Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν, σε αυτή την φάση συμμετείχε ο Πέπε.

Αν και νομίζω πως αυτό από μόνο του είναι αρκετό, ας αναφέρω και κάτι ακόμη. Εφόσον ισχύει πως μια δράση προκαλεί και μια αντίδραση, δεν μπορεί να εξηγηθεί με τους γνωστούς φυσικούς νόμους η ύπαρξη της αντίδρασης (μη επαφής τους) από μόνη της.

To οτι συμμετειχε ο Πεπε δεν λεει κατι. Και ο Αλβες συμμετειχε που εχει μαθητευσει στην μεγαλη του Καραγκουνη σχολη και εχει μαθει να καταριπτει τους νομους της φυσικης. Δες την φαση, δεν υπαρχει επαφη.

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση να μην υπήρξε επαφή, θα ήταν εάν, στην επιγονατίδα του Άλβες, αλλά και στις τάπες του Πέπε υπήρχαν υπερμανγνήτες τόσο ισχυροί, που θα απέτρεπαν ακόμη και μετωπική σύγκρουση τρένων.  :P

Δημοσ.

Πάντως πρεπει να πω οτι τον Xavi και τον Iniesta τουΣ πάω με τα χίλια αν και είμαι αντικαταλανος... ΤουΣ έχω στο fifa 13 στην ultimate team και σε συνδυασμό με τον van persie στην επίθεση σπερνω!!!

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Χαχαχα. Τώρα ετοιμάζεται καινουργια ταινία αισθησιακό περιεχομένου με τίτλο " οι αταξίες του Κριστιάνο στο εξωχικο του( όλοι ξέρουμε ποιο είναι)".

Καλά άστο, γύρνα το μόνο στο FIFA. Εξωχικό είναι το Μπερναμπέου εδώ και πέντε χρόνια που όποτε ήθελε η Μπαρτσελόνα να περάσει, περνούσε και με άνετες νίκες κιόλας. Με αποκορύφωμα ο αποκλεισμός στο ΤΛ. Οι νίκες που κάνατε εσείς στο Κάμπ Νού (εκτός απο πέρσυ που παίξαμε με αλλαγές εν όψει Τσέλσι), ήταν αυτές τις περσυνής σεζόν. Που και πάλι άτιτλοι μείνατε. Ας νικάτε εσείς κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη και ας μένετε άτιτλοι στο τέλος. Μου αρκεί.

Πως στο διάολο μια καλή ομάδα( ηταν καλή χωρίς κάτι τρομερο) να γίνεται ξαφνικά απλησιαστη και να κατακτά όλους τουΣ τους τίτλους για τουΣ οποίους αγωνίστηκε... Εσείς μπορείτε να μου πείτε πως μεταμορφώθηκε έτσι ξαφνικά? Και μην μου πείτε για τις νέες τακτικές του Πεπ γτ όσο θυμάμαι το τικι τακα μου έρχεται να ξεράσω τον μουσακά που έφαγα πριν... Ο ποιο άθλιος τρόπος παιχνιδιού. Ανταλλαγή 6.752.120 πασών και αμα δεν βρούμε να περάσουμε την μπάλα την γυρίζουμε στο τέρμα και ανταλλάσουμε άλλες 5.876.234 και αφού εκμεταλλευτούμε το 99 .99% κατοχής βάζουμε ενα γκολ. Και μετά κάνω εμετό...

Η ομάδα εκείνη που το 2006 είχε πάρει το ΤΛ και δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα; Οι μόνοι που είχαν φύγει το καλοκαίρι που ήρθε ο Πέπ ήταν οι Ρόνι-Ντέκο-Ζαμπρότα-Τουράμ-Βαν Μπρόκχορστ.

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς όμως δεν απαντάει στην ερώτηση που έκανα ποιο πάνω... Φυσικά γιατί δεν έχετε σοβαρή απάντηση. Πετατε τις βλακείες για να ξεφύγετε... Οταν η Ρεάλ πήρε το πρωτάθλημα τη σεζόν 11-12 στις πρώτες αγωνιστικες παλι σκόραρε με το σταγονόμετρο... Μετά ξεμπουκοσε... Τώρα για τα αμουστακα της Ντόρτμουντ όλοι ξέρουμε οτι πέρυσι οι γερμανικές ομάδες και ειδικα η Ντόρτμουντ ηταν σε μεγάλη φόρμα. Βέβαια τα 2 από τα 4 γκολ του Λεβα ηταν σκέτη κολοφαρδια, ουτε ο ίδιος το περίμενε. Έβγαζαν σέντρα η μπάλα κοντραρε πήγαινε στα πόδια του και αυτος την κλοτσουσε από εναμιση μέτρο και έβαζε γκολ. Αλλα από την άλλη η Ρεάλ προσπάθησε και θα μπορούσε να είχε προκριθει στον τελικό αμα στο πρώτο ημίχρονο στο Μπερναμπεου δεν χάνονταν τα αχαστα από Ροναλντο Οζιλ και Ιγκουαιν... Στο τελικό του πιθανότερο να τα έβρισκε σκούρα αλλα τουλάχιστον προσπάθησε μέχρι τελευταίες στιγμής. Δεν παραιτηθηκε... Όπως κάνατε εσείς...<br><br><br><br>

μεγαλη ποδοσφαιρικη αναλυση.χαχαχαχαχαχααχχαχααχ

ποιος να σου απαντησει ρε ανθρωπε.εισαι ασοβαρος οποτε κανεις δε μπαινει στον κοπο να αχοληθει σοβαρα μαζι σου και φενεται απο αυτα που γραφεις.

τρολλ ξετρολλ η ασχετοσυνη κανει μπαμ

περιμενω κλασικη απαντηση ναι αλλα ουτε εσυ απαντας και τετοια χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση να μην υπήρξε επαφή, θα ήταν εάν, στην επιγονατίδα του Άλβες, αλλά και στις τάπες του Πέπε υπήρχαν υπερμανγνήτες τόσο ισχυροί, που θα απέτρεπαν ακόμη και μετωπική σύγκρουση τρένων.  :P

Να κατεβεις για πρωθυπουργος... Θα την σωσεις την χωρα!  :-D

Δημοσ.

Ενταξει παιδιά από οτι βλέπω δεν θα απαντήσει κανείς... Μόνο για τρολ ξέρετε να μιλάτε για. να νομίζετε οτι είσαστε και από πανω... Μια σοβαρή απάντηση δεν πήρα και μετά είμαι εγώ το τρολ... <br>

Όλοι προπονητές του καναπέ είσαστε που γίνατε μπαρτσελόνα τα τελευταία 4 χρόνια... <br>

Άντε τώρα στό ΟΤΕ tv γιατί παίζεται φιλικό με την Καμπότζη...<br><br>

Δημοσ.

Ανέκαθεν ήμουνα οπαδος της Ρεάλ. Απο τότε τουλάχιστον που πήρε το cl το 98. Βλέποντας από τουΣ υπόλοιπους γύρω μου και μαθαίνοντας και μόνος ύστερα για την Ρεάλ.

Τώρα αμα έχεις πρόβλημα με την ηλικία μου( 19 είμαι) να κανονισουμε ενα ραντεβού να τα πούμε έτσι ποιο ελεύθερα μην φάμε και κανα μπαν καλοκαίρι που ειναι...

Δημοσ.
  • Γενέθλια: Ιούλιος 6, 1996

Δηλαδή το '98, στα 4 σου, είχες την αντιληπτική ικανότητα να υποστηρίξεις κάποια ομάδα και μάλιστα ξένη; Εγώ πάω στοίχημα οτι ούτε το CL του 2002 που πήρατε δεν θυμάσαι.

Δημοσ.

Φιλε το τελευταίο το θυμάμαι πολύ καλά. Το 98 όχι και τοσο. Και είμαι γεννημένος 6 Ιουλίου του 95. Δεν ξέρω που το είδες το 96.

Δημοσ.

Κάποιο λάθος έγινε τότε. Θυμάμαι αρκετά καλά τα 2 τελευταία cl της Ρεάλ. Όχι τοσο το 98 γιατί ενταξει ήμουνα και 5 χρόνων. Αλλα παλι Ρεάλ ήμουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...