Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιο λάθος έγινε τότε. Θυμάμαι αρκετά καλά τα 2 τελευταία cl της Ρεάλ. Όχι τοσο το 98 γιατί ενταξει ήμουνα και 5 χρόνων. Αλλα παλι Ρεάλ ήμουν.

Sent from my MT11i using Insomnia

Φιλε το τελευταίο το θυμάμαι πολύ καλά. Το 98 όχι και τοσο. Και είμαι γεννημένος 6 Ιουλίου του 95. Δεν ξέρω που το είδες το 96.

Ίσως φταίω εγώ, αλλά δε μου βγαίνουν τα νούμερα. :-(

Άχαχαχαχαχα!!!! Ρε τι γέλιο έχουν μερικοί. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτήν που υποστηρίζει ότι είναι γεννημένος το '95 και όχι το '96 όπως λέει το προφίλ του, στο Champions League του '98 ήταν 2 χρονών και 292 ημερών. Μάλλον είναι αυτό που λένε ότι το "μυαλό" των νηπίων είναι σφουγγάρι που τα απορροφάει όλα... Πιθανόν να θυμάται και πόσα κόρνερ χτυπήθηκαν στο συγκεκριμένο τελικό. Πάντως εάν μπερδεύεται κι ο ίδιος και δεν ξέρει ότι το 1998 ΔΕΝ ήταν 5 αλλά μετά βίας 3, φαντάσου πόσα χρόνια προσπαθεί να μεγαλώσει την ηλικία του.

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι την γέννα μου πάντως.

Στα του μάτς, αυτή η Ατλέτικο δεν κατέβηκε να παίξει μπάλα ενώ θα μπορούσε. Όλοι πίσω απ' το κέντρο ενώ κυνηγούν αποτέλεσμα. Δεν σχολιάζω κάτι γιατί η ίδια η Ατλέτικο δεν άφησε να παικτεί ποδόσφαιρο.

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαρτσελόνα το πήρε το σούπερ καπ?

Λίγο.

Εγώ θυμάμαι την γέννα μου πάντως.

Στα του μάτς, αυτή η Ατλέτικο δεν κατέβηκε να παίξει μπάλα ενώ θα μπορούσε. Όλοι πίσω απ' το κέντρο ενώ κυνηγούν αποτέλεσμα. Δεν σχολιάζω κάτι γιατί η ίδια η Ατλέτικο δεν άφησε να παικτεί ποδόσφαιρο.

Πφφφφφ. Ο Νότης έχει μνήμες από την κοιλιά της μάνας του.

Δημοσ.

Πάντως πρεπει να έπεσε πολύ ξυλο στον αγώνα γιατί βλέπω πολύ κίτρινη και κόκκινη...

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/o_mesi_prosvallei_sympaiktes_toy_sth_mpartselona.2388195.html

δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο. και στο παρελθον ειχαν βγει δημιοσιευματα για το Μεσσι και τη συμπεριφορα του. ισως ειναι αληθεια. ισως ειναι προσπαθεια να χαλασουν την εικονα του.

Δημοσ.

Μεσσι σε Τεγιο : «Τι κάνεις; Είσαι νέος, είσαι ένα τίποτα, οπότε δώσε μου τη μπάλα, επειδή είσαι εδώ για να παίζεις για μένα!»
Μεσσι σε Αλεξις : «Βλέποντας πόσο κακός είσαι, δεν μπορώ να καταλάβω πως κοστίζεις τόσα πολλά. Δεν σκοράρεις αρκετά, οπότε δίνε μου τη μπάλα»

Εγω τουλαχιστον γελαω με αυτα ...

Εχει κι ενα δικιο παντως ... 

Δημοσ.

Μπορει να ειναι τουλαχιστον υπερβολες τα παραπανω, αλλα σιγουρα οταν εισαι μιση ομαδα μονος σου θα εισαι και λιγο βεντετα οποιος και να εισαι.... Αλλα σε τετοιο βαθμο που να κλαιει ο αλλος και τα αποδυτηρια να μην εχουν γινει ακομα μπουρδελο, χλωμο.

Δημοσ.

Εννοείται οτι θα είναι βεντέτα στην ομάδα και θα έχει αυτό το ύφος σε πολλές περιπτώσεις.

Αλλά ξεπερνάει τα όρια της υπερβολής το δημοσίευμα.

Ούτε καν προσπάθησαν να βάλουν πιο αληθοφανείς διαλόγους.

Δημοσ.

Πάντως πρεπει να έπεσε πολύ ξυλο στον αγώνα γιατί βλέπω πολύ κίτρινη και κόκκινη...

Σε τρεις φάσεις πήγαν να κόψουν πόδια του Λιο. Ειδικά με τον Άρντα. Στο πρώτο ημίχρονο το απίστευτο ήταν πως οι κίτρινες ήταν περισσότερες στην Μπάρτσα (μέχρι εκεί που είδα την σχετική κάρτα). Ότι τελειώσαν το ματς με μόλις 2 κόκκινες είναι έργο διαιτησίας. Πάλι καλά δηλαδή.

Ένα γ@μήσου στον Σιμεόνε. Είναι προπονητάρα και τον ήθελα πριν έρθει ο Τατα, αλλά επέλεξε να καταστρέψει όλο το ματς παρά να χάσει παίζοντας μπάλα. Τσάμπα έκατσα και το είδα.

Και ένα ακόμα μεγαλύτερο στον Γκοντίν, βραβείο Πέπε:

Δημοσ.

Ναι όντως άσχημο φάουλ αλλα μου φαίνεται κάπως ψεύτικη η αντίδραση του αλβες. Τεσπα μπορει να ειναι ιδέα μου.

Δημοσ.

και μενα ψευτικη μου φαινεται η αντιδραση, αλλα δε με εχουν πατησει ποτε 70-75 κιλα με ταπες στη μεση να ξερω πως ποναει...!

• Like 1
Δημοσ.

Kalamaris και ένα 10χρονο να σου σκάσει τάπες θα σφαδάζεις από πόνους. Ειδικά αν βρει κόκκαλο.

Δεν το συζητάμε για 70+ κιλά άνθρωπο και με ταχύτητα.

ΟΚ, πολλα τέτοια απαράδεκτα μπορει να ξεφύγουν απ'τους ρεφ, είναι και εκτός φάσης, αλλά εφόσον το διαπιστώνουν στην συνέχεια η διοργανώτρια αρχή θα έπρεπε να τιμωρήσει άσχημα τον παίχτη. Άσχημα εννούμε μίνιμουμ εκτός δράσης 4-5 μήνες. Να δεις για πότε θα το σκέφτονται όλοι να χτυπήσουν βρώμικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...