johnyboy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ότι να ναι. η ρεαλ που σπρώχνεται στο Μπερναμπέου δεν πιάνετε.
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ε, το έγραψε το real24.gr . Καθαρό πέναλτι! Πεντακάθαρο, αστράφτει!
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 του μπηκανε 2 στην περιοχη τον σπρωχνει ο pique στην πλατη και μετα τον ριχνει κατω ο puyol τι αλλο θελετε???
VAssassin Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Με αυτό το σπρώξιμο του Πικέ δεν πέφτει ούτε παιδάκι 10 χρονών. Πόσο μάλλον το νταμάρι ο Κανουτέ ο οποίος πατάει κάτω, βλέπει ότι του φεύγει η μπάλα και μετά πέφτει. Τώρα που βλέπεις τον Πουγιόλ να τον ρίχνει κάτω δεν ξέρω. Εσύ τι κόφτεσαι δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμα και οι Μαδριλένοι είναι σχετικά ήσυχοι. Ίσως επειδή πήραν και τη σφυριγματάρα τους με την ανύπαρκτη κόκκινη της Bilbao. Αχ, αυτός ο Ινιέστα σας πόνεσε πολύ τελικά!
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 του μπηκανε 2 στην περιοχη τον σπρωχνει ο pique στην πλατη Απλά δεν τον σπρώχνει! Βουτάει όταν νιώθει τα χέρια στη πλάτη του, οι διαιτητές δε ξεγελιούνται πια τόσο εύκολα από τέτοιες φάσεις εκτός και αν θέλουν να το δώσουν.
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Eγω παλι νομιζω πως ετσι το πηραμε .... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=MIs7DYJSCXY[/ame]
VAssassin Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Eγω παλι νομιζω πως ετσι το πηραμε .... Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω. Με ένα Χ στα δύο clasicos θα ήταν πρωταθλήτρια τώρα η Ρεάλ! Τώρα εντάξει ο άλλος λέει "έτσι το παίρνει η Barca" αλλά προφανώς δεν το πολυ-παρακολουθεί το πρωτάθλημα. Και οι δύο έχουν σφυρίγματα υπέρ τους και εναντίον τους, το έχω ξαναπεί. Πρόσφατα ας πούμε στο 0-0 με Εσπανιόλ η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) του Άλβες δεν υπήρχε.
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω. Με ένα Χ στα δύο clasicos θα ήταν πρωταθλήτρια τώρα η Ρεάλ! Τώρα εντάξει ο άλλος λέει "έτσι το παίρνει η Barca" αλλά προφανώς δεν το πολυ-παρακολουθεί το πρωτάθλημα. Και οι δύο έχουν σφυρίγματα υπέρ τους και εναντίον τους, το έχω ξαναπεί. Πρόσφατα ας πούμε στο 0-0 με Εσπανιόλ η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) του Άλβες δεν υπήρχε. Oυτε ενα Χ δε καταφερανε ... Θελουν και πρωταθλημα ...
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εστω οτι ηταν 2-2 το παιχνιδι και τυχαινε αυτη η φαση στη barca τι θα λεγατε τοτε εεεεεεε???? λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
VAssassin Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγώ ότι βλέπω σου λέω. Σοφτ πεναλτάκια δεν ήθελα ποτέ, για όποια ομάδα κι αν είναι. Και τέλος πάντων, ακόμα και να το έδινε, υπήρχαν 15+ λεπτά για ένα ακόμα γκολ απέναντι σε μια Σεβίλλη που έπαιζε με 10. Μη βγάζουμε συμπεράσματα... Η Barcelona ήταν πολύ καλύτερη στο χθεσινό ματς.
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εστω οτι ηταν 2-2 το παιχνιδι και τυχαινε αυτη η φαση στη barca τι θα λεγατε τοτε εεεεεεε???? λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Εύκολο, θα κράζαμε το διαιτητή. Αντικειμενικός δεν ήμουν ουτε θα γίνω ούτε πιστεύω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο, είμαι κάργα υποκειμενικός σε όλα και η υποκειμενικότητά μου καθορίζεται από το χαρακτήρα, τις εμπειρίες μου, τις πεποιθήσεις μου, ακόμα και το συμφέρον μου.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Overreaction απο τον Κανουτέ. Κανένα πέναλντι. Η μεγάλη σχολή του Καραβούτα καλά κρατεί...
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγώ ότι βλέπω σου λέω. Σοφτ πεναλτάκια δεν ήθελα ποτέ, για όποια ομάδα κι αν είναι. 100% συμφωνω ... Σοφτ πεναλτακια της πλακας δε θελω να παιρνω ... Και ουτε να τα ζηταω οταν δεν τα δινουν .... Γενικα το λεω οχι για το χθεσινο ...
elven Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι αλλά soft κοκκινες θέλεις να παίρνεις(Μοττα) και μετά να γκρινιάζεις για διαιτησίες ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα