Raikkonen86 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε έχω κάνει λάθος εγώ! Όσο για τους χασαπηδες τους προτιμώ χίλιες φορές από τους σιχαμερους και τρισαθλιους ηθοποιούς...
stavros88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε έχω κάνει λάθος εγώ! Όσο για τους χασαπηδες τους προτιμώ χίλιες φορές από τους σιχαμερους και τρισαθλιους ηθοποιούς... Δηλαδη τοση ωρα μιλαμε και τωρα καταλαβες οτι αυτο που εγραψες ηταν λαθος?Τρια πουλακια καθονται τσαμπα κοπος.
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πράγματικα... Τεσπα αποχωρώ από το πεδίο της μάχης...
stavros88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ε βεβαια αφου τοση ωρα αλλα ηθελες να γραψεις.Την αλλη φορα τσεκαρε αν εγραψες 10 ή 11 για να συνεννοηθουμε.Δεν μπορει να γινει συζητηση ετσι.
gas83 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ε βεβαια αφου τοση ωρα αλλα ηθελες να γραψεις.Την αλλη φορα τσεκαρε αν εγραψες 10 ή 11 για να συνεννοηθουμε.Δεν μπορει να γινει συζητηση ετσι. stavros88 : Ηρωας εισαι φιλε.ανετα παιρνεις μεταλιο υπομονης.απορω και που εγραψες και τοσα.αφου κανει μπαμ δεν.... ραικονεν οι τελευταιες 3 σελιδες που εχεις γραψει ,μπαινουν στο πανθεον των ακυρων post ημουν ετοιμος να σου απαντησω στην αρχη αλλα οσο διαβαζα καταλαβα οτι δεν γινεται να καταλαβεις. προσπαθησε και το παιδι απο πανω αλλα ματαια. εισαι εντελος καθετος σε μερικα πραγματα που το 90% θα διαφωνησει μαζι σου(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗς ΡΕΑΛ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ) κατσε δες τα με ηρεμια παλι και σκεψου τι συμπερασμα μπορει να βγαλει καποιος για σενα μετα απο αυτα. μπορεις να μου απαντησεις οτι νομιζεις και να πιστεψεις οτι μου τι λες και οτι φοβαμαι να απαντησω(κατι τετοιο θα γραφες σιγουρα.τωρα θα το αλλαξεις βεβαιαι που στο λεω εγω) αλλα δε θα ασχοληθω. εχω κανει αρκετες συζητησεις με τα παιδια εδω μεσα για τα της ομαδας και προτιμω μα ασχοληθω με αυτα.ετσι κι αλλιως τα υπολοιπα εχουν ειπωθει πολλες φορες(ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ) και οχι οτι μας ερθει.λιγο να ψαξεις το θρεντ θα βρεις τις αποψεις του καθενος 2
alexis333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Pedro στα αριστερά και δεν είμαι καλά .. Ο άνθρωπος μπορεί να παίξει πρέπει να παίξει αριστερά ... Παίζει τη θέση όπως ο Βιγια .. Μας έλειπε αυτό τόσο καιρό .. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό ... Sent from my iPhone using Insomnia
gas83 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 και αλεξις παντα απο δεξια.αυτο που σου λεγα την αλλα φορα. σκοραρουν ολοι πλεον με διαρκεια.νομιζω εχουμε την καλυτερη επιθεση στην ευρωπη αυτη τη στιγμη για αυτο το λογο και μονο. και σκεψου οτι και ο τεγιο δεν εχει παιξει πολυ γιατι οι αλλοι ειναι φουλ αποτελεσματικοι EDIT:δεν προλαβα να μιλησω.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΕΞΙΣ ΦΕΤΟΣ.WORLD CLASS 1
gas83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 για να μην ξεχνιομαστε παιζουμε σε μιση ωρα για το κυπελλο με χεταφε ολα τα ματια στραμενα σστο λεο που δεν ξεκιναει αλλα θα παιξει για να βρει λιγο αγωνιστικο ρυθμο και ΙΣΩΣ να ειναι ετοιμος για ατλετικο αν και μαλλον παλι αλλαγη και με ατλετικο θα ειναι. πρωτη φορα παντως που δεν τον εχουν βαλει να επιστρεψει αμεσα και εχει παρει το χρονο του.μακαρι ο προηγουμενος να ηταν και ο τελευταιος τραυματισμος
gas83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 leo is fuckin back εχω ενα ηλιθιο χαμογελο ζωγραφισμενο στη μαπα μου εδω και 10 λεπτα 3
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πέταξε και 2 στο τέλος, ας ελπίσουμε να παραμείνει υγιής για πολλά πολλά χρόνια.
Rabican Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 αυτη τη φορα εκατσε οσο επρεπε φανταζομαι..
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αρχιζω και εχω ξανα μεγαλες προσδοκιες για την ομαδα φετος. Η Μπαρσα δειχνει να βρισκει τον δρομο της, εχει επιτελους προπονητη και ο καλυτερος του κοσμου επιστρεφει....και ολα αυτα σε μια περιοδο που μας εχουν ολοι ξεγραμμενους στην Ευρωπη. Αρεσκω. 2
gas83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 πολυ μεγαλο ματς σημερα. δυσκολο για προβλεψεις αλλα νομιζω οτι εχουμε ελαφρυ πορβαδισμα λογο του οτι αυτη τη στιγμη εχουμε ολους τους επιθετικους μας σε φορμα και σκοραρουμε που ευκολα φυσικα δε θα μου εκανε εντυπωση να δω ενα ματς που θα δυσκολευτουμε να κανουμε φασεις αλλα ακομα και ετσι νομιζω θα σκοραρουμε σιγουρα. απο ατλετικο περιμενω πολυ σκληρο παιχνιδι οπως παντα ελπιζω να μην φτασει τα ορια του αντιαθλιτικου και οπως διαβαζω ο διαιτητης ειναι λιγο ΓΤΠ σημερα θα πρεπει να κρατησει το ματς γιατι ειναι ευκολο να χαθει και να γινει χαμος για εντεκαδα ειναι απο τα λιγα ματς που δεν εχω ιδεα τι θα γινει. θα μου αρεσε φυσικα να δω λεο 90 λεπτα αλλα ακομα και απο τον παγκο να ερθει φανταστειτε τι δυναμικη θα δωσει στην ομαδα οταν ολοι οι αλλοι θα ειναι κουρασμενοι αν το παρουμε παντως δειχνουμε ξεκαθαρα και στους 3 ποιος ειναι το αφεντικο. υπο αλλες συνθηκες το χ δε θα ταν ασχημο αλλα μιας και ουτε η ατλετικο χανει πουθενα βαθμους καλο θα ταν να κερδισουμε για να κρατησουμε και τι διαφορα . ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ σε ολα τα επιπεδα παντως 2
gas83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ενα σχολιο πριν την εναρξη του β μερους UNLEASH THE BEAST
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα