gas83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κάποιο λάθος έγινε τότε. Θυμάμαι αρκετά καλά τα 2 τελευταία cl της Ρεάλ. Όχι τοσο το 98 γιατί ενταξει ήμουνα και 5 χρόνων. Αλλα παλι Ρεάλ ήμουν. Sent from my MT11i using Insomnia ενταξει φιλε μου.το καταλαβαμε.ησουν αιωνια madridistas. πηγαινε στο αντιστοιχο thread να το πεις εκει. αν εχεις να κανεις καποια ποδοσφαιρικη κουβεντα καλως.απο αρλουμπες χορτασαμε
Kalamaris_95 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγω θέλω να κάνω ποδοσφαιρική κουβέντα για αυτό και έθεσα ενα κολοερωτημα ποιο πριν. Αλλα κανένας δεν το απάντησε... Αφού δεν θέλετε η δεν ξερετε τι να απαντήσετε ενταξει χεστε το θέμα να τελειώνουμε εδω μη κουραζομαστε άδικα...<br><br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
linkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κάτσε να ανακαλυφθούν πρώτα τέτοιοι υπερμαγνήτες. Για να τους ανακαλυψεις εσυ το ειπα!
demessakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Για να τους ανακαλυψεις εσυ το ειπα! Αν είναι ο πρωθυπουργός να κάνει και ανακαλύψεις... τότε ίσως κατέβω.
demessakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πάντως, σοβαρά τώρα, και για να επιστρέψω στο αρχικό θέμα, περισσότερες πιθανότητες έχει να βγει κάποιος ινσόμνιακ πρωθυπουργός, παρά να μην υπήρξε επαφή.
gas83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 κατι μου λεει οτι δεν προκυται να βγει ακρη. ειναι χιλιοειπωμενα αυτα τα θεματα.το ξερετε και οι 2 (και ολοι οι υπολοιποι που διαβαζουμε) οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησετε(-ουμε) οποτε παμε για αλλα. καλο ματς σημερα περιμενουμε οι αναμετρησεις των 2 ομαδων στο καμπ νου εχουν πολλα γκολ παντα.περιμενω πως και πως να δω επιτελους μεσσι νευμαρ μαζι ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΙΣΠΑΝΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ??????
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Απλή απορία, αν ήταν ελληνικές ομάδες, θα ξανασφύριζε ο συγκεκριμένος; Τραγική διαιτησία.
gas83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 πολυ ξυλο παιζει η ατλετικο εχουν γλυτωσει αρκετες καρτες. ενδιαφερον ματς.καλα παει μεχρι τωρα ετσι και αλλιως η ατλετικο ειναι αυτη που πρεπει να σκοραρει οποτε περιμενω οταν ανεβει στο γηπεδο αναγκαστικα να βρουμε πιο πολλους χωρους
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν την παλεύω να κάτσω να δω το ματς τέτοια ώρα με 32 στο δωμάτιο και με 3άρα γραμμή. Σε λίγες μέρες που θα έχω vdsl θα το ξανασκεφτώ. Μουφέξ το ματς από φάσεις;
Superpie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γενέθλια: Ιούλιος 6, 1996 Δηλαδή το '98, στα 4 σου, είχες την αντιληπτική ικανότητα να υποστηρίξεις κάποια ομάδα και μάλιστα ξένη; Εγώ πάω στοίχημα οτι ούτε το CL του 2002 που πήρατε δεν θυμάσαι. Φιλε το τελευταίο το θυμάμαι πολύ καλά. Το 98 όχι και τοσο. Και είμαι γεννημένος 6 Ιουλίου του 95. Δεν ξέρω που το είδες το 96. Sent from my MT11i using Insomnia Aφου προλαβε να δει και ενα CL,αν το ειδε σε αυτη την ηλικια και δεν νομιζε οτι ειναι atari,παλι καλα..Γιατι απο τοτε μεχρι σημερα ουτε καν τελικο δεν εχει δει και εχει δει 1-2 κουπες μονο..Καλες ειναι και αυτες,μεχρι τα 60 σου,θα δεις αλλες τοσες και ισως κανενα τελικο ακομα CL..Αν βεβαια τον δεις τοτε παλι λογω ηλικιας...
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κάποιο λάθος έγινε τότε. Θυμάμαι αρκετά καλά τα 2 τελευταία cl της Ρεάλ. Όχι τοσο το 98 γιατί ενταξει ήμουνα και 5 χρόνων. Αλλα παλι Ρεάλ ήμουν. Sent from my MT11i using Insomnia Φιλε το τελευταίο το θυμάμαι πολύ καλά. Το 98 όχι και τοσο. Και είμαι γεννημένος 6 Ιουλίου του 95. Δεν ξέρω που το είδες το 96. Sent from my MT11i using Insomnia Ίσως φταίω εγώ, αλλά δε μου βγαίνουν τα νούμερα.
gas83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 απιστευτα εκνευριστικος διαιτητης.και με 8 να τελειωνε η ατλετικο νομιζω δε θα μπορουσαν να πουν τιποτα. εκαναν καπου 30 φαυολ τα 29 δεν ειχαν καμια σχεση με τη μπαλλα. κλωτσια στο ψαχνο και ο αλλος τους αφηνε σε ολο το ματς χωρις καρτες.δε το χω ξαναδει αυτο. τεσπα κουπα μονο για ψυχολογια ειναι αυτη παλι καλα που δεν τραυματιστηκε κανεις με τους χασαπηδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα