gas83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Πλέον πιέζουν και οι 10 του γηπέδου γι' αυτό. το χεις ξανακανει αυτο το σχολιο και προφανως αναφερεσαι στο λεο ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ παρολαυτα σε ματς με μεγαλυτερης δυναμικοτητας αντιπαλο και υτη την πιεση να εχεις θα σου λειψει το ευκολο γκολ του μεσσι. οποτε ειναι η μια η αλλη. ασχετο αλλα κορυφη πρεπει να παιζει ο αλεξις και οχι ο νευμαρ(οταν λειπει ο λεο) δεν ξερω γιατι δε τον δοκιμαζουν ποτε. και για ακομα μια φορα το κεντρο με ινιεστα σεσκ λειτουργει ιο γρηγορα και πιο καθετα απο οτι με τσαβι. μου αρεσει πολυ ο σερχι ρομπερτο.τον εχω δει σε ολα τα ματς της προετοιμασιας και ειναι πολυ καλος παιχτης. κριμα που δεν εχει παρει πολλα λεπτα συμμετοχης ακομα αλλα με αυτους που εχουμε στο κεντρο δεν ειναι και ευκολο
Tilemaxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στα μεγάλα μάτς η λογική λέει οτι θα είναι διαθέσιμος ο Μέσι. Απ' τον Απρίλη και μετά δηλαδή.
PostHelper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 το χεις ξανακανει αυτο το σχολιο και προφανως αναφερεσαι στο λεο ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ παρολαυτα σε ματς με μεγαλυτερης δυναμικοτητας αντιπαλο και υτη την πιεση να εχεις θα σου λειψει το ευκολο γκολ του μεσσι. οποτε ειναι η μια η αλλη. Δεν εννοει αυτο. Δεν εννοει οτι γενικα ο Μεσι δεν πιεζει και δεν πιεζε. Εννοει οτι φετος με τα 1000 προβληματα τραυματισμου του, ο Μεσι δεν πιεζε.
gas83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 το ξερω οτι δεν ειναι στο 100% για να πιεσει και αυτος. αλλα να ξερεις και οταν ειναι ετοιμος πιεζει πολυ λιγοτερο τα τελευταια 2 χρονια απο οτι τα πρωτα
Rabican Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 απο οτι φαινεται ο Πεπ τον εκανε να πιεζει.. εδω και 2 χρονια ο Πεπ ειναι απων... 1
linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 O Χοσέ Μανουέλ Πίντο κρατάει την «Χρυσή Μπάλα» και λέει: «Επέστρεψα με δύο μεγάλες αποκρούσεις και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα… πιστεύω ότι αν παρατείνουν και άλλο την περίοδο ψηφοφορίας, μπορώ να είμαι υποψήφιος για την ‘Χρυσή Μπάλα’» 3
PostHelper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τραγική εμφάνιση μέχρι στιγμής. 58-42 η κατοχη μπαλας!! Μετα απο 31 λεπτα! Μόνο αυτο να δει κανείς ειναι αρκετο....
PostHelper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι τωρα εγινε λιγο καλυτερο αλλά ακομα υπερτραγικο για Μπαρτσελονα. 55-45 υπερ του Αγιαξ κατοχη μπαλας. Το χειροτερο βεβαια ειναι το 2-0 σκορ που χανουμε.
Rabican Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 και το ελεγα σημερα σε κατι παιδια στη δουλεια οτι θα το δωσουμε το ματς στον αγιαξ..
gas83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χαλαρωστε αδιαφορο ματς ειναι. εγω ηλπιζα να ξεκινησει με ακομα λιγοτερους βασικους εχουμε ματσαρα εκτος στην μπιλμπαο το σαββατο που ειναι παρα πολυ δυσκολο ματς.ελπιζω να χαλασουμε λιγες δυναμεις
hashashin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τι χαλαρωστε με παει κουβα στο στοιχημα η Μπαρτσελονα....
gas83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τι χαλαρωστε με παει κουβα στο στοιχημα η Μπαρτσελονα.... σορρυ φιλε μου.προφανως δε το λεω για αυτους που εχουν παιξει. παντως δεν επρεπε να το ακουμπησεις το ματς .ο αγιαξ ειναι αυτος που καιγεται για το αποτελεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα