gas83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ξεχασα να πω για τον εκνευριστικο διαιτητη.εχουν γινει τουλαχιστον 2 καθαρα πεναλτι στον νευμαρ και κλασικα δεν παιρνουμε τιποτα. και ενα μπραβο για το καταπληκτικο ροτασιον του τατα μεχρι τωρα.ολοι φαινονται φρεσκιοι με τρεξιματα 3
flik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όντως και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν είδα το 2ο γκολ. Ο Νευμάρ έκανε αυτό που θα έκανε και ο Μέσι, και μάλιστα με εξίσου ωραίο τρόπο. Ανεβαίνει, έχει καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού και παίζει όπως πρέπει. Ντρίμπλα όταν πρέπει, και πάσα όταν πρέπει.
gas83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όντως και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν είδα το 2ο γκολ. Ο Νευμάρ έκανε αυτό που θα έκανε και ο Μέσι, και μάλιστα με εξίσου ωραίο τρόπο. Ανεβαίνει, έχει καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού και παίζει όπως πρέπει. Ντρίμπλα όταν πρέπει, και πάσα όταν πρέπει. ειναι ο ιδανικος για να το κανει οταν δεν παιζει ο μεσσι.αλλωστε στη θεση του επαιζε σημερα. εχει και την τριπλα και την πασα για να το καταφερει και οπως ο λεο επειδη χρειαζεται διπλο μαρκαρισμα οι ακραοι εχουν χωρους οταν παρουν την πασα.απο κει και περα εξαρταται απο αυτους να τελειωσουν την φαση
alexis333 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ανεβασμενος πολυ ο Αλεξις .. Τον εχω δει σε πολλα ματς τελευταια και ειναι αλλος παιχτης ... Περυσι επαιρνε τη μπαλα και με το πρωτο επεφτε κατω ... Πλεον εχει εκρηξη και ουσια στο παιχνιδι του.. Μπραβο του.. Ειναι ακομα μια μεταγραφη για την ομαδα .. Ο Νευμαρ μπορει να δειξει περισσοτερο την ποιοτητα του οταν παιζει πιο κεντρικα... Ειναι δεδομενο αυτο. Το ελεγα και οταν τον πηραμε... Αν και κανει ΠΟΛΥ δουλεια και στην ακρη οταν παιζει ... Μια καλη προπονηση η χτεσινη ... 1
linuslost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Kαι εγω τον ειδα τον αγωνα χθες... Πολυ καλος ο Νευμαρ ο οποιος γινεται ολοενα και καλυτερος και φαινεται να εχει προσαρμοστει πληρως και δεν εμφανιζει σημαδια ποδοσφαιρου "αλανας"... Σουπερ ο Σαντσεζ και αρκετα καλος ο Μπαρτρα. Καναμε ενα ακομα καλο ματς αλλα θελω να μας δω και με πιο καλους αντιπαλους!
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 http://imgur.com/6TcD0uz Και 500 να πετυχει εμενα παλι βαρυς μου φαινοταν ...
stavros88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μια ερωτηση.Θεωρειται ασσιστ να κανεις μια "απλη" πασα πχ λιγο εξω απο την περιοχη και ο αλλος να πεταξει γκολ στο γαμα?
linuslost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μια ερωτηση.Θεωρειται ασσιστ να κανεις μια "απλη" πασα πχ λιγο εξω απο την περιοχη και ο αλλος να πεταξει γκολ στο γαμα? Προφανως και οχι...
stavros88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ναι ελεγα μπας και τετοια σαιτ με στατιστικες το παιρνουν για ασσιστ
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μια ερωτηση.Θεωρειται ασσιστ να κανεις μια "απλη" πασα πχ λιγο εξω απο την περιοχη και ο αλλος να πεταξει γκολ στο γαμα? Νομιζω οτι θεωρητικα ναι ειναι ασσιστ.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το ξύλο που τρώει ο Νεϋμάρ σε κάθε μάτς είναι άνευ προηγουμένου, δεν έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα να ξαναγίνεται σε παίκτη. Τον βλέπουν κάπως ισχαιμικό και αδύνατο και βαράνε στο ψαχνό.Παρ' όλα αυτά δείχνει απίστευτη ωριμότητα και εκτός απ' τα γκόλ και τις ασίστ, κάνει και άλλα πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική όπως μπούκες, τρίπλες, άνοιγμα χώρου και γενικά είναι ποδοσφαιριστής με ηγετικά χαρακτηριστικά που ανεβάζει όλη την ομάδα. Είναι απίστευτος παίκτης και λογικά στον δεύτερο γύρο θα απογειωθεί, τι να λέμε τώρα;
gas83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εμενα παλι μου κανει μεγαλη εντυπωση η σοβαροτητα και πειθαρχια που δειχνει. νομιζω οι πιο πολλοι ειχαμε στο νου μσς το νευμαρ της σαντος με τα κολπακια(στυλ ροναλντο ανουσια) συν οτι ηταν πρωτο ονομα εκει και σουπερσταρ μηπως ολο αυτο δημιουργησει προβληματα στην μπαρτσα. το παληκαρι ομως δειχνει τελειως διαφορετικη εικονα και μπραβο του γι αυτο .ειναι παιχταρα και εχουμε παθει πλακα οσοι βλεπουμε τα ματς της ομαδας. μεχρι και πισω γυρναει πολλες φορες οπως ο αλεξις να μαρκαρει να κανει τακλιν και να παρει την μπαλλα. ΤΡΟΜΕΡΟΣ περιμενω πως και πως τη στιγμη που λεο και νευμαρ θα ειναι στο 100%.μιλαμε θα κανουν οργια 1
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/ypopshfios_gia_mpartselona_o_samaras.2447077.htmlΠερα απο το αστειο του πραγματος.....παλι για επιθετικο κοιτανε?? Αμυνα δεν υπαρχει σε αυτη την ομαδα?
ougxar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 καλα μη παιρνετε σοβαρα οτι δημοσιευμα υπαρχει,εχω δει και χειροτερα στον ισπανικο τυπο που ηταν ονειρα θερινης νυχτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα