Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Milan, Ajax, Celtic.. δεν το λες και περιπατο τον ομιλο..

ειδικα με την περσινη εμπειρια που ειχαμε απο Celtic..

Δημοσ.

Ούτε η Ρεάλ ούτε η Μπαρτσελόνα έχουν εύκολο όμιλο. Μπορεί να γίνουν στραβές, μιας και οι δυο ομάδες έχουν άλλο προπονητή, και τους πρώτους μήνες δεν θα είναι σταθερές ομάδες.

Η Τσέλσι και η ManU είχαν πολύ τυχεή κλήρωση.

Βασικά αυτό που συμβαίνει σε σχέση με άλλες χρονιές είναι οτι τα 3 πρώτα γκρουπ δεν έχουν αισθητές διαφορές μεταξύ τους.

Έτσι ένας όμιλος μπορεί να είναι απο γελοιωδώς εύκολος μέχρι τραγικά δύσκολος.

Δημοσ.

Έλα μωρέ αυτοί κανουν και καθίσματα με 150 κιλά...

Τα 75 τους πείραξαν?

Sent from my MT11i using Insomnia

Παρε ενα παπουτσι με σιδερενιες ταπες ή μιγμα σιδερενιων με πλαστικες οπως ειναι τα περισσοτερα ,ξαπλωσε  και πες σε εναν φιλο σου να αφησει ΜΟΝΟ το παπουτσι να πεσει απο υψος 2 μετρων πανω στην πλατη σου...Να δουμε θα πονεσει η οχι...

Δημοσ.

Ουτε πολυ δυσκολος αλλα ουτε εύκολος όμιλος ...

Εντάξει με λίγη προσπάθεια δε θα χουμε πρόβλημα για την πρώτη θέση ....

Ο Μουρινιο ειναι κλασικα ο γνωστός κωλος ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

περναμε ανετα τον ομιλο.

αυτο που με πειραζει ειναι οτι μπορει και να προσπαθουμε μεχρι τελους για την πρωτη θεση που σου δινει πιο ευκολο εργο για μετα στα νοκαουτ οποτε δε θα υπαρχει ματς για να γινουν πολλα ροτασιον και μεγαλυτερη ξεκουραση.

ελπιζω να μην ξεκινησει την κυριακη 5 σερι ματς ο τσαβι βασικος.ειναι ο πρωτος που πρεπει να ξεκουραζετε οσο γινεται και λογο ηλικιας αλλα φενεται ο ανθρωπος οτι ειναι ηδη κουρασμενος

ΞΥΠΝΑ ΤΑΤΑ

Δημοσ.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αυτός ο όμιλος πρέπει να έχει τα περισσότερα Champions League/Πρωταθλητριών στο σύνολο. Ιστορικές και μεγάλες ομάδες όλες, αλλά πλην της Μπαρτσελόνα δεν είναι τα μεγαθήρια που ήταν στο παρελθόν. Παρόλα αυτά σε τέτοιες διοργανώσεις πιστεύω παίζει ρόλο και η φανέλα, το είδαμε και πέρυσι με την Μίλαν που μέχρι να παίξει με μας ήταν μέτρια και κόντεψε να μας κάνει κηδεία. Όλα εξαρτώνται από την απόδοση της ομάδας (κυρίως της άμυνας) για την 1η θέση βέβαια.

Τώρα για τον Τσάβι, θέλω να πιστεύω ότι θα αρχίσει να ξεκουράζεται και να μην γίνει σαν τον Giggs, βασικός στα 58 του (που λέει ο λόγος). Παίζει ο άνθρωπος σε όλες σχεδόν τις διοργανώσεις που υπάρχουν (La Liga, Copa Del Rey, Super Cup, Champions League, Euro, Mundial, Διηπειρωτικά, Προετοιμασίες, Φιλικά, Ξεφιλικά, Γάμους και Βαφτίσια...), ήμαρτον! Δεν είναι πια 20 χρονών. Στη δύση του είναι ο άνθρωπος. Aν ξεκουραζόταν αρκετά θα απέδιδε πολύ περισσότερο. Γνώμη μου.

Δημοσ.

Δυο βιντεο που δειχνουν μια μικρη ποσητητα της αληθειας πισω απο το "φαινομενο" Barcelona

Δες και τα δικα σου της πυραυλοκινητης (κατα αλλου λεγομενα) Ρεαλ των 2 τελικων (Οχι CL μην χαιρεσαι) σε 10 χρονια και τα ξαναλεμε.

Υ.Γ Τελικα οντως λαθος πρεπει να εχεις κανει στην ημ/νια του προφιλ σου,αντι για 95' πρεπει να εισαι του 05' γεννηθης...

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι δεν προκυται να βγει ακρη.

ειναι χιλιοειπωμενα αυτα τα θεματα.το ξερετε και οι 2 (και ολοι οι υπολοιποι που διαβαζουμε) :-D  :-D  :-D  οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησετε(-ουμε)

....

Προφανως! Καποιοι θελουν υπερφακους επαφης!

Δημοσ.

Superpie δεν παραδέχεσαι τίποτα από αυτα που είδες έτσι? Τα θεωρείς ολα φυσιολογικα Ε??

Αμ είμαι εγω του 2005 εσύ εισαι του 2013 . πραγματικά απορώ πως βλέποντας( αμφιβάλω βέβαια για τον αν τα είδες) το τι εκανε και συνεχίζει να κάνει η ξευτιλονα να μην παραδεχθεις ουτε ενα. Ανόητος και αοματος μέχρι αηδίας εισαι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που ενώ ξέρουν τι συνέβαινε τοσα χρόνια παριστάνουν τους ανιξερους...

Δημοσ.

Εγραψα πουθενα οτι δεν παραδεχτηκα κατι? Μηπως εσυ δεν βλεπεις καλα?

Σου ειπα απλα δες και τα δικα σου καραγκιοζιλικια,δεν ειπα οτι δεν παραδεχομαι κατι εγω..

Αυτο που συμβαινει εδω και τοσα χρονια ειναι ενα..

Οτι εχεις παει 2 τελικους και μαλιστα χανοντας τον εναν σε διαστημα 10 ετων.Και στα 10 αυτα χρονια εχεις περυσι την καλυτερη χρονια στους 4 του CL που εκει εφαγες μια 4αρα απο τα αμουστακα της Ντορτμουντ..

Αν  εσυ τωρα με βαση τα λεφτα που εχεις ξοδεψει και ξοδευεις καθε χρονο,παραδεχεσαι οτι ειναι η ομαδα σου ειναι πυραυλοκινητη τοτε τι να σου πω..εισαι αξιος της μοιρας σου..

Δημοσ.

Ποτέ δεν είπα οτι η ομάδα μου ειναι πυραυλοκινητη γιατί πολύ απλά δεν ειναι και απόδειξη οι δύσκολες νίκες ενάντια σε Μπετις και Γρανάδα... Εγω λέω να παραδεχθεί κάποιος οτι ναι η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΚΛΕΨΕ... <br>

Να βγει κάποιος εδω και να το πει. Και θα μου πει κάποιος " αμα έκλεψε η μπαρτσα η Ρεάλ τι εκανε?" ποτέ δεν είπα οτι η Ρεάλ δεν έκλεψε. Εγω το παραδέχομαι οτι ηταν πολλές φορές ευνοημένη σε μεγαλο βαθμό. Αλλα όχι και να συγκρίνουμε με αυτα που έκανε η μπαρτσελονα... Θα μου πει παλι κάποιος " σιγά τι εκανε η μπαρτσελονα?" τα δύο βίντεο ποιο πανω δείχνουν πως κατέκτησε τους 6 τίτλους την σεζόν 9-10... Και ας μου δώσει μια λογική εξήγηση για το πως έγινε αυτό...<br><br>

Δημοσ.

Φιλε μονο και μονο που στο πρωτο βιντεο εχει την σκαρια του Πεπε στον Αλβες και την εχει μεσα σε ενα βιντεο που δειχνει καραγκιοζιλικια ειναι απλα τραγικο και δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..Λες και το συγκεκριμενο ειναι αμφησβητουμενο,ελεος..

Φιλε τους τιτλους τους πηρε γιατι ηταν καλυτερη ομαδα,πολυ απλα..Και αν δεις δεν μιλησα μονο για την Ισπανια,μιλαω και για Ευρωπη που απλα εισαι ανυπαρκτη..Σαφως και η Μπαρτσελονα εχει κλεψει παιχνιδια οπως και η Ρεαλ οπως και ολες οι ομαδες.Δεν ειναι λογος να λες ομως οτι δεν πηρε δικαια το πρωταθλημα..Ηταν καλυτερη ομαδα απο εσενα..Σου εχει μοιρασει πολυ πονο τα τελευταια χρονια... 6αρες,5αρες...Ασε!!!

Δημοσ.

Εγω αναφέρομαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γτ αν δεν κατακτούσε το τσουλου οι τίτλοι θα ηταν δύο. Για την Ισπανια ναι όντως οσο θυμάμαι την 6άρα και την 5άρα ζαλίζομαι αλλα ξέρω οτι θα υπάρξει αντίστοιχη εκδίκηση... Λοιπόν τα δύο τελευταία τσουλου και ειδικά το προτελευταίο ειναι καθαρά κλοπή... Απορώ πως ο Ντρογκμπα δεν τον τράβηξε κανα μπουνιδι τον άχρηστο τον οβρεμπο να αλλάξουν θέση τα μαγουλα... 4 ολοκάθαρα πέναλτι που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχαν σφυριχτει... Και μετά το σκάνδαλο,με τις κόκκινες το 11 . Πρώτα ο φαν πέρσι και μετά ο Πεπε... Και αμα δεν σου αρέσει η εκπομπή που δείχνει,την φάση μπορείς άνετα να βρεις παρά πολλές άλλες και ελληνικές αμα θες να την,δεις και να την ξαναδείς για να καταλάβεις... Αλλα βασικα τον αγώνα τον είχες δει τότε? Αν τον είχες δει θα είδες και την φάση... Και οι 2 τελικοί σε δέκα χρόνια δεν μου λένε τιποτα. Η Ρεάλ μπορει να σάρωσει την Ευρώπη και Ισπανία φέτος και να μείνετε εσείς με τα κόμπλεξ σας...<br><br>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...