Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα περιμενες σοβαρη συζητηση δεν επρεπε να διαβασεις απο το σχολιο του crom και μετα... Και μην βγαζετε συνεχεια τους ευατους σας απεξω και κατηγορειται τους αλλους...

Δημοσ.

Αμα περιμενες σοβαρη συζητηση δεν επρεπε να διαβασεις απο το σχολιο του crom και μετα... Και μην βγαζετε συνεχεια τους ευατους σας απεξω και κατηγορειται τους αλλους...

Βρες ενα μηνυμα μου που να ειναι εστω και 50% προκλητικο οσο το δικο σου στην προηγουμενη σελιδα.

ή μηπως μπαινω εγω στο θεμα της Ρεαλ για να τρολλαρω?

Δημοσ.

Το οτι δεν μπαινεις εσυ να τρολαρεις η να προκαλσεις δεν σημαινει οτι δεν το κανει κανεις... 

Και σιγα το προκλητικο μυνημα... Επειδη ειπα την αληθεια? Τεσπα αντε δεν θα τρολλαρω αλλο ( ναι το παραδεχομαι ) για να μην γινει το τοπικ σαν αυτο του Μουρινιο... 

Δημοσ.

Ρε φιλε με μενα μιλας γιατι βαζεις αλλους στη μεση?

Η αληθεια ειναι οτι μονο καποιοι σαν και σενα τρολλαρουν για μια απο τις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων.

Αλλα ξερω ειναι δυσκολο να το παραδεχτεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι αρνηθηκα ποτε οτι η μπαρτσελονα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες ολων των εποχων? Φυσικα και ειναι... Αλλα δεν ειναι πανω απο την δικια μου ομαδα. Σε καμια περιπτωση... Και οταν λες τυποι σαν και εμενα τι εννοεις για εξηγησε μας λιγο.

Δημοσ.

Γιατι αρνηθηκα ποτε οτι η μπαρτσελονα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες ολων των εποχων? Φυσικα και ειναι... Αλλα δεν ειναι πανω απο την δικια μου ομαδα. Σε καμια περιπτωση... Και οταν λες τυποι σαν και εμενα τι εννοεις για εξηγησε μας λιγο.

Απο ποια δικια σου ομαδα δεν ειναι πανω?Δεν συγκρινουμε εδω την ιστορια καθε ομαδας αλλα συγκεκριμενες ομαδες και ανμφιβολα η Μπαρτσα ειναι μια απο τις λιγοστες που μπορουν να μπυν στην συζητηση.Ουτε καν ειπα κατι για την ομαδα σου(?)

Θα σου εξηγησω ακριβως τι εννοω....

Αν υποθετικα ζουσες την εποχη της Ρεαλ του 50 και ησουν Μπαρτσελονα θα προσπαθουσες να μειωσεις με καθε τροπο την επιτυχια της.Θα ελεγες πραγματα παρομοια με τα τραγικα που γραφεις εδω μεσα.

Με λιγια λογια εισαι απο αυτους που ενω ζουνε στην εποχη ομαδων που γραφουν ιστορια επικεντρωνονται σε λαθος πραγματα διοτι δεν μπορουν να αντεξουν αυτο που γινετε.Οπως σου ειπα ειναι δυσκολο να χωνεψεις αυτο που γινεται με την τωρινη Μπαρτσα

Δημοσ.

Η μπαρτσελονα ηταν η καλυτερη ομαδα στον κοσμο τη σεζον 2008-2009 που τα πηρε ολα και τη σεζον 2009-2010...

Απο κει περα η Ρεαλ ειναι η καλυτερη στον κοσμο, απλα με πολλες και διαφορες κλεψιες καταφερατε και εισασταν απο πανω σε καποιες περιπτωσεις...

Δημοσ.

Η μπαρτσελονα ηταν η καλυτερη ομαδα στον κοσμο τη σεζον 2008-2009 που τα πηρε ολα και τη σεζον 2009-2010...

Απο κει περα η Ρεαλ ειναι η καλυτερη στον κοσμο, απλα με πολλες και διαφορες κλεψιες καταφερατε και εισασταν απο πανω σε καποιες περιπτωσεις...

Σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου με καθε σου μηνυμα.Για μια στιγμη νομιζα οτι συγκρινες την Μπαρτσα με την Ρεαλ του 50 ή του Ζινταν και θα το δεχουμουνα αλλα ματαια.Τεσπα

ΟΚ η "Ουεφαλονα" σας εκλεψε 2-3 πρωταθληματα και το Τσαμπιονς Λιγκ του 11(Αληθεια νομιζεις θα νικουσες τοσο ευκολα την Μαντσεστερ οσο εμεις?).Η μπαγερν το 12 και η Ντορτμουντ το 13(με τεσσαρα το διχως αλλο) πως νικησαν την καλυτερη ομαδα του κοσμου?

• Like 1
Δημοσ.

Η Μπαγερν μας απεκλεισε στα πεναλτι... Με την Μπορουσια και εγω αναριωτιεμαι για ποιον λογο ειχε τετοια καταληξη αλλα τουτλαχιστον στο τελος μπορουσα να πω οτι παλεψαμε στον δευτερο αγωνα και θα μπορουσαμε να προκριθουμε. Η συγκριση της Ρεαλ ττης δεκαετιας του 50 με την μπαρτσελονα του 2010. Ναι και οι δυο ηταν οι καλυτερες τοτε αλλα η τοτε Ρεαλ δεν ειχε κανεναν αντιπαλο( το οποιο φυσικα δεν μειωνει αυτα που εκανε) σε αντιθεση με την μπαρτσελονα... Τωρα η Ρεαλ των Ζινταν,Κασιγιας,Ιερο,Ρομπερτο Καρλος,Ραουλ,Μακελελε,Φιγκο,Γκουτι,Μοριεντες,Xελγκερα νομιζω οτι ειναι και με διαφορα πολυ καλυτερη απο την μπαρτσα των δυο σεζον που σου ειπα παραπανω... Γενικα καλυτερη απο οποιαδηποτε ομαδα της μπαρτσελονα... 100% θα διαφωνησεις αλλα μονο Ζινταν και Ραουλ να βαλεις φτανει... Ποσο μαλλον με ολους τους υπολοιπους...

Δημοσ.

Η Μπαγερν μας απεκλεισε στα πεναλτι... Με την Μπορουσια και εγω αναριωτιεμαι για ποιον λογο ειχε τετοια καταληξη αλλα τουτλαχιστον στο τελος μπορουσα να πω οτι παλεψαμε στον δευτερο αγωνα και θα μπορουσαμε να προκριθουμε. Η συγκριση της Ρεαλ ττης δεκαετιας του 50 με την μπαρτσελονα του 2010. Ναι και οι δυο ηταν οι καλυτερες τοτε αλλα η τοτε Ρεαλ δεν ειχε κανεναν αντιπαλο( το οποιο φυσικα δεν μειωνει αυτα που εκανε) σε αντιθεση με την μπαρτσελονα... Τωρα η Ρεαλ των Ζινταν,Κασιγιας,Ιερο,Ρομπερτο Καρλος,Ραουλ,Μακελελε,Φιγκο,Γκουτι,Μοριεντες,Xελγκερα νομιζω οτι ειναι και με διαφορα πολυ καλυτερη απο την μπαρτσα των δυο σεζον που σου ειπα παραπανω...

Ενταξει αυτο το μηνυμα ειναι για αρχειοθετηση!!!

Μας απεκλεισε στα πεναλτυ αρα δεν μετραει!Ειμασταν καλυτεροι!

Η καλυτερη ομαδα του κοσμου να τρωει τεσσαρα και να παλευει για την προκριση απο την ταπεινη Ντορτμουντ?Απαπα

Δημοσ.

Ναι η Ρεάλ ήταν καλύτερη της Μπάγερν... Η Μπορούσια είπα ότι ακόμα αναρωτιέμαι πως έβαλε 4 γκολ στην Ρεάλ... Δεν καταλαβαίνω το αστείο? Εσείς πάλι που αποκαλείται την ομάδα σας την καλύτερη όλων των εποχών γιατί σας απέκλεισε η Τσέλσι( η τριτοτεταρτη της Αγγλίας) και σας νίκησε κιόλας στον πρώτο αγώνα??? Γιατί τον ηπιατε με 7-0 σύνολο από την Μπάγερν?????? Γιατί σας απέκλεισε η Ίντερ του μεταφραστή και μάλιστα σας νίκησε και 3-1 στον πρώτο αγώνα???? Ο μπουσκετς ο καημένος ακόμα θυμάται το εφιαλτικό εκείνο βράδυ όπου αποκλειστικατε και μάλιστα παραλίγο να χάσει και την ζωή του από το εγκληματικό φάουλ του Μοτα...

Δημοσ.

Ναι η Ρεάλ ήταν καλύτερη της Μπάγερν... Η Μπορούσια είπα ότι ακόμα αναρωτιέμαι πως έβαλε 4 γκολ στην Ρεάλ... Δεν καταλαβαίνω το αστείο? Εσείς πάλι που αποκαλείται την ομάδα σας την καλύτερη όλων των εποχών γιατί σας απέκλεισε η Τσέλσι( η τριτοτεταρτη της Αγγλίας) και σας νίκησε κιόλας στον πρώτο αγώνα??? Γιατί τον ηπιατε με 7-0 σύνολο από την Μπάγερν?????? Γιατί σας απέκλεισε η Ίντερ του μεταφραστή και μάλιστα σας νίκησε και 3-1 στον πρώτο αγώνα???? Ο μπουσκετς ο καημένος ακόμα θυμάται το εφιαλτικό εκείνο βράδυ όπου αποκλειστικατε και μάλιστα παραλίγο να χάσει και την ζωή του από το εγκληματικό φάουλ του Μοτα...

Εμεις?Ειπαμε με μενα μιλας.

Η Μπαρτσελονα αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι την περιοδο που ηταν μια απο τις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων(μια οχι η καλυτερη,και εδω οτι θελεις διαβαζεις παλι) πηρε 2 Τ.Λ.Καμια ομαδα δεν μπορει την σημερινη εποχη να νικαει συνεχεια.Με ειδες εμενα να προσπαθω να δικαολογησω τις ηττες αυτες?Ηρθαν τις δεχτηκαμε και παμε παρακατω.

Αντιθετα η ομαδα που αποκαλεις την καλυτερη του κοσμου τα τελευταια 4 χρονια τι εχει παρει?1 πρωταθλημα

Πως γινεται αυτο?Ξερω ξερω φταινε τα πεναλτυ,η διαιτησια και σου μενει η απορια πως εφαγες τεσσερα γκολ απο την Ντορτμουντ

Δημοσ.

Αλήθεια δεν ειναι για την διαιτησία??? Κλεψατε τίτλους έτσι ναι η όχι??? Η απάντηση είναι ναι όσο και αν τρελαίνεσαι να αποδείξεις το αντίθετο... Το 2011 από τα 5 κλασικά στα 3 η Ρεάλ έπαιζε με 10 στο δεύτερο ημίχρονο...Η παραδεχόμαστε μόνο ότι μας συμφέρει και στα αλλά το βουλονουμαι??? Τεσπα δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη εδώ τζάμπα μιλάμε...

Και ποτέ είπα εγώ ότι η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου τα 4 τελευταία χρονια???? Είπα ότι η μπάρτσα ήταν η καλύτερη τη σεζόν 2008-2009 και 2010-2011 και από κει και πέρα η Ρεάλ είναι καλύτερη. Μετά λές εμένα. Ότι θες διαβάζεις...

Δημοσ.

Εδω τι λες?απο το 10 και περα(δικα σου λογια) λες η Ρεαλ ειναι η καλυτερη στον κοσμο.11,12,13,14 τεσσερα χρονια τι δεν καταλαβαινεις?Εσυ τα εγραψες οχι εγω.Δες πρωτα τι εχεις γραψει εσυ και μετα πες μου αν διαβαζω καλα εγω.Ελεος

Καλα για τα αλλα τι να πρωτοσχολιασω?Ξερεις την σαιζον 10-11 σε ενα απο τα πεντε "κλασικά"  5 γκολ εφαγες.Ουτε ενα ουτε δυο ΠΕΝΤΕ!Μιλας κιολας και λες ησουν καλυτερος στον κοσμο?Θελεις να παραδεχτω τι για την διατησια?Οτι δεν επρεπε να παρουν κοκκινες οι χασαπηδες του Σπεσιαλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...