο μηνών... Ένα σουτ μονο που μπλοκαρισε ο Κουρτουας... Γενικά θα συμφωνήσω με τον παραπάνω ότι ήταν σαν ένα κακό ελληνικό ντέρμπυ...

μαλλον περιμενες 45 λεπτα πανω απο το πληκτρολογιο για να σχολιασεις ακριβως αυτο χαχαχαχαχ

αυτα που γραφεις πιο πανω δε τα χει πει κανενας αλλα κατι πρεπει να πεις και συ μιας και σε αλλες απαντησεις κρυφτηκες.ξερεις εσυ.

επισης για μια φορα στη ζωη σου σχολιασε και κατι ποδοσφαιρικο.

αν μπορεις βεβαια...

• Like 1
Δημοσ.

Το προηγούμενο σχόλιο σου περί "beast" δείχνει το πόσο σχετικός είσαι με το άθλημα... Φυσικά δεν μπορώ να πάω κόντρα σε τόσο μεγάλες προσωπικότητες σαν εσένα που παίζουν ποδόσφαιρο από τα 3 τους χρόνια... Για τον αγώνα η αλήθεια είναι ότι είδα κάνα 20λεπτο συνολικά στο 2ο ημίχρονο πιο πολύ μόνο καθ μόνο για το σχόλιο που έκανες! Τεσπα εκτός από 2-3 καλά σουτ μαζί με του μεσσι που έκανε ωραία ατομική προσπάθεια σε εκείνη την φάση νομίζω ότι το παιχνίδι δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον. Το ίδιο βαρετό με τα παιχνίδια του σούπερ καπ... Τεσπα εγώ χαίρομαι γιατί η Ρεάλ θα είναι η μόνη κερδισμένη της αγωνιστικής( με προϋπόθεση να μην γκελαρει φυσικά) καθώς σας φτάνει και τους δύο στους 3 βαθμούς.

Δημοσ.

φιλε γυρνα το στη φορμουλα καλυτερα.τουλαχιστον εκει υποστηριζουμε το ιδιο ατομο

δεν εχεις βαρεθει να σε κοροιδευουν σε ολα τα θρεντ?

μπορω να συνεχισω να το κανω και γω δεν εχω θεμα.πλακα εχεις

πριν το ποστ που κοροιδευεις εχω γραψει την γνωμη μου πριν το ματς και ειμαι σιγουρος οτι ουτε το διαβασες.

σε γενικες γραμμες οπως εγιναν τα ειπα επεσα εξω στο οτι θα σκοραρουμε.

για το μεσσι γραφω συγκεκριμενα οτι ως αλλαγη θα δωσει αλλη δυναμικη στην ομαδα και ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ

οι 2 φασεις για γκολ που καναμε ηταν δικιες του προσπαθειες.πριν δεν ειχαμε κανει κατι.

αν ηταν πιο ετοιμος μπορει και να το χε βαλει

οποτε οτι θελω μπορω να σχολιαζω στο ημιχρονο δε θα σε ρωτησω.

ανοιξε τα ματια σου και δες λιγο μπαλλα αλλο αθλημα σχολιαζεις καθε φορα.

τωρα για πρωσοπικοτητες και τετοια δε σχολιαζω καν.εχουν κρινει αυτοι που μας διαβαζουν.

μη τις πετας ομως ετσι τις εκφρασεις εντυπωσιασμου επιβαρυνεις κι αλλο τη θεση σου

Δημοσ.

gas μην ασχολεισαι αλλο.Τον καταλαβαμε πλεον.Μια φορα πεσαμε στην τρολοπαγιδα του παμε παρακατω τωρα :P

Μακαρι η Ατλετικο να μεινει στις πρωτες θεσεις μεχρι το τελος(κατα προτιμηση στην 2η :P )

• Like 2
Δημοσ.

gas μην ασχολεισαι αλλο.Τον καταλαβαμε πλεον.Μια φορα πεσαμε στην τρολοπαγιδα του παμε παρακατω τωρα :P

Μακαρι η Ατλετικο να μεινει στις πρωτες θεσεις μεχρι το τελος(κατα προτιμηση στην 2η :P )

καλα πιστευεις οτι ειμαι χαζος και δεν ξερω τι παιζει?

απλα ουτε σωστο τρολαρισμα δε μπορει να κανει.του απαντας με 2 επιχειρηματα και μετα ειτε κρυβεται ειτε λεει ασχετα.

θελω να κρατηθω καποιες φορες αλλα εχει πλακα να απαντας σε μερικους τετοιους.

για σας το κανω να διασκεδαζετε με αυτα που γραφει χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

ξεκιναει στις 11 ο επαναληπτικος κυπελου.

για οσους ειναι αδιαφορο το ματς να πουμε οτι νευμαρ μεσσι ειναι ενδεκαδα για να παρουν λεπτα και να βεουν ρυθμο οποτε εχει ενα ενδιαφερον

αλλαγη ο νευμαρ φενεται σοβαρο.μονος του τοο παθε σε ανυποπτη φαση

Δημοσ.

Πήγε να βγάλει με υπερέκταση τη σέντρα ή να τη σώσει πάνω στη γραμμή και την πάτησε. Έλεος.

Τώρα που το ξαναείδα, το πίσω πόδι του γύρισε, μάλλον.

Δημοσ.

μπορει καποιος να καταλαβει γιατι σε αυτο το χωραφι πεφτει τοσο ξυλο σε ενα τελειως αδιαφορο ματς?????

τι να πω ελπιζω μην εχουμε κιαλλο τραυματισμο

According to the first tests, Neymar has sprained his right ankle. More tests tomorrow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...